Şimdi Ara

EDEBİYAT YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar edebiyata çalışmaya başlıyorum biraz geç oldu ama kararlar verdim elinde güzel notları olan var mı ? Orta seviyede önerebileceğiniz kitap var mı ? Cep kartları vs. tavsiyeniz nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden...

• Malesef arkadaşım bildiğin gibi burası sayısal forum, sayısal derslerden başka hiçbir ders adam yerine konmaz, iplenmez! Şuana kadar forumda bir tane olsun adam akıllı bir edebiyat konusu görmemişim. Alayı fizik kimya matematik gel de küfür etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limit el kitabı- soru bankası kötü yanı konu anlatımındaki maddeler direk olarak soru olarak çıkıyor palme el kitabı düşünebilirsin
  • Palme, konu anlatımı ve soru bankası ile başla.
    Bir tane de el kitaplarından iste.
    Hoşuna gideni al

• elvnmrt E kullanıcısına yanıt
    hedefin +50 ise güvender alabilirsin baya ayrıntılı bir kitap limiti herkes beğeniyor ama bana yüzeysel geldi biraz yine de sen bilirsin soru kaçırmak istemiyorum diyorsan ayrıntılı çalışmak zorundasın tabiki ha bir de eser özetleri için palmeyi alabilirsin ama bazı yazarların eserlerinin özetleri yok kendin defter yapabilirsin soru bankası olarak güvender,palme,birey,yayındenizi şeklinde gidebilirsin en son limit çözersin tabi her gün 15 soru paragraf 10 soru sözcükte-cümlede anlam da çözmelisin yeni başlaman hiçbir şey kaybettirmez çalışırsan yaparsın
  • Palme konu anlatımlıyı denemeni tavsiye ederim.Soru bankası olarak da başlangıç için okyanus olabilir.
  • Kardes sayısalciyim ama bildiğim kadarıyla limitten şaşma derim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elvnmrt E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben güvenderden özet çıkararak gidiyorum limit el kitabınıda sürekli okuyorum tekrar oluyor. Böylece bilgiler harmanlanıyor. Biraz zahmetli ama Edebiyat bu çok iyi net gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: esra14s

hedefin +50 ise güvender alabilirsin baya ayrıntılı bir kitap limiti herkes beğeniyor ama bana yüzeysel geldi biraz yine de sen bilirsin soru kaçırmak istemiyorum diyorsan ayrıntılı çalışmak zorundasın tabiki ha bir de eser özetleri için palmeyi alabilirsin ama bazı yazarların eserlerinin özetleri yok kendin defter yapabilirsin soru bankası olarak güvender,palme,birey,yayındenizi şeklinde gidebilirsin en son limit çözersin tabi her gün 15 soru paragraf 10 soru sözcükte-cümlede anlam da çözmelisin yeni başlaman hiçbir şey kaybettirmez çalışırsan yaparsın

evet yazacaklarım bunlardı, herkes boşluyo türkçeyi

• Evet öyle maalesef edebiyatın 36 sorusunu yapıyorlar türkceden kacıyor 15 tane yapmak lazım bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.