Bu yıl hazırlık sınıfındayım ama aralıkta irregular öğrenci olucam, sorun surda edebiyat ve inkilap seçmeli ders oldu sanıyordum ama bugun bölümdeki derslerime baktım zorunlu gözüküyor nasıl oluyor bu. Ben bu derslerden geçememki, lisede kopyayla geçtim burada hatta geçemem, mühendislik öğrencisinin ne işine yarıcak
quote:
Orijinalden alıntı: Manyetizma
Bu yıl hazırlık sınıfındayım ama aralıkta irregular öğrenci olucam, sorun surda edebiyat ve inkilap seçmeli ders oldu sanıyordum ama bugun bölümdeki derslerime baktım zorunlu gözüküyor nasıl oluyor bu. Ben bu derslerden geçememki, lisede kopyayla geçtim burada hatta geçemem, mühendislik öğrencisinin ne işine yarıcak
üniversitedeki dersler ne işe yarayacak diye şimdiden düşünmeye başlarsan üniversiteyi bitiremezsin
hocaya göre değişmekle beraber o dersleri rahat geçersin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: bilbar
quote:
Orijinalden alıntı: Manyetizma
üniversitedeki dersler ne işe yarayacak diye şimdiden düşünmeye başlarsan üniversiteyi bitiremezsin
hocaya göre değişmekle beraber o dersleri rahat geçersin
lisedeki dersler gibiyse anlamında dedim. eğer bana ediyat dersinde, nasıl konferanslarda hitap edebiliceğimi vb. öğretiyorsa yararlı ama yine cumhuriyer edebiyatında bu oldu derse bittim ben.
inş hocalar rahattır. pek sanmıyorum okul baya kasıyor
Ben öyle bir şey duymadım ama inkilap dersini yök kaldıracak diye duymuştum.Belki seneye kalkar.Dili bilmiyorum,zaten kalkarsa sırf mühendsler icin kalkmaz.