Şimdi Ara

Edebiyat sorularındaki yazarlar neyin kafasındalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bugün lys-3 sınavında edebiyat yazarları hakkında bir kanıya vardım , bunlar neyin kafasındalar . Tutturmuşlarda eski hayat eski hayat ve şimdiki dönemlerden şikayetçiler , biride diyor yok şiir şöyle yazılmalı böyle yazılmalı , yeminle oturup okusanız kafayı yersiniz derinlere inmişlerde inmişler sanırsınız tanrı parçacığını çözmüşler . alt tarafı şiir yazıyorsunuz bu kadar soyut manalar söylemeye gerek yok ,adamın işsizliğine denk gelmiş uydurmuş bi eleştiri . sadece yıllardır içimdekileri dökmek istedim .

• yazarlar dediklerin sanatçı, emektar.
    o işten para kazanmıyorlardı.bir kısmı halkçı bir kısmı sanat adına birşeyler bir kısmı karışık yazardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

beyler bugün lys-3 sınavında edebiyat yazarları hakkında bir kanıya vardım , bunlar neyin kafasındalar . Tutturmuşlarda eski hayat eski hayat ve şimdiki dönemlerden şikayetçiler , biride diyor yok şiir şöyle yazılmalı böyle yazılmalı , yeminle oturup okusanız kafayı yersiniz derinlere inmişlerde inmişler sanırsınız tanrı parçacığını çözmüşler . alt tarafı şiir yazıyorsunuz bu kadar soyut manalar söylemeye gerek yok ,adamın işsizliğine denk gelmiş uydurmuş bi eleştiri . sadece yıllardır içimdekileri dökmek istedim .

Yemin ederim içimdekileri buraya dökmüşsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.