Şimdi Ara

Edebiyat soru bankası öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edebiyat için hangi soru bankasını önerirsiniz soru çeşitliliği açısından körfez aldım fakat tek kitabın yeterli olacağını sanmıyorum önerisi olan var mı ?

• Birey. Zordur ama guzeldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

edebiyat için hangi soru bankasını önerirsiniz soru çeşitliliği açısından körfez aldım fakat tek kitabın yeterli olacağını sanmıyorum önerisi olan var mı ?

Bende yeni körfez aldım.Elimde Güvender de var ama müfredat dışı çok soru var.
    Bence Karekök ve Final al ben öyle yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazar çeşitliliği ve ters köşe olma durumu açısından en kalitelisi kesinlikle güvender. 50 üstü hedefliyorum diyorsan onu dolabında bulundurmalısın. Birey final ve fem de olmayan 135 yazar vardı 2012 yılında. Kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyildiz

quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

edebiyat için hangi soru bankasını önerirsiniz soru çeşitliliği açısından körfez aldım fakat tek kitabın yeterli olacağını sanmıyorum önerisi olan var mı ?

Bende yeni körfez aldım.Elimde Güvender de var ama müfredat dışı çok soru var.
    Bence Karekök ve Final al ben öyle yapacağım.

körfez güzel aslında çözümlü final ve güvendere bakacağım soruları güzel oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosnia -- 28 Mart 2013; 19:04:22 >
  • bende bugün tanıdık bir kitapçıya gidip edebiyat soru bankası istedim bana celal aydın ve kültür yayınlarını verdi.inş. iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.