Şimdi Ara

edebiyat semineri kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bunu almayı düşünüyorum ama 70 tl'nin de boşa gitmesinden korkuyorum kullanın memnun olan/olmayan var mı ?

• Bende almayi dusunuyorum.Doping e gore cok ucuz.Alip kullananlar fikrini belirtirse sevinirim.Birde baska alternatifler var midir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hck34 kullanıcısına yanıt
    ben dopingin birkaç videosunu izledim anlatan adamı pek sevmedim ama burda sakin sakin anlatıyorlar hoşuma gitti ve dopinge göre çok çok daha ucuz.

ben alıcam galiba
  • waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben anlatimdan cok akilda kalmasi acisindan kullanacagim.Doping 1-2 videosunu izledim konuyu hikaye gibi anlatmis akilda kalici oluyor.Edebiyat seminerleride mi oyle ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hck34

Hocam ben anlatimdan cok akilda kalmasi acisindan kullanacagim.Doping 1-2 videosunu izledim konuyu hikaye gibi anlatmis akilda kalici oluyor.Edebiyat seminerleride mi oyle ?

haldun taneri anlattığı örnek videosunu izledim baya aklımda kaldı ama benim korkum tüm adamların hikayelerini izleyince unutup unutmayacağım
  • waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen dersini kitabindan calisir ustune cila amacli edb sm veya doping izleyip tekrarini yaparsan unutmazsin kolay kolay.

Doping 24 saat konu anlatiyor.Edebiyat seminerleri 30 saat.Bildigim kadari ile ikisinde de ornek soru cozumu ve etkinlikler var.Boyle dusununce edebiyat seminerleri fiyatiyla one cikiyor.

Ama siz yine de kullanan birinden yorum alin, iyi forumlar

• Hck34 kullanıcısına yanıt
    sağ olun hocam kolay gelsin size de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarih mezunu var mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kullanıyorum memnunum ama memnuniyet kişiye göre değişir. Onların da örnek videoları var. Onlara bakmanızı tavsiye ederim. Doping konu anlatımını dahi hikayeleştirmiş, edebiyat seminerleri normal konu anlatımı, eser yazar animasyonları ve quiz deneme sınavları vs ben doping'den daha çok beğendim.
  • Hocam peki edebiyattan zaman kazanmayı sağlar mı? Fiyatı dopinge göre çok uygun alsam mı bilemedim.

• Zaman kazanmaktan kastınız ders çalışma sürenizi kısaltmak ise, o size bağlı. Bir kere dinlemek yetiyorsa tabi ki kısaltır ama algınızı bilemediğim için yorum yapamam.
  • Valla bir TM bir dostumdan 88 videoluk doping edebiyat aldım çalışıyorum çok iyi eğer video felan bulabilirsen al bence ama edebiyat seminerinin de çok farklı olacagını zannetmıyorum zaten metot aynı ilginc resimler+absürt hikayeler+isim benzerlikleri+görsel yer vs vs üzerine kurulu
  • Peki mesela bize Ahmet Hamdi Tanpınarın eserlerini ezberletirken roman şiir diye ayırarak mı yapıyor yoksa karışık mı?

• karışık hocam, hikayeleştiriyor direk
  • Peki sıkıntı olmuyor mu sorularda falan. Kafanızda nasıl ayrıştırıyorsunuz?

• ben aldım almayı düşünenlere söyleyeyimm tüm sanatçılar yok ama olan sanatçıları güzel anlatmışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.