Bildirim
Edebiyat mp 3 halinde gece uyurken dinlemek?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ses dosyasini bulmak sikinti degil. Ezberleyeceklerimizi kendi sesimizden kaydederiz. Fakat ise yarar mi ki? Aslinda denenebilir, neden olmasin :)
Fakat ilgilenenler daha iyi bilir. Uykuda ogrenmenin incelikleri vardir. Bilgilenmemiz gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: koseoglulas
ses dosyasini bulmak sikinti degil. Ezberleyeceklerimizi kendi sesimizden kaydederiz. Fakat ise yarar mi ki? Aslinda denenebilir, neden olmasin :)
Fakat ilgilenenler daha iyi bilir. Uykuda ogrenmenin incelikleri vardir. Bilgilenmemiz gerek
Fem in müzikli ses dosyalarını demin indirdim bütün konulardan var, ygs sonrasında uyurken de dinleyeceğim en azından deneyeceğim bir iki kere ama ygs den sonra, bilgiler karışmasın
hocam eser özetleri vs yok dimi sadece konular var ? biraz bilgi verrirmisin nasıl bişey bu ? varsada yüzde kaçı var mesela özetlerin adamlar hepsini kaydetmemiştir heralde :D ? -
Takip
gece calistiktan sonra dinlenilirse etkili olabilir.
Takip
quote:
Orijinalden alıntı: _CLasSy_
hocam eser özetleri vs yok dimi sadece konular var ? biraz bilgi verrirmisin nasıl bişey bu ? varsada yüzde kaçı var mesela özetlerin adamlar hepsini kaydetmemiştir heralde :D ?
Bilgi ve yazar eser tür bilgisi var, bazı önemli eserler hakkında kısa bilgiler de var örneğin Sodom ve Gomore: Yozlaşma anlatılır...
Uyurken dinleme yontemi nasil oluyor ?
ben geçen sene yaptım
35 net geldi -
Fem sesli edebiyat yazınca cikiyodun galiba google da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X