< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Edebiyat kaç ayda bitiyor? fullemek zor mu?

-
-
edebiyattan korkmanıza gerek yok hocam aynı şeyleri çevirip çevirip soruyorlar.
-
Ben de konuyu rüştüden dinleyip limiti bitirdim ama 8 yanlış 14 net gibi birşey yapmıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 gün kala eaya geçtim ve edebiyat çalışmaya başladım 20d 3y geldi. Fullemek bilgi kadar biraz da şans işi bunu göz önünde bulundurmak lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Edebiyat şans işi. Ne soracaklarına bağlı bütün her şeyi çalış 1 sene boyunca ama sınav anında ösym 4 tane aşırı zor soru sorar öyle apışıp kalırsın.
Kadir Gümüş'ü önerir misiniz?
edebiyat şans işi değil öncelikle. hiçbir zaman aşırı zor sormuyorlar, ki sormazlar da. mantıksız. sorunca da herkes eleniyor zaten. bu sene fulledim. tanzimata kadar kadir gümüş, gerisini rüştü ile devam ettirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titeuf -- 27 Ağustos 2022; 21:47:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benkyo hocam 20 günde falan fulledi edebiyatı, günlüğünden biliyorum.
kadir gümüş çok detaylı, divan da önemli konu. cumhuriyette kadir gümüş’te boğulursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titeuf -- 27 Ağustos 2022; 21:50:28 >
hocam 1.5 ayda fulledim. benim hocamdan izlemek bence vakit kaybı rüştü hocadan izleyip üstüne limit sb çözersiniz rahat fullersiniz.
21'de 22/2 yapmıştım. Konu anlatım kısmı ve video izleme kısmı çok vakit almaz konuyu öğrendiğin zaman bunu pekiştirmek ve tekrar etmek edebiyatta asıl kritik kısım bence. Çünkü adam sana videoda bir yazar eser söyledi mesela e sen bunu o videoyu kapatınca bir daha el kitabından okumazsan ya da sorusunu çözmezsen yarın unutacaksın. O yüzden bol deneme - bol soru - limit el kitabından bol bol okuma. Edebiyatta kilit nokta bol tekrar, konu anlatımı değil.
-
Benim biraz temelim vardı hocam o yüzden kısa sürede halledebildim. Ne kadar sürede biteceği çok göreceli, o yüzden cevap vermek zor ama son ana kadar asla bırakmamak gereken bir ders.
2 sene girdim 2sindede 20.5 net yaptım ikisindede son 2 ay calıstım ve hiç soru cozmedım (deneme dahil) bu sene 2y de paragraftan yaptım. Rustu hocayı dınledım sadece delta yayınlarının edb ders notu kıtabından da sadece rustu hocanın dedıklerının altını cızdım. Sonrası ezber o altılı cızılı yazar eserlerı ezberlemek. Bunun için en onemlısı duz bi ezber yapma hıkaye olustur eger olusturamazsan youtubetanda bulabilirsin edebıyat ezber teknıklerı yazarak ama senin kafanda hıkaye kurman daha kalıcı olur anımonıgı onerırım kesınlıkle hıkaye kurmakla ugrasmazsan en onemlı eserlerı ezber teknıgıyle aklına sokuyo youtubeta ornek vıdeoda bulabilirsin. Zaten sınavda belli baslı ısımler cıkıyor sen bu ısımlerı bıldıgınde soru zor bı soru bıle olsa sıkları eleyerek dogru cevaba ulasırsın . En son ezberlerını yaptıktan sonra son 20 yıl edb cıkmıs sorular cozebilirsin ben cozmedim ama sureklı aynı yazarlar cıktıgı için faydalı olur onu cozmek. Kolay gelsın
son 7 gun calistim 18/3
3 bos cumhuriyet calismamistim
rustu hocanin 12 videoluk serisini not cikarip okudum devamli
kitap cozmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 28 Ağustos 2022; 12:46:27 >
Ea’da 736. oldum ve son iki aya kadar doğru düzgün-neredeyse hiç- edebiyat çalışmamıştım. Son iki ay edebiyata ve son üç hafta tarihte birkaç konuya çalıştım o kadar.
Edebiyatta 22 2 yaptım bir yanlış paragraf.
Tarihte 7 3 yaptım yanlışlardan 2’si bilgi sorusu 1’i yorum.
Sos1’i sadece son iki ay çalışarak 35 falan yapabilirsin, ancak tamamen fullemek gerçekten zor ve sıkı çalışma gerektiriyor. O dikkat hatası dediğimiz sorular ya da sınavı çözme planlamasında yaptığımız hatalar sebebiyle kaçan sorular doğru düzgün çalışmayla hallediliyor
kadir gümüş ve animonik ile birlikte giderek 2y yanlış yaptım. kadir gümüş cumhuriyette aşırı detay anlatıyor o yüzden cumhuriyete hiç çalışmadım. animonik şart değil youtubeda kadir gümüş de başladı hafıza tekniğine oradan takip edilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holograpys -- 28 Ağustos 2022; 16:24:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X