Şimdi Ara

Edebiyat icin kaç soru Bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Edebiyat için kac tane soru bankasi bitirmek gereklidir sizce ?

• akpaha kullanıcısına yanıt
    40-48 arasi hocam.
    Hocam 3 kaynak yeter diyosun yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhametli M kullanıcısına yanıt
    O aralık için 3 bile fazla. Edebiyatta soru bankası su gibi çözmek ilk bin değilse hedef mantıksız bence. Öz ama şıklardaki bilgileri bile not ederek gidersen bayağı bir yol katedersin. Başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fail-i.mechul.domates kullanıcısına yanıt
    Sagol hocam. Bir yakınım icin yazdim. 7 yil aradan sonra sınava girecek de. Endiseleri var. Edebiyat icin 1 soru bankasi bitmis.2 ye baslicak. 4 tane bitirme hedefi vardi. O yuzden sordum. Sagolun cvb icin :)

• limit yayın denizi birey karekök çöz geç
    Hmm. Sagol hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim ben geçen yıl sadece cumhuriyet edebiyatından çıkmış soruları çözdüm.Ama dersleri düzgünce takip ettim.Bunların haricinde tek bir soru bile çözmedim.40 net çıkardım.Düzgünce çalışan ve kaliteli 2 sb. bitiren üzerinede kaliteli 2 deneme bitiren adamın +50 görmesi hiç de zor olmaz bence.
  • Geçen sene 45 yaptım,yayın denizinden 2 ünite falan cozup girmistim,1 sb yeter ama ezberin iyi yapılması lazım

• Geçen yıl giren arkadaşlar biraz bu başlığa toplanmış gibi :)

Elinde Edebiyat el kitabı olan arkadaş varsa talibim . Tabi başka kitaplarda olabilir 2. el olarak makul fiyat verebilirim.
  • prisonerdreams kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim oncelikle :) bu sene zor olur diyolar edebiyat. Hedefi 4 soru bankasi bitirmek. 1 tane bitti. 3 tane kaldi. Yetersiz oldugunu düşünüyor. 7 yildir sinava girmemis bi arkadasim icin yazıyorum da.

• insurgent kullanıcısına yanıt
    Hocam Yazar sair ezberi icin bisey tavsiye ediyor musun

• Ygs için de zor olacak diyolardı Lys bilgi işidir dostum.Zorsa herkese zor.Yine fazla çalışmış olan öne geçecek.Ezberlerini iyi yapmışsa ve dönem özelliklerini de biliyorsa,paragraf ve dil bilgisinden de sorunu yoksa iki soru bankası yeterlidir bence.Üzerine de iki deneme çözülünce sorun kalmaz diye düşünüyorum.Denemelerde bilmediğin şeyler çıkıyor karşına onları öğrenmenin bile çok artısı var.Bunları diyorum ama ben böyle düşündüğüm için diyorum.Kişiden kişiye değişebiliyor.İnsan kendini anlar yav.Ben elimden geleni yaptım diyebiliyorsa iş bitmiştir
  • Fem, Birey, limit veya yayın denizi. Bilfen de fena değil. Konuları oturtursan fazla soru bankası çözmene gerek kalmaz. Önemli olan konuları eksiksiz bir şekilde öğrenmen. Bunun için Fem ve Bireyi tavsiye ederim. Bu iki kitap konuları eksiksiz bir şekilde öğrenmene yardımcı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Sagol hocam

• prisonerdreams kullanıcısına yanıt
    Haklisin hocam. Dediklerini iletecegim. Ilginden dolayi tesekkur ederim. Allah razi olsun :)

• ben 11.sınıfta fem beyaz kitabı bitirmiştim simetri kitabı ile şimdi güvender k.a + yayındenizi edebiyat s.b + birey s.b bitirip en son limit s.b bitircem hedef 54
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.