Şimdi Ara

Edebiyat çalışma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımın hatasını yaparak edebiyat dersine son 39 gün kalıncaya kadar çalışmadım ve şimdi tahmin etceğiniz gibi bir yerlerim tutuştu ve 39 gün içinde yapabilceğimin en iyisini yapmak lys işini bitirmek istiyorum matematik ortalama dil anlatım ve coğrafyam iyi düzeyde istediğim yerde ted psikoloji yada kazanabilirsem bilkent psikoloji ama edebiyat çalışmaya şuan hangi konudan başlamam gerektiğini bilmiyorum sizce hangi konulara çalışmalıyım ve arkadaşımın dediği gibi cumhuriyet edebiyatına 39 günüm kaldığı için çalışmamalımıyım birde 39 gün ü gerçekten iyi değerlendirirsem sizce 56 sorudan toplam kaçını yapabilcek düzeye gelebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoffreyBaratheon -- 17 Mayıs 2016; 20:54:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temeline bağlı temel varsa sıkı çalışırsan 45i görürsün.Yani sıfırdan göreceksen her şeyi karışabilir kafan.Daha önce hiç çalışmadıysan allah yardım etsin ama yine 40 falan olabilir zaten 22 soru türkçe.
  • Merhaba hocam
    Limit soru bankasını çözersen iyi bir konu anlatım kaynağının üstünden hızlıca geçersen 40 45 i rahat görürsün.Dil bilginiz sağlamsa tabii.

Bu arada 100 liraya edebiyat semineri diye bir siteden hafıza teknikleriyle edebiyatı işleyen bir paketi satın alabilirsiniz.Şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TGWA -- 19 Mayıs 2016; 16:51:01 >
  • intexo kullanıcısına yanıt
    Sen o 22 soruyu fulleyebiliyormusun ki :) Türkçeden de ister istemez soru kaçar
  • Ben sayısal öğrencisiyim. Geçen haftadan itibaren tm den hazırlanmaya karar verdim, seneye kalmak gibi bir niyetim de yok. Şu kalan 30 günde canımı dişime takıp çalışacağım. Sen benden iyi durumdasın senin temelin var. Bende edebiyat dersi gördüm ama fazla önemsemiyordum. Bundan sonra elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcam. Zaten 30 gün kaldı günde 6-7 saat çalışsan biter bence. Şarkı dinlemeyi seviyorsan edebiyat şarkılarını da(rap) dinleyebilirsin(Said aktaş, İmpala vb). Çok akılda kalıcı oluyor. Umarım hedefimize ulaşırız.İyi çalışmalar :)
  • şuan senin odaklanman gereken konuları çok iyi bitirmek tekrar etme gibi bi şansın olmayabilir haliyle iyi çalışman lazım edeb limit anca biter heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.