Şimdi Ara

EDEBİYAT 45+ ÜZERİ NET ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
28
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDEBİYAT WP GRUBU KURALIM DİYORUM ARKADAŞLAR.MAX 15 KİŞİ.İSTEYENLER PM YAZSIN

Arkadaşlar bu konu altında birbirimize destek olalım.Bilgi paylaşımında bulunalım.Kimler 45+ hedefliyor?
    Şu videolara mutlaka göz atın.Çoğu kitapta olmayan eleyici bilgiler aman dikkat
    https://www.youtube.com/watch?v=b5smLPCSrzc
    Benim kullandığım kaynaklar:
    Konu Anlatımı: Güvender,Limit
    Soru Bankası: Limit,Güvender
    Günde 5 eser özetleri tekrar+cumhuriyet edebiyatından 5 yazar tekrar ediyorum
    Bunlar bittikten sonra ki ayın sonuna kadar edebiyat bitmiş olucak soru bankalarıyla birey+fem denge çözücem ardından yayın denizi denemesi.Yeter sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacestone -- 25 Mart 2016; 13:16:12 >

• Ben 2 tane soru bankası almayı planlıyorum kararsızım
  • Limit önerebilirim
  • Arkadaslar Herkes Calisma Programini Yazsin Mesela Ben Bati Fln Bitti Sadece

Tan
    Cum
    Div
    Servet

Kaldi Bugun Tekrar Yapip Basliyorum Calisma Programimi Editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 50+ hedefliyorum. 9.sinifta limiti alip her yilin konularini cozdum dort yil boyunca limiti kullandim, bu yilda cumhuriyeti bitirdim ygsye kadar limit boylece bitti. ustune ygs aralarinda unutmamak icin basit bi kitap olan fem beyazi cozdum. cumhuriyeti yazmadan calismistim bu arada. yayin denizinin cumhuriyet sb bitirdim bir de bir hafta verip.

simdi yapacagim seyler her gun sabit edb ve mat2 calisacagim. cumhuriyeti akimlara gore ayirip yazarak calisacagim vaktim olursa tabi, cunku okula gidiyorum. onceki yillarin konulari icin de defterlerimi tekrar edecegim. limiti tekrar edinip bastan cozecegim, bireyin birazini cozmustum o kaldi, palmeyi de yanina ekleyecegim.

size tavsiyem oncelikle cumhuriyeti bitirmemisseniz bitirin, geri kalaninda temelimiz az cok var oldugu icin kolay hatirlaniyor.

• A.Berkehan kullanıcısına yanıt
    Tanzimattan baya soru geliyor
  • onu son ay çözmeyi planlıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Limit var güvender de alayim mi ne diyorsunuz

Konu anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakimBeey -- 14 Mart 2016; 14:40:24 >
  • kimisi guvender cok iyi diyor ama gerek yok bence limit yetiyor. hem guvender cok kalin ve ayrinti, limit yeterli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: bayankhaleesi

kimisi guvender cok iyi diyor ama gerek yok bence limit yetiyor. hem guvender cok kalin ve ayrinti, limit yeterli olur

soru bankası bilfen var sadece femi sene başında bitirdim beyaz kapak olanı şimdi neyle devam etsem ?
  • Beyler şu Edebiyat panoramasını alan var mı ya ? Görsellerine baktığımda çok iyi kitap olduğu görülüyor. Elimde Limit de Güvender de var. Güvender aşırı sıkıcı o yüzden Limitten bakıyorum ama bu kitap kadar akılda kalıcı değil. Kullananlar görüşünü bildirsin lütfen.
  • limiti mutlaka cozmelisin digerlerine gore biraz kalin bir kitap bence limite basla. bir soru bankasi daha cozmek istersen palme ya da birey oneririm. bireyde benzer sorular cok ama kavratiyor. bilfen hakkinda bilgim yok arkadasim hic incelemedim

• sayfa duzeni cok karisik ya ne bileyim karikaturleri falan benim gozume karmasik geldi. ama guzele benziyor belki alabilirim onemli yerleri cizmesi falan hos

• güvender pdf mevcut.Ama ben şu şekil yaptım mesela limitten bir konu bitirdim notlarımı aldım ardından güvenderden o konuyu açıp kıyıda köşede kalmış bir bilgi var mı diye gözden geçiriyorum
  • ben 50+ hedefliyorum umarım herkes istediğine ulaşır
    güvender konu anlatım fem el kitabı limit s.b var şuanlık
    eser yazar kartları vs alacağım
  • Merhaba, palme konu anlatım ve palme soru kitabı var başlangıç için nasıl ? sonraki soru kitabı için limit düşünüyorum
  • ya beyler şu konuda bi yardımcı olun. şimdi kitapları falan aldık eyvallahta her yazarın 25 tane falan eseri var hangileri önemli bunu nasıl bilicez neye göre altlarını çizicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayankhaleesi

sayfa duzeni cok karisik ya ne bileyim karikaturleri falan benim gozume karmasik geldi. ama guzele benziyor belki alabilirim onemli yerleri cizmesi falan hos

Eğer Limit ile çalışıp anlıyorsan almana gerek yok bence. Bende hem Limit hemde Güvender kaynağı olmasına rağmen soru çözümünde takılıyorum o yüzden alacağım yoksa gerek olmazdı. Siparişi geçtim yarın elimde olur. Gözlemlerimi yazarım.
  • Konu anlatım:Güvender limit fem elkitabı ve fem dergileri

Soru bankası: Femset limit sb karekök sb daha alırım yazmaktan çok bol bol soru çözmeyi planlıyorum zaten karekök sb nin çoğu bitti az bir kısmı kaldı.

Deneme:Daha araştırmadım

Hedef 45-50 arası bir şeyler çok kolay olursa +50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 14 Mart 2016; 15:24:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

ben 50+ hedefliyorum umarım herkes istediğine ulaşır
    güvender konu anlatım fem el kitabı limit s.b var şuanlık
    eser yazar kartları vs alacağım

Hangisini alacaksınız hocam eser yazar kart olarak?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.