Şimdi Ara

Eczaciyim sorulari alayim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
18
Favori
73.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qazrfv

üniversite adayıyım da eczacılık yazayım mı? Yeni yasa geldi diyorlar eczacılıkta onu öğrenmeden yazmayın diyorlar bu yeni yasa ne? Ayda ne kadar kazandığınızı pm olarak gönderebilir misiniz?

Yazma hayatının hatası olur
  • aldolan nasıl buluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

quote:

Orijinalden alıntı: hsnbs

quote:

Orijinalden alıntı: talhakopan67

quote:

Sorunuz varsa yani

Benim hedefim Eczacılık hatta hacettepe eczacılık .
    Ama yasa felan diyolar ayağa düşecek diyolar sizce ne yapmalıyım hayallerim di
    .

kardeşim hevesini kursağında bırakmak istemem ama eczane açanlar tek tek kapatıyor eczacılık artık bitti desen yeridir

Dükkan nerede?

bakırköy

• Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhıdıL

quote:

Orijinalden alıntı: damardangiren

sabahları uyandığımda sürekli burnum tıkalı oluyor ? bunun için bir ilaç önerin 1 aydır böyle ? :)

Sinüzitiniz var ise gece boyunca burnunzu tıkayabilir. Geniz etiniz var ise bu da etkiliyor olabilir. Dekonjestan içerikli ilaç kullanmanızda fayda var. Doktorunuza danışarak ilaç alabilirsiniz. Genelde Duact tarzı dekonjestanlar verilir. beraverinde otrivin mentol en etkili kombinedir.

Dostum Teşekkürler. Ayrıca burnumun sağ iç tarafı yara şeklinde oluyor iç tarafına yara kabugu baglayan bölgeye ne sürebilirim ? içine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damardangiren -- 5 Temmuz 2013; 23:44:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quetm

ayak mantari icin bir suru krem denedim... sizin oneriniz nedir.. bu arada ayagimin altinin tumu delik desik.. ileri seviyede maleseff..

Excilor ise yarayabilir

googlede tirnak mantari ile bilgiler cikiyor.. sizin oneriniz deri icin degilmi.. birde bu krem mi spreymi nedir acaba..
  • quote:

quote:

quote:

sabahları uyandığımda sürekli burnum tıkalı oluyor ? bunun için bir ilaç önerin 1 aydır böyle ? :)

Sinüzitiniz var ise gece boyunca burnunzu tıkayabilir. Geniz etiniz var ise bu da etkiliyor olabilir. Dekonjestan içerikli ilaç kullanmanızda fayda var. Doktorunuza danışarak ilaç alabilirsiniz. Genelde Duact tarzı dekonjestanlar verilir. beraverinde otrivin mentol en etkili kombinedir.

Dostum Teşekkürler. Ayrıca burnumun sağ iç tarafı yara şeklinde oluyor iç tarafına yara kabugu baglayan bölgeye ne sürebilirim ? içine :)

Sulfahrin Burun Pomadı sürebilirsin. Fiyatı 2.81 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Diazemi nasil satiyonuz

Sadece yeşil reçete ile satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

quote:

Sorunuz varsa yani

En iyi ağrı kesici hangisi?

Vitamin haplarının ham maddeleri nelerdir?

Reflünün en iyi ilacı hangisidir?

Teşekkürler

- Eğer mide probleminiz var ise midenize dokunmayacak ağrı kesiciler kullanmalısınız. Apranax Fort iyi bir ağrı kesicidir. Fakat midenize dokunabilir. Hem iyi hem de mideye dokunmayan ağrı kesici bana göre Dolorex tb. olabilir.

- Vitamin hapları derken mesela Pharmaton Kapsülü ele alırsak; bakır, biotin, çinko, demir, folik asit, kalsiyum, mangan, selenyum, magnezyum ve a / b1-b2-b12 / c ve d3 vitaminleri gibi hammaddeleri mevcuttur.

- Reflü için mide koruyucuların tamamı (Örn: lansor, nexium, famodin) ve Rennie, Gaviscon gibi şuruplar genelde sık kullanılan reflü ilaçlarıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

hocam masa başı işi yüzünden ve klimalı ortam yüzünden sırtım bazen baya agrıyor bu kulunçlara iyi gelen bişey varmı krem jel falan gibi ? gogsümede vuruyor bunun agrısı yatarken saga sola dönemiyorum valla.

Voltaren jel vb. antienflamatuvar kremler masaj yaparak sürüldüğünde eklem ağrılarınıza ve kulunçlarınıza iyi gelebilir. Voltaren Patch (ağrı kesici bant) de olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

hocam masa başı işi yüzünden ve klimalı ortam yüzünden sırtım bazen baya agrıyor bu kulunçlara iyi gelen bişey varmı krem jel falan gibi ? gogsümede vuruyor bunun agrısı yatarken saga sola dönemiyorum valla.

Voltaren jel vb. antienflamatuvar kremler masaj yaparak sürüldüğünde eklem ağrılarınıza ve kulunçlarınıza iyi gelebilir. Voltaren Patch (ağrı kesici bant) de olabilir.

teşekkürler hocam geçen ayagım burkulmuştu doktor gerofen jel verdi. Şuan evde o var onu sırtıma sürsem bi etkisi olurmu peki ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: torq64

quote:

Sorunuz varsa yani

sivilce için ne önerirsin

Sivilcelerin boyutunu gormek lazim ona gore bir sabun onerilebilri

hocam beyaz nokta şeklinde çıkıyo onlarda yüzümü kurularken felan patlayabiliyo. çok nadir büyük çıkıyo patlayınca kanıyo falan bu şekilde.bide bende 1-2 hafta çıkmıyo sonr ki 1-2 hafta sivilce oluyo. sürekli cıkmıyo yani.ama izler var koyu renkli olarak kalıyo sanırım ilaç tedavisi falan d var ama emin olamıyorum ürtiker bende her illacı kullanamıyorum bunuda doktora sormak lazım sanrım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torq64 -- 7 Temmuz 2013; 12:34:15 >

• Boynumda agri var bi eczaci sinir sikisması dedi ne onerirsn

• Aspirine ile aspirin ve aspirin efervasen aralarında fark var mı? Bir arkadaşım ( günde 2 pk sigara bilimum alkol tüketen biri) 20 yaşından beri "aspirine" kullanıyor, ben de de göğüs ağrısı sıkışma başladı ( tetkiklerde bişey çıkmadı) ben de "aspirine" başlamayı düşünüyorum. Yukarıdaki 3 ünden hangisi?( kolesteol yüksek- tansiyon hep aynı 13-8 ,şeker vs yok yaş 38 ,20kilo fazlam var.

• quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

Boynumda agri var bi eczaci sinir sikisması dedi ne onerirsn

:) bir bakışta bunu bilmek, ya da şuyun var demek zor bence. Siz fizik tedavi doktoruna bi görünün derim.
  • Adam eczacı falan değil ya kalfa falandır en fazla açtığı konulara bakın

Diplomanı koyda burada yanıldığımı göreyim

Hoca derste bi konu okuttu.Çevreyle ilgili sonra çevre nedir diye sordu.Bende çevre halkın kendi kendini yönetmesidir dedim

Açık ve net beyler şuan okulun wifisinden giriyorum

Aslında babama alıcaz laptopu ama babam daha bilgisayar kullanmasını yenı öğrendi fazlada birşey yapmıyacak dolayısıyla en çok da ben kullanıcam babam iş için kullanıcak ben oyun.2000TL civarında Ge60 lara baktım ama tam karar veremedim.Sağlam bişey olması lazım şimdidek teşekkürler
    Paylaş

Eczacı ama siyah nokta gideremiyor

http://forum.donanimhaber.com/m_74543752/f_//tm.htm#74543752

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Temmuz 2013; 10:43:21 >

• quote:

quote:

:) bir bakışta bunu bilmek, ya da şuyun var demek zor bence. Siz fizik tedavi doktoruna bi görünün derim.

randevu alamıyorum ya çalışıyorum haftasonu acile gtsem ilgilenirlermi acaba
  • eczacıların ek iş yapması serbest mi, yoksa devlet memurları gibi bir kısıtlama var mı ?
  • Sınavda nerdeyse tıp öğrencisi kadar puan alıyorsunuz,mezun olduktan sonra sabahtan akşama kadar eczanede oturmak sıkıcı olmuyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

randevu alamıyorum ya çalışıyorum haftasonu acile gtsem ilgilenirlermi acaba

acilde tam anlamıyla bakmayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.