Şimdi Ara

eczacılıkta okuyan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    meslek seçimi konusunda yardımcı olabilecek, eczacılık okuyan yada yeni mezun eczacı tanıdığı olan varsa yardımcı olursa çok iyi olur. genel olarak da bildiklerinizi aktarırsanız sevinirim.
    hangi üniversiteyi (yeditepe burslu-istanbul üni.) tercih edersiniz? aylık gelir yaklaşık olarak ne kadardır? ilaç şirketlerinde çalışma olanağı ve koşulları nelerdir? mesleğin geleceği nedir?
    cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyumyasasi -- 20 Temmuz 2009; 11:52:32 >

• güncel...
    10 gün kaldı ve hala meslek seçemedim, yardımlarınızı bekliyorum.
  • Hiç fakir eczacı gördün mü en kötü diplomalarını kiralıyorlar ki o da 2 milyar civarı gerisini sen düşün.
  • kesinlikle. birkaç eczacı tanıdığımla görüştüm. hepsi tekrar tercih yapsam yine eczacılığı seçerdim diyorlar. ama başka mesleklerden bunu söyleyenler çok nadirdir.
    çok yakın bir tanıdığımla konuştuğumda bana ayda en az 15 milyar net karı olduğunu söyledi. sağlık ocağı karşısındaydı. bir başka eczacı tanıdığım ise "borsa gibi dalgalı oluyor aylık kazanç, ama en az ayda 6 milyarı gördüm" dedi. bunu söyleyen de semt eczanesiydi.
    ayrıca mesleğin kazancından çok rahatlığı ve kendi işinin patronu olması güzel.
    kafamı kurcalayan şey ise mesleğin geleceği. ileride marketleşme yasası çıkacakmış. bu da eczacıların artık başkasının emri altında çalışması demek. mühendislikten bir farkı kalmayacak yani.
  • Vallaha bizim evde iki eczacılık diploması yatıyor.Babamın eczanesi varken çok kazandığını söyleyemem.Hastanede tanıdık olacak ancak öyle kazanırsın.Hele ssk ile anlaşma yapmazsan bakkal kadar para kazanırsın.Eczane açmak için sermaye gerekir parayla dükkanın içini doldurup sonra satış yaparsın ssk'dan para geç gelir bu sürede dükkana tekrar ilaç alman için cebinden harcama yaparsın.Bence bu mesleğin en güzel yanı ilaç firmalarının avantaları bazen turlara falan götürürler.
  • Derslerinin çok zor olduğunu okudum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.