Şimdi Ara

Eczacılık okunur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12.sınıfım hedefim tıptı fakat şu sıralar çok kötü gidiyorum. Ygs 110 civarı yapıyorum.lys mat-geoda denemede 35 net yaptım. diş hekimliği ve eczacılık da düşünüyorum sizce eczacılık okusam işsiz kalır mıyım maaş nasıl olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• genç adam bence hedefinden vazgeçmemelisin zaman var ygs'de 122 yapan arkadaşım tıpta
  • Forumda biri ygs 95 net yaptı balıkesir tıpa gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okunmaz. Eczacılık okuyorum bu sene sınava hazırlanıyorum. Eczacılık okuyacaginiza mezun kalın bu kadar net diyorum.
    Artık eczane açmak çok zor , hastanelere eczaci alımı az, ilac şirketleri genelde kimya Müh çalıştırır çalışan eczacılara az para verir. Klinik Eczacılık diye göz boyamak için bişey getirdiler. 2 yıldir bir adım atılmadi. Durumu kötü yani bölümün.
    Yazın tercih zamanı yazmayın diye uyardım. Yazacak olan biri bana baya karşı çıktı. O kişi geçenlerde pişmanım tekrar hazırlanmak istiyorum diye konu açtı. Gerekirse 3 kat daha fazla çalış Eczacılık yazma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYRİSE6 -- 21 Aralık 2015; 20:33:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de eczacılık kazandım ve gayet memnunum arkadaşım kesin yazma yazma diye tutturanlar rakip elemeye çalışıyor diye düşünüyorum. Doktor diş hekimi hepsinin söylediği "şimdiki aklım olsa eczacılık okurdum" evet eczane açmak zorlaştı belki ama internetten ilanlara bakıyorum bir sürü eczane devretme ilanı var ki eczacılıkta gider klinik eczacı olursun ya da bi ilaç firmasına girersin bunlar da geyet güzel şeyler.
    + üstteki arkadaş ilaç firmalarına kimya mühendislerini alıyorlar eczacılara az maaş veriyorlar demiş mantıklı bi insan düşündüğü an zaten buna inanmaz bir kimya mühendisini eczacıya tercih edeceklerini mi sanıyorsunuz??

- ve sakın hedefinden vazgeçme tıp olsun hedefin bunlara sonra karar verirsin tıp>diş>eczacılık>diğer bölümler

• Yazma diyolar bide diplomayı kiraya versen yetiyo . millet yana yana diploma arıyo . gidip kendinde özel şirkette yöneticilik bile yapabiliyon

• Netlerini arttirman icin cok zamanin var.Moralini bozma.Eczaciligi dondurup tekrardan hazirlanan biri olarak soyluyorum yazma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖĞRETMENLİK OKUNUR MU ?
    7 yıl önce açıldı
    gata'da tıp okunur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Sevmeden tıp okunur mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.