Şimdi Ara

ECZACILIK BÖLÜMÜNÜN BİTMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ege universitesinde 20K ile eczacilik bolumu okuyan bir arkadasimin dedgine gore hocalari ya calisip bir ilac fiasinda ise girersiniz(torpille) yada etrafinda 1 milyontane eczahane olan bir hastanenin 1km otesine eczahane acarsiniz demesi her seyi ozetliyor
    Ayrica dikkatli olan insan anlar eczahenelerin camlarinda yok 8 gunde 5 kilo verdiren ilac geldi yok sigara biraktiran ilac geldi gibi yazilarda artik eczaciligin bittigi gosteren en buyuk kanitlardan biri zaten cogu eczahane ilac satamadigindan parfum kokulu sabun satiyor.
    Ayrica artik devlet hastanelerinde ve universite hastanelerindede ilac veriliyor
    Yeni yasa ile hastanelerin ilac satisi tamamen yasal hale geldi.

Rakip eleme vol bilmem kac diyeceklere simdiden soyliyeyim mf3 oypsiz 17K idim istesem batida bile dis hekimligi yazardim ama bn mf4den tercih.yaptim
    Hayirli forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tıpkı makine mühendisliğinin bittiği gibi eczacılıkta bitiyor haklısınız.bunu insanlara anlatamıyoruz ki.adamlar gidip amasya, sütçü imam, bahçeşehir gibi dandik üniversitelerin makine mühendisliğine girip mutlu oluyorlar.

en azından sizin gibi aydımların benimle aynı görüşte olduğunu görmek moralimi düzeltiyor

iyi forumlar akıl ve mantık bey

• Ezcane açmak da artık bitti yeni eczane açısı olmayacak.Deli paralar dönecek ,sırf hava parası olarak 500 milyar felan , isteyecek adamlar eczaneyi devretmek için.O yüzden dediğin gibi modası biten bölümlerde ilk sıralarda yer alıyor

• saat 2.5-3 oldu hadi git yat

• Rakip eleme vol.62636328484

• James Kendrick 14 yaşında arkadaslari simdiden ona erzurum tıp istiyen adam diyor

• mantık ve akıl kullanıcısına yanıt
    birader saat daha 6,5-7 falandı bu mesajı yazdığında ne 2,5-3'ü.dijital olmadığı için karıştırmışsındır merak etme final konularına dahil değil :(

ayrıca bir mesaja iki kez yanıt vermek nedir lan bu ne biçim ezikliktir ahahahaha.parçalar anca birleşiyor kafada sanırım.

aga eğer ağır geldiyse söyle biraz üslubuma dikkat ediyim ne de olsa bahçeşehirlisin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BAE130DE -- 26 Aralık 2015; 19:14:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fakülte/bölüm birincisi olmak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oypsiz 17k gir öyle gel
  • mantık ve akıl kullanıcısına yanıt
    yoooo taktım oğlum sana. bütün konularına ilk damlayan ben olucam bundan sonra bak görürsün.istediğin kadar blokla yeni favorim sensin :(

• quote:

Orijinalden alıntı: James Kendrick

tıpkı makine mühendisliğinin bittiği gibi eczacılıkta bitiyor haklısınız.bunu insanlara anlatamıyoruz ki.adamlar gidip amasya, sütçü imam, bahçeşehir gibi dandik üniversitelerin makine mühendisliğine girip mutlu oluyorlar.

en azından sizin gibi aydımların benimle aynı görüşte olduğunu görmek moralimi düzeltiyor

iyi forumlar akıl ve mantık bey

insanlık devam ettiği sürece makina mühendisliği asla ölmez. makina diyince akılınıza sadece motorlar, makineler gelmesin. orjinal ismi mekanik mühendisliği olan uçsuz bucaksız bir mühendislik dalıdır.
  • sazan mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Kendrick

sazan mısın

ne alaka
  • sence onu ciddi olarak mı yazmışım :)
  • Bitmeyen bi bölüm varsa söyleyin ona girelim olm her gün bi bölümün bitişini öğreniyorum

• hahahaha eczacılık bittimi gerçekten etraftan duyduğunuz her şeye inanıyorsunuz....

Türkiye sizin için sadece İstanbulsa evet eczacılık artık istanbul için bitti bu saatten sonra

Amerikada kişi başına düşen eczane sayısı Türkiyedekinin tam 4 katı ,

Ki şu anda türkiyede bir sürü hastane yapalıyor, Unutmayın kalabalık bir ortamda bir sürü olmaktansa kırsal kesimde ama tek olursanız çok para kazanırsınız...

Bugün milyon dolarlarla oynayacan çoğu firmada zamanında köyde bakkal açan insanlar çünkü herkes onlardan alışveriş yapıyordu,

Migros, Sabancı, Koç gibi firmaları araştırırsanız dediğimi daha iyi anlarsınız

Hükümetin Eczaneleri Markete çevireceğini hiç sanmıyorum, Çünkü Gelişme çağındaki bir ülkeyiz ve Şu durumda bile eczanelerde bir sürü illegal olay dönüyor, Amerikada bile metamfetaminin hammaddesi olan psödoefedrin ilacına 2 milyon ton civarında vurgun yapılmıştı .

Eczacılık bitmez, emekli olursun bırakırsın diplomanı kiralarsın yine altın bilezik sürekli bir para akışı sağlarsın üstelik .

Boşuna 25-30 bin bandında değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heat2797 -- 27 Aralık 2015; 0:11:16 >

• heat2797 kullanıcısına yanıt
    TR ile ABD i kiyaslamak
    Bitti kardesim yeni yasa ile artik hastahanelrin ilac deposundan ve universite hastahanelerin de ilac satma yetkisi var
    Git bakalim bir tane hastaneye yaninda 40-50 tane eczahane var 1Km otesinde bile 5-6 tane echane acmis adamlar hepside kokulu sabun,parfum,krem gibi kozmatik ilaclari satiyorlar. camlarina hic bakmadin mi yok yüz gerdirme ilaci geldi yok sigara biraltiran ipac geldi. insanlar 300 yildir sigara iciyor neden 1990lerde 2000lerin basina kadar boyle ilanlar yoktuda birden bire 2010 dan sonra mi basladi bu eczacilarin sigara biraktirma sevdayi eczalik fakultesinde hocalar soyluyormus ya buyuk bir ilac. firmasina girip calisirsiniz yada kokulu sabun parfum satarsiniz diyolarmis ve sen mezun olasaya kadar minimum 5 yil gececek yani yil 2020 olacak o zaman eczaciligin kalacagini sanmam zaten ilaclar artik marketlerdede satiliyor

Burada alacagin eczacilik diplomasini avrupa ve abd de gecerliligi yok

• heat2797 kullanıcısına yanıt
    Kardeş eczacılık mi okuyon ?

• Geçen sene böyle bi konu açıp benle iddalaşan arkadaşın sonradan eczacılık kazandığını öğrendim. Saçma sapan rakip eleme çabalarına girmeyin eczacılığın bittiğini düşünüp hedefleri zaten daha yüksek olan adam bu konuyu takıp yazmaz bile.

Bakalım kaçınız hedefine ulaşacak

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Bitmeyen bi bölüm varsa söyleyin ona girelim olm her gün bi bölümün bitişini öğreniyorum

Tıp.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hippokrates

quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Bitmeyen bi bölüm varsa söyleyin ona girelim olm her gün bi bölümün bitişini öğreniyorum

Tıp.

Elveda demeyi bilmezmi sanarsın sen beni
    EL sallamadan da olur böyle arada uğurlamalar
    Gözlerimdeki yaşlar kadehe döküldümü
    Sarhoşluğunu sen hesaba çek , hakkını helal et.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.