Şimdi Ara

!!! ECS A790GXM-A !!! bilenler bi baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ECS A790GXM-A'nın bu anakartı amd phenom 9950 ile iyi bir uyum içinde olurmu. sistem toplasam bu anakart uyarmı ? anakart daha gelmedi fiyatı nekadar olur bilenler bi sölesin BİDE GİGABYTE 790gx den farkı nedir 2 side aynı chipset kullanıyo nefarkı var bi söleseniz
    GIGABYTE 790gx mi yoksa ECS A790GXM-A mı daha iyi ecs nin özelliklerini vereyim isterseniz

ECS A790GXM-A ;

CPU AMD Phenom™ işlemcisi (Soket AM2+) / AMD Athlon™ 64 FX / Athlon™ 64 X2 Çift Çekirdekli/ Athlon™ 64 / Sempron işlemcisi
    Yüksek performanslı HyperTransport 3.0 CPU Arabirimi
    Saniyede maksimum 5200 mega transferlik hızı destekler
    YONGA SETİ
    AMD® 790GX & AMD® SB750
    GRAFİKLER
    Integrated DirectX 10 graphics processor
    BELLEK
    Çift-kanal DDR2 bellek mimarisi
    4 x 240-pin DDR2 DIMM soket 16GB'a kadar destekler
    DDR2 1066/800/667/533/400 DDR2 SDRAM *'ı destekler
    * (DRAM'den dolayı maksimum boyut, şu anda 2 GB'dır, test ettiğimiz belleğin maksimum boyutu ise 8GB'dır)
    GENİŞLETME YUVASI
    2 x PCI Express x16 yuva
    2 x PCI Express x1 yuva
    2 x PCI yuva
    DEPOLAMA
    6 adet Seri ATAII 3.0Gb/s aygıtı
    RAID0, RAID1, RAID5, RAID 10 yapılandırması
    SES
    Realtek ALC 888S, 8 kanallı HD sesi destekler
    HD ses spesifikasyonu ile uyumlu
    ARKA PANEL I/O
    1 x PS/2 klavye & PS/2 mouse konektörleri
    6 adet USB portu
    1 x COM Port
    1 adet Ses portu (1Ses girişi, 4x Ses çıkışı, 1 Optik SPDIF Çıkışı)
    1 x VGA portu
    1 x HDMI Port
    İÇ I/O KONNEKTÖRLER & BAŞLIKLAR
    1 adet 24-pin ATX Güç Kaynağı Bağlayıcısı ve 8-pin 12V Bağlayıcısı
    1 x 4-pin 12V Connector
    CPUFAN/PWRFAN/SYSFAN konektörleri
    1 x FDD konektör
    1 x IDE konektör
    6 x Seri ATA konektörler
    1 x Hoparlör başlığı
    1 x Ön panel düğmesi/LED başlığı
    1 x Ön panel ses başlığı
    1 x SPDIF çıkışı başlığı
    3 x USB 2.0 başlıklar 6 adet ek 6 USB portu destekler
    1 adet Güç düğmesi/1 adet Sıfırlama düğmesi
    SİSTEM BIOS'u
    AMI BIOS with 8Mb SPI Flash ROM
    Tak ve Kullan, STR/STD, Donanım monitörü, Multi Ön Yükleme, DMI,HDCP özelliklerini destekler
    ACPI revizyon 3.0 özelliğini destekler
    Support over-clocking
    BİÇİM KATSAYISI
    ATX Boyutu, 305mm*244mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi people66 -- 4 Ağustos 2008; 17:27:21 >

• Bu anakartı 780GM-A dan ayıran önemli özelliklerinden biri 125 ve 140 watt lık Phenom işlemcilere sorunsuz destek vermesi.Yani sorduğun sorunun cevabı.
    Bende Asusun 780G çipsetli bir modeliyle ilgileniyordum ki bu anakartın bilgileri gün ışığına çıktı.Özellikleri çok güzel ayrıca tasarımı da göze hitap ediyo.Türkiye'ye muhtemelen 110-120$ civarında bir fiyatla gelir.Bekleyip görücez....
  • Hocam, ECS yerine ASUS , Gigabyte, Sapphire , olmadı MSI gibi markaları daha çok tavsiye ederim.
  • arkadaşım bende bu kart için bayağı bir süre bekledim. 780 çip setlisini amd 5000 ile birlikte bir arkadaşa kurmuştuk arkadaş oldukça memnundu ama tabiki o çipset biraz eskidi.dediğim gibi bir süre bu kartın ülkemizde satılmasını bekledim. ama buarada msi in ve gigabaytın kartlarınıda inceliyordum. en sonunda gigabaytın 790 ds4h modelini çok uygun bir fiyata (şuan bu kartın satış fiyatının 30-40 ytl üstü gibi bir fiyata aldım. ) birde 9950 ile birlikte kurdum. makinam canavar gibi oldu. asıl konumuza dönelim. ecs kötü bir marka değil mutlaka ancak koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler yaa onun gibi, imkanın varsa gigabayt msi yada asus gibi markalardan sonra düşünmek lazım tabiki imkanlar dahilinde, ayrıca sideport olayı gigabayt ve msi da 128 ddr3 şeklinde benden bu kadar sağlıcakla kalman dileğiyle yanlışım varsa arkadaşlar bunu düzeltsinler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trtunc

arkadaşım bende bu kart için bayağı bir süre bekledim. 780 çip setlisini amd 5000 ile birlikte bir arkadaşa kurmuştuk arkadaş oldukça memnundu ama tabiki o çipset biraz eskidi.dediğim gibi bir süre bu kartın ülkemizde satılmasını bekledim. ama buarada msi in ve gigabaytın kartlarınıda inceliyordum. en sonunda gigabaytın 790 ds4h modelini çok uygun bir fiyata (şuan bu kartın satış fiyatının 30-40 ytl üstü gibi bir fiyata aldım. ) birde 9950 ile birlikte kurdum. makinam canavar gibi oldu. asıl konumuza dönelim. ecs kötü bir marka değil mutlaka ancak koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler yaa onun gibi, imkanın varsa gigabayt msi yada asus gibi markalardan sonra düşünmek lazım tabiki imkanlar dahilinde, ayrıca sideport olayı gigabayt ve msi da 128 ddr3 şeklinde benden bu kadar sağlıcakla kalman dileğiyle yanlışım varsa arkadaşlar bunu düzeltsinler.

ecs de de sideport memory var.bilginize...
    http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=901&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=123&LanID=0

• ECS A790GXM-A ..........110 usd etmez
  • dfi-lanparty ninkiler gelsin ozaman şenlenir ortalık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.