Şimdi Ara

ECS A780GM-A Black Series Satışta(hepsiburada.com) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar biostar ın TA780G M2+ boardu 5 dolar daha pahalı bundan ve gelmiş ellerinde varmı biostar mı ecs mi hangisini alalım??
  • walla ben sipariş verdım.gelsın bı gorelım bakalım.hepsiburada yın 13, diyo simdi insallah fazla uzamaz.
  • sonunda satışta
  • yarın bende alcam nasip olursa ankaradaki bi mağzadan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST
    quote:

# Bellek Kapasite: 32 GB 4x DIMM

Bellek kapasitesi 32gb'mi

Desteklediği en fazla ram miktarı 8GB tır. Hepsiburada da bilgi yanlışlığı var.
    Ecs nin global web sayfasında en fazla 8GB a kadar desteklediği yazılmış...
    32GB bellek desteğini kim kaybetmiş de bu 780G bulsun...

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=866&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=123&LanID=0

Özelliklerine bakılırsa güzel bir ürüne benziyor.
    Bu kart bana yıllar önce arkadaşımın bana zorla aldırdığı AZZA anakartı hatırlattı...
    Azza diye çok dalga geçmiştim ama dönemin Asus Tus ve Cus serilerinden çok daha hızlı ve stabil bir anakart olduğunu bizzat 2 yıl kullanarak test etmiştim...
    Ecs ve Biostar gibi markalar son dönemde güzel bir çıkış yakaladılar...
    Devamını bekliyorum.

• Hepsiburadada wordcard'a 100 ytl üzerine %10 indirim %5 wordpuan ve 6 taksit imkanı var.
    yani board 19,49x6 gibi daha sonrada düşülecek 5,85 ytl puanla 111 YTL ye gelior bence güzel bir fırsat.
    hitek den almayı düşünüyordum 20 ytl fark var ve 6 taksi makul geldi bana.
  • Dostum 32Gb yanlış demiş ve hepsiburada da yanlış var demiş ve ecs nin linkini vermişsin bunlar iyi güzel ama ecs nin kendi sitesinde zaten bunu belirtmiş bugün için kullanılan 2Gb lakin biz 8Gb lik ile test ettik ve 8x4=32Gb okeydir diye bir kez daha bakınız bence kendi koyduğunuz linkten tıklayıp gelen sayfaya bakın....

Diğer yandan ilk mesajda da takılabilecek ekran kartı ile birlikte 1,6 denmiş adamların sitesinde takılan kart hangisi olursa onun normal performansını 1.75 oranında arttıracağı belirtilmiş ve bu bencede çok inanılmaz bir olay. bunun örneğinide tomshardware de testlerde görmek mümkün... orada HD3450 kullanılmış testlerde.

quote:

Orjinalden alıntı: Sandman Painkiller

quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST
    quote:

# Bellek Kapasite: 32 GB 4x DIMM

Bellek kapasitesi 32gb'mi

Desteklediği en fazla ram miktarı 8GB tır. Hepsiburada da bilgi yanlışlığı var.
    Ecs nin global web sayfasında en fazla 8GB a kadar desteklediği yazılmış...
    32GB bellek desteğini kim kaybetmiş de bu 780G bulsun...

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=866&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=123&LanID=0

Özelliklerine bakılırsa güzel bir ürüne benziyor.
    Bu kart bana yıllar önce arkadaşımın bana zorla aldırdığı AZZA anakartı hatırlattı...
    Azza diye çok dalga geçmiştim ama dönemin Asus Tus ve Cus serilerinden çok daha hızlı ve stabil bir anakart olduğunu bizzat 2 yıl kullanarak test etmiştim...
    Ecs ve Biostar gibi markalar son dönemde güzel bir çıkış yakaladılar...
    Devamını bekliyorum.

• Diğer yandan yurtdışında bir sitede bir inceleme buldum bakıp inceleyebilirsiniz.
    Techware labs

Birde gene aynı siteden ben şaşırdım verdiği graphics performansına resimde de göreceğiniz gibi gayet üstdüzey bir onboard ekrankartı tartışmasız çok iyi olduğunu düşünmemin sebebi ise şuan kullanmakta olduğum ekrankartım x800xt pe modeli ve puanı 4.9 bu onboard olanın kinin 4.1 olduğunu düşünürsek cidden mükemmel birde uygun bir kart takılarak crosfire x seçeneği aktif edildiğinde cidden çok iyi bir sonuç verecek gibi duruyor.
     ECS A780GM-A Black Series Satışta(hepsiburada.com)

Ben üründen sipariş verdim asıl amacım canlı ve kayıttan HD seyretmekti oyun ikinci plandı benim açımdan lakin görünen oki ürün oyun konusunda da beni tatmin edecek gibi görünüyor çünkü şuan kullanmakta olduğum ekran kartının oyun performansından ciddi anlamda memnunum.

Saygılarımla,
    Soner Alp Korkmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soneralp -- 17 Mart 2008; 3:01:51 >

• Arkadaşlar kartı aldım sistemimi kardeşime kurdum o arada fear oyununu yükledim 1024x768 full detaya yakın oyun hiç kasmadan çalıştı overclock yapınca ekran kartı çok daha performanslı çalışıyor kesinlikle öneririm ayrıca işlemci overclock içinde biostan voltaj ayarlama vesaire için menüde var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

ATA 1 adet diyor, bu da çift kanal çalışabilir, 2 tane hdd bağlayabilirsin ide tip, veya bir optik, bir hdd. Ama bağlantı hızı konusunda sıkıntı olur. Sıfırdan alacaksan sadece optiği ide almanı tavsiye ederim.

Bu arada, bu anakartı almayı düşündüm ama hepsiburada'ya da güven sorunum var biraz, kimler sipariş verdi şimdiye kadar? hele bir de anakart bozuk gelirse ben nasıl uğraşayım bu siteyle, malum bu sitenin kötü bir şöhreti vardı, şimdi ne durumda bilmiyroum,

Eğer sadece tek ide drive kullanacaksan hız sorunu olmaz gibi, ben şu ana kadar HepsiBurada sitesinden defalarca alışveriş yaptım, şimdilik önemli bir problem olmadı ama nedense aldığım ürünler ben aldıktan sonra ikinci bir indirime giriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

Arkadaşlar biostar ın TA780G M2+ boardu 5 dolar daha pahalı bundan ve gelmiş ellerinde varmı biostar mı ecs mi hangisini alalım??

Arkadaşlar hangisi alınmalı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.