< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

arkakapıdankactım
1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda02 -- 27 Kasım 2025; 18:9:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba , Hayirli olsun.evet gunduz saatlerinde yaparssniz cok daha iyi olur. Ilk haritalamadan sonra da liutfen ilk uc temizligi sadece normal supurme yapiniz. Sonrasinda moplu sistemle yapip artik rutin nasil istiyorsaniz k sekilde devam ediniz. Haritanin tam oturmasi ve evinizi tam tanimasi icin demekteyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmurcukusu -- 27 Kasım 2025; 18:34:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Alexa uyumu var mi denemedim. Kendi sssli asistsni da mevcut. Buradan da islem yaptiesbiliyorsunuz. Ben bu sekilde hic kullanmadigim icin sizi iyk calisiyor ya da kotu calisiyor demem yanlos olur. Bslki baska kullanan arkadaslarimiz var ise size daha dogdu bilgiler aktaracaktirlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayırlı olsun size de! Ben de dün gece Vatan Bilgisayar'dan aldım. Cuma akşam ve hafta sonu ekstra bir fırsat ya da indirim olursa iadeyi değerlendireceğim. Yarın gelecek gibi görünüyor hem robot süpürge hem cam silme robotu. Heyecanlı bekleyiş başladı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çok hızlısınız, mağazadan mı aldınız ben daha gelecek sanmıştım 😄 Haritanın güzel çıkmasına çok sevindim. Ben de yarın gelince dayanamayıp başlatır mıyım acaba 🙂 Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Güzel günlerde sorunsuz bir şekilde kullanın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Oncelikle mutlu gunlerde kullaniniz. Bence orjinal urun almakta fayda var. Ama dahs ucuz yollu bir urun derseniz acikcasi bir cok markada kullanilan ; Bu jrunu alabilirsiniz. Ama oejinal siytesinde zatwn 1 litresi de ayni fiyatta buna siz karar verin. Ecovacs Robot Süpürge Solüsyonu 1L https://www.santisstore.com/ecovacs-robot-supurge-solusyonu-1l-139Bunu almanizi tavsiye derim. Sonucta ayni rakama denk geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bir onxeki mesajimda da aslinda urunlerin linkini attim. Bence orjinal kullanin ama kullanmazsaniz da diger urunde olabilir. Bu arads temiz su haznesine de bir kapak lutfen ekleme yapin. Farkini gorecekseniz dahs temiz oluyor. Bie de haritalama yaptiktan sonra lutfen ilk uc temizligi ; Ssdece suprme modunda yaptirin. Sonrasinda moplama ile de devam ediniz. Ben bir de size ayarlari da ataykm cunku cogu nesneden kacma durumu oluyor ve saniliyor ki odayi temizlemiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ayarlarinizi bendeki sekilde yaparsaniz , Oda ya sa herhangi bir noktada atlama yapmiyor. Ben temizlik modllarinda bazi yerleri de kendim ekledim. Iki tsmizlik olsun diye. ![]() ![]() ![]() Tekrar hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Rica ederim. Mutlu ,servussiz gunlerde kullanin. Herhangi bir durumda zaten soylsrsiniz ;) Banyo ya da kucuk yolluk halilarinizi sabitlsrseniz cok iyi olur. 60 tl ye satilan hali batlari var. Acikxasi makine guclu cekim yaptigi ixin bazen icine cekebiliyor ;) Bu yuzden koselerden hali bandi ile yapistirirsaniz sikinti kalmaz. Tekrar guzel gunlerde kullanmaniz dilegi ile. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çok ilginç, ama ilk denemelerinizde bağlanabilmiştiniz değil mi? Sizin internetiniz ile ilgili bir sorun yoksa Ecovacs'ın kendi sistemlerindeki bir durum olabilir. Geçicidir diye düşünüyorum. Diğer robot sahipleri ulaşabiliyor mu acaba şu anda? |
|
Makinw calisirken mi baglaniyoesunuz yoksa istasyonda mi ? Bir de mobil uygulama da gunxellendi. Gunxellsyip aonra tamami ile kapatik twkrar dener misiniz ? Anlik bir hatadir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|