Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.976
Cevap
186
Favori
302.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Modeminizin wifi adı ile güçlendiricinin wifi adı aynıysa hiçbir sıkıntı olmaz. Robot çok rahat çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exper1980 kullanıcısına yanıt

Hocam, Kurulum maddesini ben mi yanlış yorumluyorum bilmiyorum, ama biz robotu kendi telefonumuzun Wi-Fi ağına mı bağlayacağız ?

• frzsahin F kullanıcısına yanıt
    Sinyal güçlendirici Wi-Finin ismini aynen tekrarlıyorsa sorun olmaz. Güçlendiricide Wi-Fi ismini değiştirdiyseniz o zaman geçiş yapmaz ve modemin çekmediği yerlerde makineyi aplikasyon üzerinden kontrol edemez, ölü bölgedeyken herhangi bir şeye takılı kalsa telefonunuza uyarı gelmez, nerede olduğunu göremez ve uyarı sinyali çal deseniz bunu yapamaz. Lakin haritayı çıkartır, sonraki seferlerde temizliği sorunsuz yaparsa da bitirdiği zaman docka dönüp haritanızı günceller.

Amazon.de üzerinden umarım 50 adet bez hediyeli olan versiyonu almışsınızdır, hediyesiz ve hediyeli olanın ikisi de 399+ gümrük+kargo görünüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oceanofmemories O kullanıcısına yanıt

Robot kendi adına wifi oluşturur siz telefondan robotun oluşturduğu wifi ye bağllanırsınız.

Önce telefon robota, sonra robot ev ağına, sonra hepsi ev ağına😁

• sirphoenixx kullanıcısına yanıt

Kafam karıştı😂😂😂

• Kurulum

1. Dock, sağ ve solunda 50 cm, önünde 100 cm boşluk kalacak bir noktada prize takın. Dockun duvarlara paralel olması haritanın açılı çıkmaması için faydalı olabilir.

2. Robotu yan fırçaların olduğu ön tarafı docka bakacak şekilde dockun 1 metre kadar önüne bırakın.

3. "Ecovacs Home" uygulamasını indirin. "Register" butonu ile hesap açıp sonrasında giriş yapın.

4. "Add a Robot" butonuna tıklayıp, QR taratarak ya da listeden ilerleyerek "DEEBOT OZMO 950 Series" i seçin. Uygulamaya lokasyona erişimi için izin verin.

5. Uygulamada kendi kablosuz internetinize bağlantı ekranı açılacak. Robotların bağlanabilmesi için internetiniz 2.4 GHz olmalı. Şifre girin.

6. Robotun kapağını kaldırın ve kırmızı butonu açık konumuna getirin. Açılış sesini duyduktan sonra uygulama ekranında "I've switched on DEEBOT" işaretleyip devam edin.

7. Kırmızı butonun yanındaki küçük butona 3 sn kadar basılı tutun. DEEBOT hazır sesini duyduktan sonra uygulamada ekranında "I've heard the sound" işaretleyip devam edin.

8. Telefonunuzun internet ayarlarından, "ECOVACS ..." ile başlayan robotun kablosuz ağına bağlanın. "Ecovacs Home" uygulamasına geri dönün. Sonrasında bağlantı yapılmış olacak.

9. Ana ekranda robotunuzun resmi görünecek. Resmin bulunduğu karta basın. Robotunuzun ana sayfası açılacak.

10. Robot kendi kendine temizliğe başlayabilir. Siz sağ alt köşede bulunan priz ikonuna tıklayın. Robot docka gidecek ve şarj olmaya başlayacak. Robot üzerinde ışık yanıp sönmeye başlayacak. Uygulama içerisinde sağ üst köşede şarj dolum miktarını göreceksiniz.

11. Şarj tam dolduğunda sağ üst köşedeki elektrik/şimşek ikonu yeşile dönecektir, robot üstündeki ışık da tamamen sönecek.

Wi-Fi kurulumu ile anlatılanlardaki amaç şu:

Önce Ecovacs uygulaması evinizdeki Wi-Fi yi buluyor, sizden o Wi-Fi ağının şifresini istiyor. Bunun sizin telefonunuzun kendi ev ağınıza bağlanması için değil Wi-Fi ağınızın şifresini öğrenmek için yapıyor.

Sonra robotu açıyorsunuz ve robotun yarattığı geçici Wi-Fi ağına bağlanıyorsunuz. Az önce ECOVACSHOME uygulamasında girdiğiniz evinizin Wi-Fi ağınızın ismi ve şifresini de Ecovacs uygulaması robotunuza aktarıyor bu bağlantıyla.

Sonra robot hazır dediği anda ise artık hem robotunuz hem telefonunuz tekrar ev ağınıza bağlanıyor.

@exper1980 hocam bu robot uşağa, uşak hizmetçiye, hizmetçi ev sahibine sonra hepsi bahçıvana hikayesine benzedi 😁

• Evet anladım, teşekkürler cevabınız için. Bu robotların kendi wifi kartı yok mu ? Olsaydı direkt telefonun wifi'sine bağlardık ve modemi aradan çıkartırdık. Yani sadece telefon-robot bağlantısı olurdu.

Robotların Wi-Fi kartı var ve o sayede evinizin internet ağına bağlanıyor. İstiyorsanız telefonunuzdan hot spot yaratır ve evinizde ayrı bir ağ yoksa ilk ev şifresini istediğinde telefonunuzdaki hot spot ismini ve şifresini girer sonra da kurulumu yaptıktan sonra telefondaki hot spotu açarsınız. Böylece robot da hot spot üzerinden telefonunuzun oluşturduğu Wi-Fiye bağlanır.

Bu durumda robot internete bağlanmak için mutlaka telefonun oluşturduğu Wi-Fi ağına ihtiyaç duyacak ve o isimli ağ bulamadığında hiçbir zaman internete bağlanamayacak,uzaktan erişilemeyecek alan ya da oda temizliği yapılamayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirphoenixx -- 23 Kasım 2020; 4:21:11 >
  • kral2429 K kullanıcısına yanıt

TL Bazında alırsanız arada 100 ila 200 TL fark oluyor. Yani Aliexpress'de TL olarak aldıysanız ürünü, 100 ila 200 TL gibi daha yüksek bir rakama almış oluyorsunuz.

• kral2429 K kullanıcısına yanıt

Yani şöyle, Aliexpress de alışverişi TL bazında yaparsanız ödeme işlemini iyzco tamamlıyor. 3D securenın geldiği ekranda işlemleri iyzco yapıyor. Dolar olarak alışveriş yaparsanız Aliexpress süreci kendi tamamlıyor.

TL ile alışveriş yapınca Aliex'den fiyat dolara göre 100 ila 200TL gibi daha pahalı oluyor.

• Sipariş ver dediğimde please enter id Number hatası alıyorum. Var mı bilen?

• hhuctas H kullanıcısına yanıt

T.C. kimlik numaranızı yazın sorun çözülür.

Yazdım hocam

• Az önce Ürünü bende aldım. Exper arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Takip süreci nasıl oluyor? Aydınlatacak var mıdır?

Satıcı ürünü kargoya verdikten sonra normal takip süreci başlıyor. Daha önce aliexpressten verdiğiniz siparişlerin takibini yapar gibi yapıyoruz.

Sadece türkiyeye giriş yaptığında PTT için ayrı bir kargo takip numarası verebiliyor sistem. Onuda ürün türkiyeye girdiğinde yada takip bilgilerinizi kontrol ettiğinizde görebilirsiniz.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız gelir inşallah. Yurt içinde Aras kargo getiriyor.

Bunu öğrendiğim iyi, türkiyeye giriş yaptığında hızlı gelecektir o zaman.

Benim sipariş henüz kargoya verilme aşamasında bekliyor. Bugün içerisinde kargoya verir umarım.

Keşke kendi hesabım ile alabilseydim, Platinum üyelikteydi hesap.

Banka mevzusunu ilk başta çözemeyince siparişi iptal etmek zorunda kaldım, haliyle kuponda yandı.

Eşimin hesabından sipariş vermek zorunda kaldım.

Platinum üyelikte, dispute açınca sizi daha fazla kale alıyorlar. Bakalım kazasız belasız gelir inşallah.

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt

İnşallah kazasız belasız gelir.

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.