Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.981
Cevap
186
Favori
304.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili dostumuz Cağatay beyin @jagatai özenle hazırlamış olduğu detaylı videoları forumun ilk mesajına ekledim, kendisine çok teşekkür ediyorum.

Kanalına abone olup takip etmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 25 Şubat 2021; 16:17:48 >

• Ali bey teşekkürler güncelleme çok iyi olmuş👍
  • hukihuki H kullanıcısına yanıt
    ozmo 950 ye uygulamaya guncellememi gelmis anlamadim?
  • Yok forumdaki ilk mesaj güncellenmiş onu söyledim
  • hukihuki H kullanıcısına yanıt
    guncellenen konu nedir okudum ama neyi guncellenmis anlamadim?bi zahmet o kismi kopyala yaparmiyiz hocam?
  • Benim anladığım robotla ilgili videolar ve parça almak isteyenler için link eklenmiş. Ben Bayadır görmemiştim onları çünkü.
  • Şu an yazdığımız konunun ilk mesajını diyorum
  • Benim de 9 Subatta amazon üzerinden vermiş oldugum sipariş bugun elime ulaştı. Öncelikle benim gibi siparişleri teslim olanlara hayırlı olsun dilerim, umarım sorun yaşamadan kullanırız.

Buradaki paylaşımlar oldukça faydalı, herkesin emeğine sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Sorunu çözdüm. S20 plus ta one ui 3.0 vardı. Son güncellemeyi indirip kurdum one ui 3.1 oldu. Tabletle aynı versiyon. Bende problem Samsung telefonda android 11 + one ui 3.0 arayüzü ile oluyordu.

Alıntıları Göster

Hocam kesinleştirmek adına soruyorum. Güncelleme sonrası geçen sürede harita silinmesi oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartel1

Hocam kesinleştirmek adına soruyorum. Güncelleme sonrası geçen sürede harita silinmesi oldu mu?

Alıntıları Göster
    Herhangi bir sorun kalmadı. One ui 3.1 kesin çözüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Herhangi bir sorun kalmadı. One ui 3.1 kesin çözüm.

Alıntıları Göster

TeşekkürlerEcovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler 

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    S10e ye de gelir inşallah
  • kartel1 K kullanıcısına yanıt

Evet silindi. Bu sorunun Android 11 ile ilgili olduğu çok açık

• Rica ederim, gönderen @jagatai dostumuz sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 26 Şubat 2021; 7:18:36 >
  • demoX kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanınız.

• Herkese merhaba. Daily use store isimli satıcıdan T8 aivi almıştık. Ürün gümrükten geçmedi. Nedenini araştırırken satıcının ürünü düşük değer beyan ettiği için gümrükte takıldığını öğrendik. Ürünü getiren yerli kargo firmasından ürünün Istanbul havalimanında Havas antrepoda olduğunu ve gümrük komisyoncusu ile ürünü gümrükten çıkarabileceğimizi söyledi. Tanıdık güvenilir gümrük komisyoncusu var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

Herkese merhaba. Daily use store isimli satıcıdan T8 aivi almıştık. Ürün gümrükten geçmedi. Nedenini araştırırken satıcının ürünü düşük değer beyan ettiği için gümrükte takıldığını öğrendik. Ürünü getiren yerli kargo firmasından ürünün Istanbul havalimanında Havas antrepoda olduğunu ve gümrük komisyoncusu ile ürünü gümrükten çıkarabileceğimizi söyledi. Tanıdık güvenilir gümrük komisyoncusu var mı acaba?

Geçmiş olsun. Forumda olumsuz görüşler olsada en nihayetinde cihazlarını teslim aldıkları marcstore dan almayı tercih etmiştim şubat ayında 12 günde gelmişti.

• TexasRanger kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Evet bende aynı yazıları okuyup marctan almaktan vazgeçenlerdenim. Aliexpress e tartışma açıldı on gün beklememiz söylendii ayın 19 unda, eğer eline geçmezse ürün para iadesi yapacağız demişti. Satıcıyı da oradaki kargo firması j net sıkıntıya sokmuş görünüyor. Bakalım gümrük komisyoncusu arıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 26 Şubat 2021; 13:4:54 >
  • Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

@mali_bu16 Dostumla beraber, Sürpriz haberlerle dolu ve sürpriz indirim kodu içeren Ecovacs N3 Max Detaylı İnceleme videomuz bir aksilik olmaz ise bu gece yada yarın sabah Robot Kafalar kanalımızda...

Abone olup bildirimleri açmanızı önemle rica ederiz, video yayına girdiği an bildirim alıyor olacaksınız.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Ali bey selamlar ben de Amazon dan ozmo 950 aldım kullanıyorum şu an. bir şey soracağım bu sensörlerin olduğu ön tarafta birkaç kaç çizik oluştu ön kısma ve lider sensörünün üstüne yapışkanlı şeffaf asetatlar var onlardan yapıştırsak bir sıkıntı olur mu yoksa çizilmesi herhangi bir sıkıntı yaratmaz mı ?
    Ayrıca genelde temizlik ve standart modu kullanıyorum ancak halıyı da parke birleşim yerlerinde birkaç parça bırakıyor bazen, maksimum modu kullanmak gerekiyor mu ya da maksimum ya da maksimum plus ayarını hangi zamanlarda kullanmamız lazım. Zaten halıya çıktığında gücünü arttırıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flash -- 26 Şubat 2021; 14:11:41 >
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.