Mopla alakası yok. Bugün hiç mop yapmasan bile birkaç saat içinde harita gidiyor. Uygulama izinlerine bakar mısın konum izni kapanmış mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (260. sayfa)

-
-
normali bu mop varken kendiliğinden halıyı tanıyıp çıkmayan tek model o950 şuan bildiğim kadarıyla yada ecovacs diyeyim. Suyu kesse bile mop ıslat olacağı için halıyı kirletir zaten. Harita olayı tamamen telefon kaynaklı demekki ama mantığı ne acaba.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: jagatainormali bu mop varken kendiliğinden halıyı tanıyıp çıkmayan tek model o950 şuan bildiğim kadarıyla yada ecovacs diyeyim. Suyu kesse bile mop ıslat olacağı için halıyı kirletir zaten. Harita olayı tamamen telefon kaynaklı demekki ama mantığı ne acaba.
Kesin telefon kaynaklı ama bende çözemedim henüz. Birde genelde samsungun android 11 li cihazlarında oluyor.
Tablette 3 gündür harita hiç silinmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 23 Şubat 2021; 16:55:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mop takılı iken kesinlikle halyçıya çıkmıyor zaten normali bu. Sizin model 950, miydi? T8 aivi de bu şekilde, pause yapıp mop bezini ya da su tankını çıkartıp öyle halıdan geçirebilirsiniz sonra tekrar çalışmaya devam eder. -
quote:
Orijinalden alıntı: hukihuki
Mop takılı iken kesinlikle halyçıya çıkmıyor zaten normali bu. Sizin model 950, miydi? T8 aivi de bu şekilde, pause yapıp mop bezini ya da su tankını çıkartıp öyle halıdan geçirebilirsiniz sonra tekrar çalışmaya devam eder.Hocam soruyu soran ben değilim. Cevabı veren benim.
Çok afedersiniz :) -
-
Kurulum yalarken 8. Maddeye kadar geliyor. İnternet olmadan bağlı yazıyor ve ilerleyemiyorum -
Nesrin hanım telefonunuzun marka ve modeli nesir?
Samsung note10 plus -
İphone 7 hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Nesrinatmaca
Samsung note10 plusBenim telefonumla aynı nesrin hanım 8. Sıradaki işlemi telefon kendi hallediyor siz niye bu problemi yaşıyorsunuz ki
Sizdede mi aynı sorun oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: selim20İphone 7 hocam
Hocam size birşey sormadım ki.
Hepsini silip ağları unut deyip herseyi tekrer yükledim yine aynı oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: Kartel1Hocam size birşey sormadım ki.
Alıntıları GösterGeçmişe bakın siz sordunuz dün
quote:
Orijinalden alıntı: Nesrinatmaca
Hepsini silip ağları unut deyip herseyi tekrer yükledim yine aynı olduNesrin hanım şöyle yapalım mı? Uygulamanın ön belleğini silin. Tekrar 8. Maddeye kadar gelin. Oradayken çıkan ekranda ecovacs ağını değil evinizin 2.4 ghz ağına şifrenizi girerek bağlanın ekran talimatlarını takip edip işiniz bitince kendi ağınıza tekrar bağlanın( telefondan wifi ağına bağlanacaksınız ecovacs değil)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X