Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.981
Cevap
186
Favori
304.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sky__walker

Mop u taktım kayboldu. Artık ondan mı yoksa zamanla mi alakalı bilmiyorum ama telefonda gitti, tablette sorunsuz.

Alıntıları Göster

Mopla alakası yok. Bugün hiç mop yapmasan bile birkaç saat içinde harita gidiyor. Uygulama izinlerine bakar mısın konum izni kapanmış mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

normali bu mop varken kendiliğinden halıyı tanıyıp çıkmayan tek model o950 şuan bildiğim kadarıyla yada ecovacs diyeyim. Suyu kesse bile mop ıslat olacağı için halıyı kirletir zaten. Harita olayı tamamen telefon kaynaklı demekki ama mantığı ne acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Mop u taktim tek bölge temizlik seçtim. Sorun çıkarmadı, istediğim bölgeye gitti vs ancak Halının üzerine çıkmıyor kesinlikle. Halı olduğunu anlıyor, Kenarlarını temizliyor. Mop u çıkardığımda sorunsuzca çıkmıştı. Bu durum normal midir? Ben halıya çıkınca su bırakmayı kesecek, sadece süpürecek, inince tekrar başlayacak mop a diye düşünüyordum böyle değil midir?

Öyle değil mopu takınca sadece mop yapıyor ama halıya çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jagatai

normali bu mop varken kendiliğinden halıyı tanıyıp çıkmayan tek model o950 şuan bildiğim kadarıyla yada ecovacs diyeyim. Suyu kesse bile mop ıslat olacağı için halıyı kirletir zaten. Harita olayı tamamen telefon kaynaklı demekki ama mantığı ne acaba.

Kesin telefon kaynaklı ama bende çözemedim henüz. Birde genelde samsungun android 11 li cihazlarında oluyor.

Tablette 3 gündür harita hiç silinmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 23 Şubat 2021; 16:55:31 >
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Sizin de t8aivi mi vardı? Bu sayfaya nereden ulaştınız? Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

Ben mine /settings /about tan bu kada rvilgi alıyorum. Version a basınca d ano new updates diyor başka da. Görmedim bilgi
  • kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Mop takılı iken kesinlikle halyçıya çıkmıyor zaten normali bu. Sizin model 950, miydi? T8 aivi de bu şekilde, pause yapıp mop bezini ya da su tankını çıkartıp öyle halıdan geçirebilirsiniz sonra tekrar çalışmaya devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukihuki

Mop takılı iken kesinlikle halyçıya çıkmıyor zaten normali bu. Sizin model 950, miydi? T8 aivi de bu şekilde, pause yapıp mop bezini ya da su tankını çıkartıp öyle halıdan geçirebilirsiniz sonra tekrar çalışmaya devam eder.

Hocam soruyu soran ben değilim. Cevabı veren benim.

Çok afedersiniz :)
  • hukihuki H kullanıcısına yanıt
    Evet t8 aivi var. About deebot

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler
  • Kurulum yalarken 8. Maddeye kadar geliyor. İnternet olmadan bağlı yazıyor ve ilerleyemiyorum
  • Nesrinatmaca N kullanıcısına yanıt

Nesrin hanım telefonunuzun marka ve modeli nesir?

Samsung note10 plus

İphone 7 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesrinatmaca

Samsung note10 plus

Benim telefonumla aynı nesrin hanım 8. Sıradaki işlemi telefon kendi hallediyor siz niye bu problemi yaşıyorsunuz ki

• selim20 kullanıcısına yanıt
    Sizdede mi aynı sorun oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim20

İphone 7 hocam

Hocam size birşey sormadım ki.

Hepsini silip ağları unut deyip herseyi tekrer yükledim yine aynı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartel1

Hocam size birşey sormadım ki.

Alıntıları Göster

Geçmişe bakın siz sordunuz dün

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesrinatmaca

Hepsini silip ağları unut deyip herseyi tekrer yükledim yine aynı oldu

Nesrin hanım şöyle yapalım mı? Uygulamanın ön belleğini silin. Tekrar 8. Maddeye kadar gelin. Oradayken çıkan ekranda ecovacs ağını değil evinizin 2.4 ghz ağına şifrenizi girerek bağlanın ekran talimatlarını takip edip işiniz bitince kendi ağınıza tekrar bağlanın( telefondan wifi ağına bağlanacaksınız ecovacs değil)

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.