Hocam dün ne yediğimi hatırlamıyorum ben kusura bakma < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (261. sayfa)

-
-
Evet oyle yapip geri donunce yine ecovacsi secmeye yolluyor ecovacs kullanilamiyor diye cikiyor sonra -
quote:
Orijinalden alıntı: Nesrinatmaca
Evet oyle yapip geri donunce yine ecovacsi secmeye yolluyor ecovacs kullanilamiyor diye cikiyor sonraNesrin hanım aynı şeyden bahsetmiyoruz . Biraz nefeslenip benim dediğimi yaparsanız olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haritalama işlemini yaparken 90 dakika sonra recharing yazarak docka döndü ve haritalamayı yarım bıraktı.Şarjı bitmiş olamaz neden böyle bir durum ortaya çıkıyor.Odanın sadece bir bölümü kalmıştı. Odanın birinde koltuk altına sıkışarak kayma oldu bu durumda sonradan düzelme oluyor mu?
Canın sağolsun hocam geçmiş olsun haritayıda sildim yanlışlıkla :( şimdi de harita yarım kaldı
Ön belleği nasıl silinoyrki ben ecovacs ı komple silip yüklüyorum 🙃 -
quote:
Orijinalden alıntı: selim20
Haritalama işlemini yaparken 90 dakika sonra recharing yazarak docka döndü ve haritalamayı yarım bıraktı.Şarjı bitmiş olamaz neden böyle bir durum ortaya çıkıyor.Odanın sadece bir bölümü kalmıştı. Odanın birinde koltuk altına sıkışarak kayma oldu bu durumda sonradan düzelme oluyor mu?Benim yaptığım hatayı yapmış olabilir misiniz. Elinize alıp konumunu değiştirmiş yada şarja siz göndermiş olabilir misiniz?
Evet şarza ben oturttum -
quote:
Ön belleği nasıl silinoyrki ben ecovacs ı komple silip yüklüyorum 🙃O yöntem de olur nesrin hanım sakince 8. Maddeye kadar gelin orada cihazdaki wifi düğmesine 3 sn değil sadece 1 kete basıp evinizin 2.4 ghz agını ve şifresini girin olacaktır.
Kedi gibi elime alip yon de verdim 🙂🙃 -
quote:
Evet şarza ben oturttumNesrin hanım feleğim şaştı size yazıyorum selim bey cevap veriyor selim beye yazıyorum cevap sizden geliyor aynı kişiler misiniz yoksa?
Yok ayni kesi deyiliz . Ama cevaplarim hep size -
quote:
Kedi gibi elime alip yon de verdim 🙂🙃Nesrin hanım siz daha o noktaya gelmediniz o iş haritalandırma yaptıktan sonra cihaz docku bulamazsa olacak.
quote:
Yok ayni kesi deyiliz . Ama cevaplarim hep sizeÖnce dediğim gibi ilk 7 maddeyi yapın 8. Maddede dikkatlice benim dediğimi yaparsanız 10 sn içinde cihaz uygulamada görünür. Wifi tuşuna 3 sn değil sadece 1 kere basıp çıkan ekranda evinizin ağına bağlanın
Arkadaşlar merhaba bu Amazon germany tarafından 3600₺ ye satılan deebottan alan olmuşmuydu ? Alan olduysa teslim aldı mı acaba ? -
Ben teslim aldım hocam. Şubatın 7sinde sipariş vermiştim
-
-
Bu şekilde siparişi iptal edilen başka kullanıcılar da oldu. Onların söylemlerine göre yapabileceğiniz bi şey yok hocam.
-
Evet baya olmuş ve herkese neredeyse kargoda bir sorun olduğu. İçin iptal edildi denmiş . Şaka gibi koskoca Amazon böyle birşey yapıyor -
Denemedim. Çin'de alınan bir ürün için başka bölge seçilmediğini duymuştum. Ayrıca hala ( Pazartesi öğle sonrasından beri ) bağlanıyorum. Diğer arkadaşların şikayet ettiği Pazar günü öğleden sonra bağlantıda zorluk yaşama durumu benim için de söz konusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ütopist -- 24 Şubat 2021; 1:5:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X