Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.981
Cevap
186
Favori
304.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selim20

Geçmişe bakın siz sordunuz dün

Alıntıları Göster

Hocam dün ne yediğimi hatırlamıyorum ben kusura bakmaEcovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler  problemin geçmedi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Evet oyle yapip geri donunce yine ecovacsi secmeye yolluyor ecovacs kullanilamiyor diye cikiyor sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nesrinatmaca

Evet oyle yapip geri donunce yine ecovacsi secmeye yolluyor ecovacs kullanilamiyor diye cikiyor sonra

Nesrin hanım aynı şeyden bahsetmiyoruz . Biraz nefeslenip benim dediğimi yaparsanız olur.

• Haritalama işlemini yaparken 90 dakika sonra recharing yazarak docka döndü ve haritalamayı yarım bıraktı.Şarjı bitmiş olamaz neden böyle bir durum ortaya çıkıyor.Odanın sadece bir bölümü kalmıştı. Odanın birinde koltuk altına sıkışarak kayma oldu bu durumda sonradan düzelme oluyor mu?

Canın sağolsun hocam geçmiş olsun haritayıda sildim yanlışlıkla :( şimdi de harita yarım kaldı

Ön belleği nasıl silinoyrki ben ecovacs ı komple silip yüklüyorum 🙃
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim20

Haritalama işlemini yaparken 90 dakika sonra recharing yazarak docka döndü ve haritalamayı yarım bıraktı.Şarjı bitmiş olamaz neden böyle bir durum ortaya çıkıyor.Odanın sadece bir bölümü kalmıştı. Odanın birinde koltuk altına sıkışarak kayma oldu bu durumda sonradan düzelme oluyor mu?

Benim yaptığım hatayı yapmış olabilir misiniz. Elinize alıp konumunu değiştirmiş yada şarja siz göndermiş olabilir misiniz?

Evet şarza ben oturttum
  • quote:

Ön belleği nasıl silinoyrki ben ecovacs ı komple silip yüklüyorum 🙃

O yöntem de olur nesrin hanım sakince 8. Maddeye kadar gelin orada cihazdaki wifi düğmesine 3 sn değil sadece 1 kete basıp evinizin 2.4 ghz agını ve şifresini girin olacaktır.

Kedi gibi elime alip yon de verdim 🙂🙃
  • quote:

Evet şarza ben oturttum

Nesrin hanım feleğim şaştı size yazıyorum selim bey cevap veriyor selim beye yazıyorum cevap sizden geliyor aynı kişiler misiniz yoksa?

Yok ayni kesi deyiliz . Ama cevaplarim hep size
  • quote:

Kedi gibi elime alip yon de verdim 🙂🙃

Nesrin hanım siz daha o noktaya gelmediniz o iş haritalandırma yaptıktan sonra cihaz docku bulamazsa olacak.

• quote:

Yok ayni kesi deyiliz . Ama cevaplarim hep size

Önce dediğim gibi ilk 7 maddeyi yapın 8. Maddede dikkatlice benim dediğimi yaparsanız 10 sn içinde cihaz uygulamada görünür. Wifi tuşuna 3 sn değil sadece 1 kere basıp çıkan ekranda evinizin ağına bağlanın

• Arkadaşlar merhaba bu Amazon germany tarafından 3600₺ ye satılan deebottan alan olmuşmuydu ? Alan olduysa teslim aldı mı acaba ?
  • fearuq kullanıcısına yanıt

Ben teslim aldım hocam. Şubatın 7sinde sipariş vermiştim

• meox12 M kullanıcısına yanıt
    Kardeşime almıştık şimdi iptal olmuş iadeye düşmüş :/ buna yapabileceğimiz bişi var Mı acaba ?

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearuq -- 23 Şubat 2021; 22:28:51 >

• Bu şekilde siparişi iptal edilen başka kullanıcılar da oldu. Onların söylemlerine göre yapabileceğiniz bi şey yok hocam.

• meox12 M kullanıcısına yanıt
    Evet baya olmuş ve herkese neredeyse kargoda bir sorun olduğu. İçin iptal edildi denmiş . Şaka gibi koskoca Amazon böyle birşey yapıyor

Denemedim. Çin'de alınan bir ürün için başka bölge seçilmediğini duymuştum. Ayrıca hala ( Pazartesi öğle sonrasından beri ) bağlanıyorum. Diğer arkadaşların şikayet ettiği Pazar günü öğleden sonra bağlantıda zorluk yaşama durumu benim için de söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ütopist -- 24 Şubat 2021; 1:5:9 >
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.