|
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (257. sayfa)

-
-
Bende ertesi gün çıkmıştı ilk bilgiler bugün görünmez ise stres olmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: TzisTabenim de dhl'ye gönderi bilgisi girmişler. muhtemelen gelmeyecek :)
Bu sonuca nerden vardınız? Dhl bilgisi olmadan sizenasıl ulaşacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne gibi bir sorun? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: jagatai
Ne gibi bir sorun?Harita kayması vs gbi
Silinen harita yok oluyor kayma olma şansı yok :) -
Bendeki de sizin ki gibi arkadaşın cihaz farklı model olabilir mi? -
:) tek tek odaları haritalandırmak mı bütün ev mi daha sağlıklı acaba , bi arkadaşta deneyecek ayrı ayrı sanırımquote:
Orijinalden alıntı: jagatai
Silinen harita yok oluyor kayma olma şansı yok :) -
-
Tüm ev bana mantıklı geliyor. Tek tek yapınca birden fazla harita çıkarır mı diye kuşkuluyum. Her odayı farklı kat olarak algılar bence. Ama tüm harita çıkartıp sonra detay için oda oda yaptırılıp ana haritada odaların detaylı güncellemesi sağlanabilir. -
Merhabalar haritamı oluşturdum.Area seçerekte odaları belirledim.Area modu gözükmüyor.Sadece auto modu var.Haritam kayıtlı görünüyor.Açıkcası bu işten daha başlamadan sıkıldım.Harita nasıl geri gelecek fikir verebilir misiniz?
Tüm odaları birleştirmiş olmayın? Auto da ilk harita çıktıktan sonra a.b.c.d.... Gibi kendince bölmesi lazım normalde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kartel1Bu sonuca nerden vardınız? Dhl bilgisi olmadan sizenasıl ulaşacak?
Alıntıları GösterGönderi numarası var ama ürün teslim edilmemiş daha dhl ye.
quote:
Orijinalden alıntı: TzisTaGönderi numarası var ama ürün teslim edilmemiş daha dhl ye.
Alıntıları GösterYarın girmiş olur diye düşünüyorum. Merak etmeyin.
Çok teşekkürler, çalıştırma işi yarına kaldı. Duvar kenarındaki kabloların sorun çıkartacağını sanmıyorum ama salonda süpürme güzergahında hoparlör kabloları uzatma kabloları vs. çok kablo var maalesef ve pek ince değiller. Üzerinden geçerken takılma olabilir mi?
muhtemelen dolanır kimi kurtulur kimi sıkışır. Kalın olduğu için çok problem yaşatmaz ama oraya sanal bir çizgi çekin çok yaklaşmasın olmadı. Aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi ben hoparlörler arası direk çizgi çektim her seferinde takılma riskini almamak için. Çizgiye yaklaşınca yavaşlıyor fırçalar. -
Odalar ayrı sorun yok.Area da çıkmıyor. Map kayıtlı
quote:
Orijinalden alıntı: selim20Odalar ayrı sorun yok.Area da çıkmıyor. Map kayıtlı
Telefon marka va modeli nedir?
Galiba aynı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X