< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85024A81E -- 21 Şubat 2021; 21:35:51 > |
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (255. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-85024A81E
O950'nin reklamında robota sesle temizliğe başlama komutu veriliyordu, hiç deneyen oldu mu ?Hocam aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama alexa tarzı birşey ile yapılıyor o iş ama bende yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır herhangi bir programa ihtiyaç duymadan robota "deebot start cleaning" diyince temizliğe başlıyor videoda.
https://www.youtube.com/watch?v=E83bLZO1y-g&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85024A81E -- 21 Şubat 2021; 21:52:18 > -
Evde Alexa Yada Google asistan olması lazım. -
Reklamda siyah bir kutu var o ses komutunu alıp devreye giriyor. -
quote:
Hayır herhangi bir programa ihtiyaç duymadan robota "deebot start cleaning" diyince temizliğe başlıyor videoda.
https://www.youtube.com/watch?v=E83bLZO1y-g&feature=youtu.beHocam link varsa atarsan bakalım ama o dediğini yapan ozmo değil alexa tarzı bir home assistan olması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 21 Şubat 2021; 21:52:39 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: jagatai
Evde Alexa Yada Google asistan olması lazım.Bende aynı şeyi söyledim hocam
quote:
https://www.youtube.com/watch?v=E83bLZO1y-g&feature=youtu.beHocam komutu alıp işleyen bir asistan var o veriyor komutu
Google home uygulaması olması yeter sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: TzisTa
Google home uygulaması olması yeter sanırım.O da olur.
Cihazınız geldi mi hocam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 21 Şubat 2021; 21:59:11 >
quote:
Orijinalden alıntı: Kartel1O da olur.
Cihazınız geldi mi hocam ?
Alıntıları GösterMalesef. Bekliyorum hala
quote:
Orijinalden alıntı: TzisTaMalesef. Bekliyorum hala
Alıntıları GösterKargo nerdeymiş?
Turknet kullanıyorum yaklaşık 2 aydır Çin'den alınma T8 AİVİ kullanıyorum. Şuana kadar bir iki kere ofline oldu onun haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama uygulama çok yavaş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gaskineyTurknet kullanıyorum yaklaşık 2 aydır Çin'den alınma T8 AİVİ kullanıyorum. Şuana kadar bir iki kere ofline oldu onun haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama uygulama çok yavaş.
kenara not aldım . teşekkür ederim geri dönüş için.
-
Hala kargolanmadı :) 1mart teslim gözüküyor. Diğer arkadaşlar gibi gelmeyebilir de. Bilemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: TzisTaHala kargolanmadı :) 1mart teslim gözüküyor. Diğer arkadaşlar gibi gelmeyebilir de. Bilemiyorum.
Hayırlısı olsun hocam işallah problem yaşamazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: TzisTaHala kargolanmadı :) 1mart teslim gözüküyor. Diğer arkadaşlar gibi gelmeyebilir de. Bilemiyorum.
siz hangi satıcından almıştınız ? ne zaman sipariş vermiştiniz ?
-
Amazon'dan ozmo 950 bekleyenlerdenim.
quote:
Orijinalden alıntı: gaskineyTurknet kullanıyorum yaklaşık 2 aydır Çin'den alınma T8 AİVİ kullanıyorum. Şuana kadar bir iki kere ofline oldu onun haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama uygulama çok yavaş.
Uygulama O950 ile aynı sanırım, daha kullanmaya başlamadım ama önceden yükledim. Daha açılırken bile çok yavaş açılıyor, sanırsın telefon yeniden başlıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X