Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.981
Cevap
186
Favori
304.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozmo 950 satın alarak aranıza katılmış bulunuyorum.

Cihaz geldikten sonra eşimin beni daraltacağı sorularla sizi biraz yorabilirim, yaş biraz ileri olunca her şeyi hemen anlamak kolay olmuyor Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler 

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Mantıklı 😂
  • Ben de bir sürü arastirmadan sonra dün Amazon.de'den dün ozmo 950 aldım. Bugün forumda öylesine gezerken burayı gördüm. Şansa bak. Amazon Gümrüğü peşin alıyor. Kargo olarak da DHL kullanıyor. Aldığı gümrük ücretinden düşük bir gümrük çıkarsa karta iade yapıyor. Garanti süper işliyor. Müşteri odaklı Amazon. Fiyat da Türkiye fiyatından ciddi düşüktü. Yapıştırıp aldım.

Annemin evinde kullanılacak. Ev 220m2. Pili büyük ve halıyı tanıyıp mopu kaldırdığı için bu modeli tercih ettim. Evdeki halılardan bazısı saçaklı. Takılıyor mu? Takılırsa da saçakları ördürsek olur herhalde diye düşünüyorum. Kalın örgülere takılmaz diye düşünüyorum. Mesela yağcıbedir kendiliğinden örgülü halıdır. Evinde yağcıbedir olan var mı?

En kötü saçakları içe kıvırıp çift taraflı bantla bantlayacağım. Hahahahaha!

Son olarak bir de, koyu zeminde kafayı yiyebiliyormuş ya hani... O konuda bir sorum olacak. Bu sorun sadece halı gibi yansıtmayan zeminde mi oluyor? Yoksa siyah fayans veya granit zeminde de oluyor mu? Annemin evinde sanki bazı ıslak zemin antrasit gibi hatırlıyorum. Emin değilim. Böyle zeminlerde kafayı yer mi?

Yerse, evime nur topu gibi robot aldığımın resmidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 9 Şubat 2021; 13:44:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Ben de bir sürü arastirmadan sonra dün Amazon.de'den dün ozmo 950 aldım. Bugün forumda öylesine gezerken burayı gördüm. Şansa bak. Amazon Gümrüğü peşin alıyor. Kargo olarak da DHL kullanıyor. Aldığı gümrük ücretinden düşük bir gümrük çıkarsa karta iade yapıyor. Garanti süper işliyor. Müşteri odaklı Amazon. Fiyat da Türkiye fiyatından ciddi düşüktü. Yapıştırıp aldım.

Annemin evinde kullanılacak. Ev 220m2. Pili büyük ve halıyı tanıyıp mopu kaldırdığı için bu modeli tercih ettim. Evdeki halılardan bazısı saçaklı. Takılıyor mu? Takılırsa da saçakları ördürsek olur herhalde diye düşünüyorum. Kalın örgülere takılmaz diye düşünüyorum. Mesela yağcıbedir kendiliğinden örgülü halıdır. Evinde yağcıbedir olan var mı?

Son olarak bir de, koyu zeminde kafayı yiyebiliyormuş ya hani... O konuda bir sorum olacak. Bu sorun sadece halı gibi yansıtmayan zeminde mi oluyor? Yoksa siyah fayans veya granit zeminde de oluyor mu? Annemin evinde sanki bazı ıslak zemin antrasit gibi hatırlıyorum. Emin değilim. Böyle zeminlerde kafayı yer mi?

Yalnız halıyı tanıyıp mopu kaldırmıyor. sadece halının üzerine çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Ben de bir sürü arastirmadan sonra dün Amazon.de'den dün ozmo 950 aldım. Bugün forumda öylesine gezerken burayı gördüm. Şansa bak. Amazon Gümrüğü peşin alıyor. Kargo olarak da DHL kullanıyor. Aldığı gümrük ücretinden düşük bir gümrük çıkarsa karta iade yapıyor. Garanti süper işliyor. Müşteri odaklı Amazon. Fiyat da Türkiye fiyatından ciddi düşüktü. Yapıştırıp aldım.

yansıma ve büyük koyu alanlan tüm robotlar için sorun yaratır. Gri granit çok sorun olmaz ama siyah fayans problem yaratır bence

• quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

Yalnız halıyı tanıyıp mopu kaldırmıyor. sadece halının üzerine çıkmıyor.

Alıntıları Göster

Peki, moplu yerleri alsa, sonra mopu söksem, mopsuz yerleri gezse. İki aşamalı bir temizlik mümkün mü mesela?

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

Tersine temizlik planı olmuş.

Önce tüm evi süpürüp akabinde sadece sert zemini sildirirseniz daha iyi olur sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szkrb -- 9 Şubat 2021; 17:3:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: szkrb

Tersine temizlik planı olmuş.

Önce tüm evi süpürüp akabinde sadece sert zemini sildirirseniz daha iyi olur sanki...

O da olur tabi.  Yapılabiliyor mu bu alette?

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

Elbette, neden yapılmasın.

Mop takmadan süpürge modunda halı ve sert zemin tüm evi süpürecek, akabinde mopunu takıp silme modunda sert zeminleri sildireceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szkrb -- 9 Şubat 2021; 17:58:22 >
  • Arkadaşlar Ozmo 950 sahibi olmak üzereyim. Ozmo 950'nin özellikle cilalı ahşap mobilyalara çarparak zarar vermemesi için sensörleri kapatmayacak şekilde çevresine ve tampon üzerine yumuşak bir bant sararak ilave yumuşak bir tampon oluştursam çalışmasına engel olacak bir durum oluşturur mu? Cihazı henüz yakından göremediğim için sizlerden fikir almak istedim.

• Arkadaşlar ozmo950 kullananlar olarak grup açmıştık
    T8 kullanıcıları için de bir grubun olması faydalı olacağını düşünerekten

telegram
    Ecovacs deebot T8 yardımlaşma
    https://t.me/joinchat/HxidxNEdedtpS24v

T8 kullanan ve kullanmayı düşünenler için kaynak niteliğinde olacak grubumuza davetlisiniz

• Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

N3 Max, 135 m2 ev , 82 m2 temizlenebilir alan. ilk Haritalama ve Quite mod temizleme süresi 79 dk Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler 

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

• oqi kullanıcısına yanıt

Bu robotu çok merak ediyorum,inceleme videonuzu sabırsızlıkla bekliyorum.

• Amazon germany den aldik da arizalanirsa falan garanti nasil isleyecek. Servis agindan yarrlanabiliyor muyuz
  • oqi kullanıcısına yanıt
    Ben de çok merak ediyorum, güzel bir inceleme yapacağınıza inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iburkan2

Arkadaşlar ozmo950 kullananlar olarak grup açmıştık
    T8 kullanıcıları için de bir grubun olması faydalı olacağını düşünerekten

telegram
    Ecovacs deebot T8 yardımlaşma
    https://t.me/joinchat/HxidxNEdedtpS24v

T8 kullanan ve kullanmayı düşünenler için kaynak niteliğinde olacak grubumuza davetlisiniz

950 grubu aktif mi şuan? davet linki rica etsem?

• ziyakoray Z kullanıcısına yanıt
    Bulamadım şimdi mobilim
    Önceki mesajlarımda olması lazım

• Sağol varol dostum.

Bugünkü deneyimimi ana konuda paylaştım esas yeri burası atlamiyim ;

N3 Max 2600 mAh batarya kapasitesine rağmen standard modda 136 m2 temizlenebilir alanı 115dk çalışarak temizledi ve şarjı bitti yuvaya döndü. Max modda (Standard modda temizlemesi o kadar yeterli ki ihtiyaç duymadım ama deneyim için çalıştırdım.) 80 m2 temizlenebilir alanı 67 dk çalışarak temizledi ve şarjı bitti.

Biz ciğerini sökemiyoruz ama dış malzemeden tutun fandan gelen sese kadar ben kaliteliyim diye bağırıyor.

Tekerlek mekanizması da ben burdayım diyor robotu yere koyarken bile kalitesini hissettiriyor.

Çok saçma gelecek belki ama kutudan çıkan lidar kulesini koruma amaçlı konulan sünger, Robotun temizliğinde o kadar yardımcı ki bu kadar basit birşeyle çok mutlu oldum. Süngeri takıp ters çeviriyorum lidara baskı felan olacak mı derdim kalmıyor çevir temizle. Her kutuda olmalı...

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

Bu arada 9 cm lik boyuyla da baya ilgimi çekti robot.

Ek olarak uygulama çok sade, oda bölme birleştirme vs vs ince detaylar yok ama Robotun öyle bir hissiyatı var ki amannn bas çalıştır bas durdur diyip geçiyorsunuz. Uygulaması aşırı derecede stabil daha bir kez bile ağ sorunu tepkime gecikmesi vs yaşatmadı ki inanın robotun özelliğinden çok yazılımı önemlidir.

Tabi şu meşhur OZMO 950 harita kayması muhabbetleri var N3 Max da da var mı bunun için testime geçmedim sonuçta tek haritası mevcut eğer basitçe haritası kayarsa kullanıcıyı üzebilir bunu da deneyimledikçe paylaşırım arkadaşlar.

Sindire sindire emin ola ola ilerledikçe videoda da kimseye mahcup olmadan atıp tutmadan net konuşurum.

Herkese sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 11 Şubat 2021; 18:51:7 >

• Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce amazondan bu cihazı aldım henüz elime ulaşmadı. Cihaz alma aşamasında forumda bu cihazla ilgili gördüğüm kullanışlı birkaç video vardı sonra bakarım diye üstünde durmamıştım şimdi aldığım cihaz gelmeden videolara bakayım dikkat etmem gereken konuları öğreneyim gelince hanıma hava atarım diyordum ama bütün forumu altüst ettim nerede gördüğümü bulamadım. Sizden ricam cihazla ilgili faydalı olacağını düşündüğünüz videoların linkini paylaşabilir misiniz? (Youtube da çok video var ama benim gördüğüm videolara denk gelmedim. Şu videoyu izleyin diyeceğiniz her fikre açığım şimdiden teşekkürler.)

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.