Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.981
Cevap
186
Favori
304.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnşAllah Hocam. Çok teşekkürler.

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Telekomun verdiği sabit modemi değiştiremediğimden bende ona sağlam bi router bağlamıştım. Normalde portmanto kapaklarını kapatırım çünkü içerde bir dağıtıcı daha var. Arka odaya geçersem telefon falan ona (5Ghz) bağlanır. Dün portmanto kapaklarını açıp robotu yolladım, 200 m2 evde hiç kopmadı hatta evin en ölü noktasına bile gitti. Modem ya da dağıtıcı tam orta noktada konuşlu olursa kolay kolay kopma olmaz:

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 23 Aralık 2020; 23:56:25 >

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt

İyi yapmışsınız. Kullandığınız router güzel bir cihaz, sinyali yeterli seviyede dağıtacaktır. Benim sorunum Ecovacs uygulamasının robotla geç iletişim kurmasıydı, zaten sizde biliyorsunuz. Almanya üzerinden bağlantı yapmam şuan için benim hızımı arttırdı diye düşünüyorum.

Siz robota bağlanırken , arayüze girerken veya video manager ile bağlantı kurarken ne kadarlık bir gecikme yaşıyorsunuz? Video ile gösterebilir misiniz.

• Arkadaslar android kullananlarin konusma dilini degistirme sansi yok mu. Malum androidde video manager acilmiyor ve dil sadece ordan degistiriliyor sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Sizin sorunuzun cevabı burada hocam.

Tabii ki de değiştirme şansı var. Sadece video manager kısmından değişmiyor. Görselde gösterdiğim yerden de değiştirilebiliyor.

@probandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 24 Aralık 2020; 9:32:13 >

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt

Cok tesekkurler hocam. Su androidde video sorunu cozulseydi keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • probandi P kullanıcısına yanıt
    O sorunu bu konuda duymuştum ama deneme şansım olmamıştı. Merak ettim diğer android telefonum ile deneyeceğim birazdan.
  • selam arkadaşlar T8 şarj ünitesi sorunu üniteyi tamirciye götür dedi Marc, içini açınca enerji kart baglantı soketinin sarsıntıdan yerinden çıktığı anlaşıldı ve düzeltildi. Diğer arkadaşlarada bilgi olsun diye paylaşıyorum.

• Marc ayrıca yenisini de gönderiyor. Şarj ünitesinin.

• msyildiz06 M kullanıcısına yanıt
    Şarj ünitesinin İçinide görmüş olduk :)) çokta havalı bir devre yapısı yokmuş 😁
  • msyildiz06 M kullanıcısına yanıt
    Helal olsun adama , bu konuda müşterisini yarı yolda bırakmıyor. Bakalım ne kadar süre dayanacak
  • Edit: deneme yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 24 Aralık 2020; 12:9:35 >
  • Hocalarım şöyle bir uyarı verdi. Ne yapmalıyım

• Haticenurkc H kullanıcısına yanıt
    Üst kuleye hafifçe vurun diyor
  • Arkadaşlar bu K kısmı D ye bağlanmıştı sonra onu böldüm ama K kısmının gerisini nasıl L olarak kaydettiricem daha sonra K-L birleştiririm. İlk K ya direk yollamak için her yere sanal duvarlar koydum gitti taradı ama haritaya eklemedi.

• Impressive I kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, bir şey yapmadım ki.
    Şimdiden hayırlı olsun.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Fikirlerinizi bilgi birikiminizi paylaştınız, bende biraz tecrübe edineyim kullanımla ilgili detayları aktaracağım arkadaşlara.

• Impressive I kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bir sorum olacak, T8 aivi modellerde paket içinde ozmo pro (tirtreşimli) mop sistemine ek olarak normal mop sistemi de çıkıyor mu? Yeni sistem gerçekten çok mu gürültülü?

• Merhabalar,

Dün akşam ecovacs t8 aivi robot süpürgem geldi, Marcs 15'inde kargoya verdi ve 23'ü akşamına kargom kapımdaydı. Tüm süreçten memnun kaldım ve anca bugüne ürünü kullanmaya başlayabildim, bu vesileyle bir kaç sorum olacak. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

• Tlfonuma yüklediğim ecovacs home app'te advanced mode yok, acaba sizlerde var mıdır?
    • Robot banyo kapındaki eşiği atlamıyor, youtube'tan izlediğim birkaç videoda roborock atlayıp geçiyor, bana mısın bile demiyor. Ecovacs'ın bu özelliği yok mu acaba ya da var da ben mi daha acemisiyim? :SS

Şimdiden teşekkürler.

• Kendal06 K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsum hocam.vergi vs ödemediniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.