|
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (114. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hepsirobot11.11 Bekarlar günü olarak kabul edilir ve her sene önemli indirimler yapılır.
Benzer indirimler Black Friday denilen Kasım ayının son perşembe günü kutlanan şükran gününü takip eden Cuma günü de yapılır.
Çok teşekkürler, yeni bir şey öğrenmiş oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bizim kargodan ses seda yok yine -
Siz urunu ne zaman satin aldiniz
benimkinde de hareket yok. Hata meydana geldi diyor. Satıcıya sordum pazartesi bekle dedi. 23 kasımda almıştım bende.
-
23 kasımda -
Önümüzdeki pazartesiyi mi bekleyecekmişiz -
Yok hayir ben de cumartesi sordum pazartesi dedi hatta bugun de sordum bugun gondericem dedi ama bende de hareket yok
Bende de hareket yok valla -
Arkadaslar aliexpress uygulamasinda urun kargoya verildi mesaji geldi. Kargo haraketlerini nerden takip edebiliriz aliexpressten birsey anlamadim ben
Track 24 veya 17 track hocam -
Bunlar site mi hocam
Siparis numarasini mi yaziyoruz o sitelerde ararken
-
Arkadaşlar, Marc ile az önce konuştum, uyumaya gitti, orada saat gecenin 1.15'i, adamı rahatsız etmeyin şimdilik
Bütün siparişlerin kargo bilgilerinin 24 saat içinde güncelleneceğini belirti.
Bilginize..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanofmemories -- 30 Kasım 2020; 21:23:44 > -
Cok tesekkurler
Teşkilat mısınız diye sormuyor mu:) -
Bana bir kaç gün sabret dedi ya -
Diğerlerini bilmem ama, ben adamla samimiyeti iyi kurdum :)
Adam rekora gidiyor Ecovacs T8 Aivi satışlarında, bir link 170 sipariş, diğeri 60 = 230
Başka ülkelerden de çok sipariş var onun mağazaya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X