Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.981
Cevap
186
Favori
303.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sipariş 2 gün evvel kargoya verildi
  • Süpürgeyi bekleyiş halindeyim. kafama bir husus takılıdı. Evimdeki kalorifer petekleri fotoğrafta görüldüğü gibi. Yükseklikleri de 5 ile 10 cm arası. Ürünün yüksekliği ise bulabildiğim kadarıyla 9 cm civarı. Ama buna üstündeki sensör dahil mi bilmiyorum.
    Endişelendiğim şey bunların altına girip çizilmesi. Daha ötesi sensörün zarar görmesi. Böyle bir şeyle karşılaşabilir miyim sizce? Nasıl bir tedbir alınabilir?

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

• kral2429 K kullanıcısına yanıt

Verildi derken ??? Track sitelerinde hareket gözüküyor mu ?

• Büyük ihtimalle altına girmeye çalışacaktır.
    İlk haritalamada bir şekilde karton vs ile önlem alıp harita çıktıktan sonra o alanlara yasak tanımlamak doğru çözüm olacaktır.
    Saygılarımla
  • oceanofmemories O kullanıcısına yanıt
    Evet gözüküyor
  • Bu süpürge bu aralar çok konuşuluyor mop da yapıyormuş. Marcs da satıyor:)

US $449.00 10% Off | Vacuum Cleaner ROIDMI NEX X20 NEX 2 Pro X30 OLED Display 26500Pa Suction Sweeping and Mopping function

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 1 Aralık 2020; 12:21:21 >

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt

Fiyat fazla degil mi sizce ayni fiyatlara turkiyeden dyson alinabilir. Dysondan daha ileri bir urun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt

İnsan robot süpürgeye alışınca, bunlara bakası gelmiyor. Yani elime alıpta süpüresim gelmiyor doğrusu bu olur Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler 

• Merhaba,

Aliexpress den Marc Store dan T8 almayı düşünüyorum ama olanları kısaca özet geçebilir misiniz notları okudum ama tam anlayamadım.

1) Boşlatma istasyonu olmayan hali 699$, boşaltma istasyonu hali 999$. Siz de bu fiyatlardan mı aldınız ?

2) Ek vergi çıkıyor mu ? Bazı notlarda ek vergi çıkanlar olmuş. 699$ a boşlatma istasyonu olmayan halini ek vergisiz mi aldınız ?

3) Marc verdiği kupondan bahsedilmiş ilave indirim kuponu mu ?

• probandi P kullanıcısına yanıt
    Dyson dan farkı mop yaparken süpürüyor.
  • ageofeye A kullanıcısına yanıt

1- 999 $ olan boşaltma hazneli hali. Bizim aldığımız zamanda biraz daha uygundu 800 lü fiyatlarda.

2- Ek vergi çıkma ihtimali oluyor. Ama belli bir fiyat aralığında. Bunun içinde satıcı size 35 dolarlık kupon veriyor.

3- Verdiği kupon çıkan vergi ücretini karşılamak için.

• Marc dün bana demişti, 24 saat içinde kargo bilgileri güncellenecek diye, harbiden adam benim kargoyu teslim etmiş  

Benim urun de dun kargoya verilmis gorundu ama tracking numarasini girince hicbirsey cikmiyor. Sizinki de o sekilde mi

• Bende 14:01 itibariyle "The parcel has been received" yazıyor. Sizinkine ise mağaza takip numarası almış ve henüz kargoya vermemiş, bizde de öyle olmuştu. Birkaç gün sonra kargoya teslim edecektir.

Tesekkur ederim

• probandi P kullanıcısına yanıt

Sipariş numaranızı bana özelden atarsanız, Marc ile şu anda konuşuyorum, ona bir sorayım ne zaman gönderir diye.

• Arkadaşlar merhaba. Ben de cuma sipariş verdim dün kargoya verildi ama takip edemiyorum. Marcstore birkaç gün daha bekle dedi sadece:) var midır bilgisi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceforever -- 1 Aralık 2020; 17:10:54 >
  • peaceforever P kullanıcısına yanıt

Dostum, Cuma sipariş vermişsin ve hemen işleme koymuş Marc, birkaç gün bekle demiş zaten. Daha ne bilgisi lazım ?

Bana dün tüm siparişlerin kargo bilgileri 24 saat içinde güncellenecek demişti, bugün konuştuğumda da siparişlerin işleme alınma zamanını hızlandıracağım dedi. Sizinki de hızlandırılmış, lakin ben kargo takip numarası için 1 hafta bekledim.

Benim olayda peace nickli arkadasimizin ki gibi cok sikbogaz etmiyim o halde. Birkac gune guncellenir sanirim

Kargo takip numarası geldi fakat takip sitelerinde numarayı girince sonuç bulunamıyor. Bunun nedenini merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.