|
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (115. sayfa)

-
-
-
Verildi derken ??? Track sitelerinde hareket gözüküyor mu ?
-
Büyük ihtimalle altına girmeye çalışacaktır.
İlk haritalamada bir şekilde karton vs ile önlem alıp harita çıktıktan sonra o alanlara yasak tanımlamak doğru çözüm olacaktır.
Saygılarımla -
Evet gözüküyor -
Bu süpürge bu aralar çok konuşuluyor mop da yapıyormuş. Marcs da satıyor:)
US $449.00 10% Off | Vacuum Cleaner ROIDMI NEX X20 NEX 2 Pro X30 OLED Display 26500Pa Suction Sweeping and Mopping functionaliexpress.com
US $449.0 10% OFF|Elektrikli süpürge ROIDMI NEX X20 NEX 2 Pro X30 OLED ekran 26500Pa emme süpürme ve paspas fonksiyonu|Elektrikli Süpürgeler| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/4001257470172.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&tt=MG&aff_platform=default&sk=_BTiG3b&mergeHashcode=86815836447&description=US+%24449.00++10%EF%BC%85+Off+%7C+Vacuum+Cleaner+ROIDMI+NEX+X20+NEX+2+Pro+X30+OLED+Display+26500Pa+Suction+Sweeping+and+Mopping+function&aff_trace_key=44e6ca26c90e4980bb832fb7e8e23447-1606814465205-04161-_BTiG3b&businessType=ProductDetail&title=US+%24449.00++10%EF%BC%85+Off+%7C+Vacuum+Cleaner+ROIDMI+NEX+X20+NEX+2+Pro+X30+OLED+Display+26500Pa+Suction+Sweeping+and+Mopping+function&platform=AE&terminal_id=6cd4eb198bb84542b938eeba3b6f2ce6&templateKey=white_backgroup_101
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 1 Aralık 2020; 12:21:21 >
-
Fiyat fazla degil mi sizce ayni fiyatlara turkiyeden dyson alinabilir. Dysondan daha ileri bir urun mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsan robot süpürgeye alışınca, bunlara bakası gelmiyor. Yani elime alıpta süpüresim gelmiyor doğrusu bu olur
-
Merhaba,
Aliexpress den Marc Store dan T8 almayı düşünüyorum ama olanları kısaca özet geçebilir misiniz notları okudum ama tam anlayamadım.
1) Boşlatma istasyonu olmayan hali 699$, boşaltma istasyonu hali 999$. Siz de bu fiyatlardan mı aldınız ?
2) Ek vergi çıkıyor mu ? Bazı notlarda ek vergi çıkanlar olmuş. 699$ a boşlatma istasyonu olmayan halini ek vergisiz mi aldınız ?
3) Marc verdiği kupondan bahsedilmiş ilave indirim kuponu mu ?
-
Dyson dan farkı mop yaparken süpürüyor. -
1- 999 $ olan boşaltma hazneli hali. Bizim aldığımız zamanda biraz daha uygundu 800 lü fiyatlarda.
2- Ek vergi çıkma ihtimali oluyor. Ama belli bir fiyat aralığında. Bunun içinde satıcı size 35 dolarlık kupon veriyor.
3- Verdiği kupon çıkan vergi ücretini karşılamak için.
-
Marc dün bana demişti, 24 saat içinde kargo bilgileri güncellenecek diye, harbiden adam benim kargoyu teslim etmiş
-
Benim urun de dun kargoya verilmis gorundu ama tracking numarasini girince hicbirsey cikmiyor. Sizinki de o sekilde mi
Bende 14:01 itibariyle "The parcel has been received" yazıyor. Sizinkine ise mağaza takip numarası almış ve henüz kargoya vermemiş, bizde de öyle olmuştu. Birkaç gün sonra kargoya teslim edecektir.
-
Tesekkur ederim
Sipariş numaranızı bana özelden atarsanız, Marc ile şu anda konuşuyorum, ona bir sorayım ne zaman gönderir diye.
-
Arkadaşlar merhaba. Ben de cuma sipariş verdim dün kargoya verildi ama takip edemiyorum. Marcstore birkaç gün daha bekle dedi sadece:) var midır bilgisi olan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceforever -- 1 Aralık 2020; 17:10:54 >
Dostum, Cuma sipariş vermişsin ve hemen işleme koymuş Marc, birkaç gün bekle demiş zaten. Daha ne bilgisi lazım ?
Bana dün tüm siparişlerin kargo bilgileri 24 saat içinde güncellenecek demişti, bugün konuştuğumda da siparişlerin işleme alınma zamanını hızlandıracağım dedi. Sizinki de hızlandırılmış, lakin ben kargo takip numarası için 1 hafta bekledim.
-
Benim olayda peace nickli arkadasimizin ki gibi cok sikbogaz etmiyim o halde. Birkac gune guncellenir sanirim
Kargo takip numarası geldi fakat takip sitelerinde numarayı girince sonuç bulunamıyor. Bunun nedenini merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X