Şimdi Ara

Ecovacs Deboot T30 Pro Omni Kullanıcı Klübü (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
575
Cevap
53
Favori
24.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 1...14...26272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • T30 pro omninin yedek parçalarını hepsiburada yurtdışı satıcısı getirmiş galiba şimdi gördüm . Sagrado Ecovacs Deebot T30 Omni / T30 Pro Omni Robot Süpürge Aksesuarları, Ana Fırça, Toz Torbaları, Mendiller, Filtreler (Yurt Dışından)
    app.hb.biz
    Sagrado Ecovacs Deebot T30 Omni / T30 Pro Omni Robot Süpürge Fiyatı
    https://app.hb.biz/6mF3hbG1BoqG

Acaba t30c ye uygunmu ? Benimde almam gerek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    amd ryzen 5 3600 , msi b450 tomahawk max , sapphire rx5700xt nitro + , samsung 970 evo plus , Ballistix (8.2)GB 3200MHz DDR4 cl16 , dark guardian , aoc c17g1 144hz monitör , High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı

• quote:

Orijinalden alıntı: Apranax87

Kendi sayfasında ürün yok, başka sitelerde çıkmaz parça gördüm çok yüksek fiyatlı idi

Alıntıları Göster

Normalde kendilerinin getirmesi gerekiyor yasa gereği ama çoğu firma getirmiyor, bu da yüksek fiyattan dolayı sanırım, getirse de alan az olur ucuza alternatifler varken. Şu anda çok alternatif de yok gerçi; bu kararlar alınırken bir şey tasarlanıp alınmıyor ki, birileri yaptım oldu diyor altta insanlar uğraşsın dursun. Mesela ana fırçayı Avutralya'da kendi sitesinde AUD 49.90'a satıyorlar, bu da 1567 Türk Lirası ediyormuş. Burada satsalar en az 2 bin, 2 bin 500 TL'ye satılır ki kim alır bilmiyorum yani. Ama satılması gerekiyor dediğim gibi yasa gereği.

Ben aşağıdaki ürünleri Hepsiburada'dan 1000 TL'ye aldım mesela, şu anda 1872 TL'ye satılıyor yurt dışı alışveriş yasağı yüzünden.

• Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    Satıcı yok. Alınmıyor hala.

Doğru, 1872 TL'ye bile alınamıyor. İlan var sadece.

• Bu arada harita güncellemesi konusunda iyi değil demiştik ama evdeki bazalara ayak aldım taktım ve çalıştırdım temizlik sonunda haritayı güncelleyim mi diye sordu. fakat şöyle birşey var sadece o odaya yolladığımda yatakların altına sadece ucundan girdi ve herhangi bir harita güncellemesi yapmadı fakat programlı görevi sırasında temizlikten sonra yatak altlarına ayrıca tek tek girdi temizledi ve en son harita güncelleme sorusunu sordu. haritayı güncelleyemeyen arkadaşlar proglanmış temizlik kısmından bir program yaparak çalıştırabilirler.

Ecovacs Deboot T30 Pro Omni Kullanıcı Klübü

• arkadaşlar servis ile kim ilgileniyor. Kimi aramamız gerekiyor. Nasıl servis desteği alacağız. İstasyon çok güçsüz vakum yapıyor. Tozlar süpürge içinde kalıyor sürekli.

...Ne Mutlu TÜRK&amp;amp;amp;#39;üm Diyene Diyebilene...
  • şuan 22 bin e satılıyor bu fiyat aralığında daha iyisi var mı yada 5-10 fazlasına kendim bunu kullanıyorum 2 tane yakınım da alacakta önermeye korkuyorum diğer süpürgeler nasıl onları da bilmiyorum hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İnanın robot emsallerine göre çok çok iyi fiyat/performans olarakta çok iyi, şuan tek sıkıntımız temudan yedek parça gelirse tadından yenmez , temudan ürün gelmezse diğer marka robotlar da aynı durumu yaşayacak kanımca ilerleyen zamanlarda

Şimdilik dolmadı

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

1500 TL ye beni kurtarıyor hocam düşünen arkadaşlar olursa eğer ürünü yapar Adana ve çevresinde işeniz elden verebilir diğer şehirlerede karşı ödemeli güzelce paketler gönderirim hocam

sen denedin sıkıntı çıkmadı sanırım. ben alabilirim. istanbuldayım(kargoyla)

Normalde açık filtre olan yerde süngerimsi yapı var Temu'dan aldığımda. Orjinalinde ise bu siyah yer beyaz filtre ve ek olarak bir sünger var bildiğiniz gibi. Siz bu Temu filtresini nasıl takıyorsunuz orjinal siyah ince süngeri de takıyor musunuz altına yoksa bu şekilde direkt mi kullanıyorsunuz?

• Daha dün aldım süpürgeyi. Yan fırçada tekleme sesi gibi ses geliyor sürekli. Bu normal mi?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.