Şimdi Ara

===EcoTech LPG Sistemleri (Italyan)===

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
9.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dun itibari ile 2005 model toyota corolla sedan 1.4 marka model aracima italyan ecotech marka lpg sistemi takdirdim ve 60 liralik gaz alip kilometreyi sifirladim. 1250 lira dediler fakat 50 lira indirim yapip kredi kartina vade farksiz 10 taksit yaptilar. Ileriki gunlerde deneyimlerimi sizinle paylasacagim. en azindan ecotech taktirmak isteyenlere biraz bilgi paylasimi olur. Bu sistemin sadece kendi yakit tanki yok onuda yerli takdirdim. Bakalim muayenede problem olmaz insallah. Montaj sirasinda basindan sonuna kadar aracimin basindaydim. yakit tanki olarak ince uzun olanlardan tercih ettim boylece bagajdaki sekil bozuklugunun onune gectim ve daha guzel oldugu kanisindayim. Motor gucunde herhangi bir degisliklik hissetmedim. Bu arada lpg taktirmaya gitmeden once bujilerinizi de kontrol ettirmeyi unutmayin. benim bujiler bitmis benzinde sivi yakit oldugu icin pek problem olmuyor fakat lpg sisteminde problem oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 16 Mayıs 2010; 8:49:49 >

• Lpg gecilerinde bu sistemde gaza basilmak sureti ile lpg ye geciyormus bu aralar biraz gecislerde problem yasiyorum bir ustaya goturecegim. Eco Teck takan baska arkadas varmi tecrubelerini yazarsa sevinirim en azindan bilgi sahibi oluruz.
  • benim lineamda takılı. Aracı aldığımda üzerindeydi. 5.000 KM'dir biniyorum hiç bir sorun yok. LPG geçişleri diğer sistemler gibi otomatik geçiş yapıyor gaza basma falan yok. Hatta çoğu zaman kırmızı ışıklarda rolantide beklerken geçiş yaptığınıda bizzat gördüm. Gayet kaliteli bir kit ama reklamı iyi yapılmıyor diye düşünüyorum.
  • 4 yıldır montajını yaptığım bir marka gerek fiyat gerek kalite olarak en ileride bence.düzgün bir montajla piyasada adını satan birçok markayı ezer geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

Merhabalar

Dun itibari ile 2005 model toyota corolla sedan 1.4 marka model aracima italyan ecotech marka lpg sistemi takdirdim ve 60 liralik gaz alip kilometreyi sifirladim. 1250 lira dediler fakat 50 lira indirim yapip kredi kartina vade farksiz 10 taksit yaptilar. Ileriki gunlerde deneyimlerimi sizinle paylasacagim. en azindan ecotech taktirmak isteyenlere biraz bilgi paylasimi olur. Bu sistemin sadece kendi yakit tanki yok onuda yerli takdirdim. Bakalim muayenede problem olmaz insallah. Montaj sirasinda basindan sonuna kadar aracimin basindaydim. yakit tanki olarak ince uzun olanlardan tercih ettim boylece bagajdaki sekil bozuklugunun onune gectim ve daha guzel oldugu kanisindayim. Motor gucunde herhangi bir degisliklik hissetmedim. Bu arada lpg taktirmaya gitmeden once bujilerinizi de kontrol ettirmeyi unutmayin. benim bujiler bitmis benzinde sivi yakit oldugu icin pek problem olmuyor fakat lpg sisteminde problem oluyor.

Hayirli Olsun ve BOL $ANSLAR....

Valve Yataklari Toyotalarda yumu$ak oldugundan erime yapiyorlar ve bu yüzden LPG´ye elverisli degiller!

Listede görürsünüz
    http://www.carconcepts-ilg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=180%3Afahrzeugliste-toyota&catid=41%3Afahrzeuglisten&Itemid=57

AMA TÜRKIYEDE ALLAH NE VERDIYSE yani 4 TEKERI OLAN HER ARACá LPG takiyorlar! Uygunmu degilmi hic aldiris etmeden!

$U ARABAYA LPG TAKILMAZ muhabbeti hic görmedim, yazik!

• ben bir aralar gecislerde titreme yasiyordum bu aralar yok ama yinede ustaya gostermeyi dusunuyorum. birde gaz bitene kadar gaz almayacagim bakalim ne kadar gidecek. Yakit gostergesi gecen cumadan beri en son lamba yanip sonuyor ama hele gazin bittigi yok sanirim samandirada problem var. bu gibi problemler ile karsilasan var mi acaba
  • quote:

ben bir aralar gecislerde titreme yasiyordum bu aralar yok ama yinede ustaya gostermeyi dusunuyorum. birde gaz bitene kadar gaz almayacagim bakalim ne kadar gidecek. Yakit gostergesi gecen cumadan beri en son lamba yanip sonuyor ama hele gazin bittigi yok sanirim samandirada problem var. bu gibi problemler ile karsilasan var mi acaba

şamandra veya sensörden olabilir.geçişlerdeki titreme ise enjektör nozul seçimi ve sıralama hatasından kaynaklanabilir.ayrıca çok uzun yol yapmanıza rağmen ışık hala yanıp sönüyor ise yakıt seçici anahtarla birlikte bağlanan buzzer yanlış bağlantıdan dolayı uyarı vermeyip araç benzindede gidiyor olabilir kontrol edin biran önce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BRC COMFORT LPG (ACEMİ)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • verdiginizi bilgiler icin cok tesekkur ederim aynen soylediklerinizi ustalara da soyleyecegim. birde sicak havalarda hemen gecis oldugu icin kalkarken hemen gaza geciyor ve sanki gaz almiyor ve akabinde hemen motor stop ediyor. nedir bunun cozumu anlamadim. cumartesi gunu artik soyleyecegim.
  • Hocam bugun itibari ile enjektordeki 2.2 milimlik uclari degistirerek 2.0 milimlik uc taktilar aractaki kalkislardaki problemi yasamadim. birde depo gostergesi yandi ama arac neredeyse 90 km gitmisti. bunuda ustalara soyledim onuda bilgisayardan biraz ileri aldiklarini soylediler. bakalim ileriki gunler ne gosterecek. bu arada eco tech kullanan fazla yok galiba ben yazip duruyorum.
  • quote:

Hocam bugun itibari ile enjektordeki 2.2 milimlik uclari degistirerek 2.0 milimlik uc taktilar aractaki kalkislardaki problemi yasamadim. birde depo gostergesi yandi ama arac neredeyse 90 km gitmisti. bunuda ustalara soyledim onuda bilgisayardan biraz ileri aldiklarini soylediler. bakalim ileriki gunler ne gosterecek. bu arada eco tech kullanan fazla yok galiba ben yazip duruyorum.

kulanan çok ta kötü montajlar haricinde problem yaşıyan az.
  • ankarada ecotech in bayisi var mı acaba bayramda nasipse ankaraya giddeceğim ve orada ustaya bir baktıracağım montaj nasıl diye. bilgisi olanlara teşekkür ederim
  • Ankarada nurol ustaya gaz ayarını yaptırdım tek kelime ile mükemmel oldu. Ankaradan orduya çankırı üzerinden tam 600 km yaptım litresi 1.98 den 45 litre gaz aldım oto aygazdan ve 600 km gitti kmye 150 kuruş gibi geliyor. ayar iyi oldu gibi geliyor başka ecotech kullanna var ise yakıt oranlarını yazar iseler bir degğerlendirme yapmış oluruz hemde konu güncel olur. Sanırım forumda ecotech kullanan az
  • quote:

Merhabalar

merhabalar ,
    Siz İtalyan ecotech taktırdım demişsiniz, acaba garanti belgesinde falan italyadaki ecotech firmasının web adresi bulunuyormu ? Buraya Yazabilirmisiniz acaba? Bi incelemem lazımda o yüzden sordum Teşekkürler.

• quote:

Ankarada nurol ustaya gaz ayarını yaptırdım tek kelime ile mükemmel oldu. Ankaradan orduya çankırı üzerinden tam 600 km yaptım litresi 1.98 den 45 litre gaz aldım oto aygazdan ve 600 km gitti kmye 150 kuruş gibi geliyor. ayar iyi oldu gibi geliyor başka ecotech kullanna var ise yakıt oranlarını yazar iseler bir degğerlendirme yapmış oluruz hemde konu güncel olur. Sanırım forumda ecotech kullanan az

ben 2004 astra elegance alalı 15 gün oldu eco tech tüpü var ama hiç randıman alamıyorum araba kalkışlarda titreme yapıyor ve motor soğukken stop ediyor birde fan açtığında stop ediyor elektrik donanımından dediler ama daha baktıramadım acaba nurol usta halledermi sizce
  • Merhaba...Bende Eskişehirdeyim.. Geçen yıl Eylül de Nissan primera 1.6 aldım 97 model..Haliyle gaz taktırdık..Galerici hem ortaklığımız var hem de hesaplı takarız,İtalyan dedi..Taktırdık biz de EcoTech...
    İlk zamanlar sürekli gaz-benzin geçişi yaşadım..En sonunda 15 dk.cihaza bağlı kaldık devir sinyali düşük dediler sinyali devir saatinden aldılar..Ve düzeldi...
    Son 2 aydır yakış arttı çekiş düştü..Bi Ankaraya gidip geldim burda (Esk)gaz 2.30 tl.Hesabıma göre 0.25 tl hatta totalden aldığım gaz la 0.263 yaktı km.de..Uzun yol için çok tabii ki.Ankarada hastane işi için gittiğimden fırsatım olmadı orda bi yetkili servise gidemedim..Eskişehire döndüğümde eski servislerden bir ikisine gittim enjektörlerde problem var dediler.Ankara bölgeyi aradım enjektörleri söktür 30tl de para gönder temizleyelim dediler..30.000 km de bakım gerekiyomuş.Ama ben 7500-8000 km yaptım daha..Hafta sonu servis varmış bir tane gidip baktıracağım bakalım onlar ne diyecek..Ama genelde sıkıntı yaşamadım..Geçen yıl ocak ta yine Ankaraya gittim 1 hafta oralardaydım..0.135-0.140 tl. yaktı diye hesap etmiştim uzun yol için..

• ben ecotech den uzakdurun derim gidin yerli marka taktırın türkiyenin heryerinde servisi var ecotech doguda servisi yok
  • Ilk taktırdıgımda bende sıkıntılar yasadım fakat su an ıcın lpg den olukca memnunum. Ankarada nurol usta var asilotogazda ıvedikte bır ayar yaptı o gun bugundur proble yok.

buda web adresi :http://www.ecotechlpg.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Florya Otogaz

quote:

Merhabalar

merhabalar ,
    Siz İtalyan ecotech taktırdım demişsiniz, acaba garanti belgesinde falan italyadaki ecotech firmasının web adresi bulunuyormu ? Buraya Yazabilirmisiniz acaba? Bi incelemem lazımda o yüzden sordum Teşekkürler.

çağlar otogaz olarak ikitelli organizedeyiz.ürün araştırması yapıyorsanız direk emmegas olarak italyadaki fabrikayı inceleyin :) aklınızda soru işareti kalşırsa buyrun giderelim :)

• merhaba arkadaşlar aracım 2005 model toyota corolla aracı aldığımda üzerinde eco tech marka sıralı sistem gaz takılıydı araç gazda çalışıyor gözüküp benzin harcıyor, bazen gaza geçiş yapıp sıklıkla benzinde çalışıyor (benzinde çalıştığı halde gazda çalışıyor görünüyor) bu konuyla bilgisi olanlardan yardım istiyorum, beyinden veya anahtardanmı olabilir veya da başka bir parçadanmı yapar bu arızayı. sistem takılalı daha 3. yılındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emobay

merhaba arkadaşlar aracım 2005 model toyota corolla aracı aldığımda üzerinde eco tech marka sıralı sistem gaz takılıydı araç gazda çalışıyor gözüküp benzin harcıyor, bazen gaza geçiş yapıp sıklıkla benzinde çalışıyor (benzinde çalıştığı halde gazda çalışıyor görünüyor) bu konuyla bilgisi olanlardan yardım istiyorum, beyinden veya anahtardanmı olabilir veya da başka bir parçadanmı yapar bu arızayı. sistem takılalı daha 3. yılındadır.

Geçen hafta aldığım megane 2 Hb 1.4 aracımda da eco tech var. Sistemi bilmiyorum. Pazartesi depoyu doldurdum bir kaç gündür tek yeşil ışık yanıp sönüyor. Bunlarda kırmızı ışık yok galiba. Bu arada meganelerde benzin göstergesi de düşüyor giderken. Acaba ben de mi benzinde gidiyorum?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.