Şimdi Ara

Eclipse Androide Dönüştürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben eclipseden bir uygulama yaptım bunu nasıl androide dönüştürücam.

• Sanırım apk dosyasını oluşturmak istiyorsun. Eğer öyleyse File > Export dan apk dosyasını oluşturabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacnasah

Sanırım apk dosyasını oluşturmak istiyorsun. Eğer öyleyse File > Export dan apk dosyasını oluşturabilirsin.

Öncelikle yardım etmeye çalıştığınız için çok teşekkürler :)
    Hocam ben android apllication project olarak yazmadım java project olarak yazdım uygulamayı. Bunu .jar olarak çevirdim. Apk olarak dönüştürme şansım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLMNBJK

quote:

Orijinalden alıntı: nacnasah

Sanırım apk dosyasını oluşturmak istiyorsun. Eğer öyleyse File > Export dan apk dosyasını oluşturabilirsin.

Öncelikle yardım etmeye çalıştığınız için çok teşekkürler :)
    Hocam ben android apllication project olarak yazmadım java project olarak yazdım uygulamayı. Bunu .jar olarak çevirdim. Apk olarak dönüştürme şansım var mı?

olur mu kardeşim android'in kendi kütüphanesi var guisi çok başka temel java kodları ile çalışır ama arayüzleri vs activity,fragmentlerden oluşur.ilk olarak android sdk yı entegre edip android standartlarına uygun kodlama yapman lazım.daha sonrada apk olarak export edersin.
    android programlamaya başlamak istiyorsan eğer.
    http://developer.android.com/sdk/index.html
    şu sağdaki bağlantıyı indir eclipsenin android için modifiyelenmiş versiyonu onunla yaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Python 3 APK'ya Çevirme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.