Şimdi Ara

ecift.com madurları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ecift.com adlı internet sitesi habersizce üyelik uzatma yapıp habersizce kredi kartından para çekmekte ve iade etmemektedir. telefon sistemini arayınca temsilci dalga geçmekte ve hakaret etmektedir. sikayetvar.com da birçok madur bulunmaktadır. konuyla ilgili bu siteye sakın üye olmayın para tuzağıdır. bilgilerinize

• Sitenizde profil ayarlarınızda oto üyelik diye bir şey yok bunu özellikle belirtmorsunuz sizi mahkemeye tüm delilleri ile veriyorum ve nette bunun adına forum açıp mağdur olanları toplayacağım site sayfalarınızi tümünü kopyaladım işlemi iptal etmediniz takdirde işlemleri başlatıyorum siz resmi soyguncusunuz bunun hesabını vereceksiniz şuan ki üyeliğimi tamamıyla iptal edip silip bana bilgi gönderin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar soyguncu üye olduğunuz anda otomatik üyeliği kabul ediyorsunuz ama bunu üyelik sözleşmesinde belirtmiş çok uzun olduğu için okuyan yok bunu belirtmesi lazım diğer sitelere açık kapalı seçeneği var 1 hafta bile kullanmadım unuttum 1 sene donra 150 TL geçirmişler aptalca bankada bilgileriniz var alışveriş yapmışsınız diye komik savunma yapıyor kendi alışverişimde telefon şifre gönderir başka işlemde bu harcama size ait değilse bizi hemen arayın der 1 sene önce üye olduğum site 2.şahıs üyelik yeniler bana sormaz bu haysiyetsizler de bu açıktan faydalanırlar gerekli yerlere başvurdum gerekli işlemler yapılacak şimdi onlar düşünsün haram zıkkım olsun kan kussunlar fitil fitil çıksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    http://www.kadikoyiphone.com/
    6 yıl önce açıldı
    https://www.ersinoutdoor.com/
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.