Bu gün bir kaç sitede gördüm ve size de haber vereyim dedim. Amerika, Asya ve Avrupa'da yayınlanan Echo of Soul oyunu Türkiye'de yayınlanmaya başlıyor. Oyundaki sesler, metinler, öyküler Türkçe olacakmış. Hatta Türklere özgü bir kaç kıyafet bile olabilirmiş. 😀 😀
Sıkı bir MMORPG oyuncusu olarak şahsen ben çok sevindim ülkemizde böyle bir oyuna destek verilmesine ve sizlerle de bu bilgiyi paylaşmak istedim. Umarım kısa sürede sunucuyu açarlar.
Oyun hakkında güncel duyurulara aşağıdaki adreslerden erişebilirsiniz. Eğer link paylaşmam yasaksa kaldırabilirim linkleri.
EOS dünyasında Lama, Keçi, Griffin, Kaplan, Dinozor, Bulut, Uçan Halı, Uçan Süpürge, Mamut, Motosiklet, Ejderha gibi 23 farklı binek türü ve her türün altında da farklı renk seçenekleri bulunuyor. Bu seçeneklerle birlikte 80'den fazla binek EOS dünyasında bizleri bekliyor.
Tüm sitelere konu açmışsın kardeş belliki çalışansın. Türkçe çıksın bakarız, oynanabilir bir oyun, oyuncu sayısı metin2 knight gibi olursa neden oynanmasın.
Selam arkadaşlar, Echo Of Soul Türkiye'nin açılmasına az bir vakit kala, kapalı beta, açık beta ve tam sürümü ile ilgili, veyahut diğer bilgilendirmeleri anında öğrenmek için linke tıklayıp en altta bulunan haber bültenine kaydol formunu doldurabilirsiniz. Kim bilir belki sürprizler olur.
Türk oyun firmalarının kafa hiç çalışmıyor. Adamlar baktılar ki oyun iş yapmıyor kapatıyorlar sunucuları bizim Türk sivrileri de gidip firmadan yayınlama hakkı alıyorlar .
Oyun zaten tutmamış sen neden Türkiye ye getirince tutacağını düşünüyorsun ki ..
Knight gibi bir başarı yakalayamazsınız. O döneme özel bir başarı idi ve Knight'ı Knight yapan birlikte oyun oynama hevesi idi. Artık kalitesiz 3. sınıf oyunlar ile öyle bir başarı yakalamak imkansız.
Adam gibi oyunlara yönelin. Yeni çıkan Dark and Light vb. oyunların yayın hakkını almaya bakın.
Treth
kullanıcısına yanıt
Metin2 steame geldi 7k online görmüş bugün. Bu eos metin2den kötü müdür? değildir ama işte yeni oyunlarda eski oyunlar gibi ortam yok. En basitinden pazarcılık yahu, ben zamanında knightta pazarda ne kadar vakit harcardım ticaret yapardım.
quote:
Orijinalden alıntı: TearsForFears
Metin2 steame geldi 7k online görmüş bugün. Bu eos metin2den kötü müdür? değildir ama işte yeni oyunlarda eski oyunlar gibi ortam yok. En basitinden pazarcılık yahu, ben zamanında knightta pazarda ne kadar vakit harcardım ticaret yapardım.
Bir lokantaya girdiğinde günlük kar hesaplayan bir milletin pazar olayını benimsemesi kadar doğal bir şey yok
valla bu yoklukta denenebilir bir oyun ben bekliyorum açıkcası yeni nesil mmorpg oyunlarını hiç sevmiyorum eski klasik basit grafikli 10 tane şundan kes 5 tane şundan topla görevin yetmediği yerde slota çöküp exp kas tarzı oyunları özledim vallahi
Hafta sonu kapalı beta yaptılar çevirilerde hatalar çok ingilizce türkçe yazılar üst üste gelmiş en basitinden mevcut bugları var açık betaya kadar düzelirse iş yapar.
oyunun resmi sitesinden indirdim türkçesi cıkana kadar vakit gecireyim diye. ancak türkiyeden giriş yapma yeri gelimyor ip den dolayı