Şimdi Ara

Ecevit'e Yazar Kasa Fırlatan Vatandaştan Hükümete Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 krizinde dönemin Başbakanı Bülent Ecevit’in önüne yazar kasa fırlatan Ahmet Çakmak, "O gün ben yazar kasa atmakta yüzde yüz haklıydım. Ama bugün yazar kasa atılacak bir durum yok. Bu ülkeye operasyon çekilmeye çalışılıyor.

2001 krizinde dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'in önüne yazar kasa fırlatan Ahmet Çakmak, "O gün ben yazar kasa atmakta yüzde yüz haklıydım. Ama bugün yazar kasa atılacak bir durum yok. Bu ülkeye operasyon çekilmeye çalışılıyor. Böyle bir konuda hainlerin yanında mı duracaksın, devletin yanında mı duracaksın?" dedi.
    https://www.haberler.com/ecevit-e-yazar-kasa-firlatan-vatandastan-hukumete-11133347-haberi/

• Haber yalan arkadaşlar kürtaj videosu yok adamın sadece kasa fırlatma videosu var birde metin uydurmuşlar. Aşağıda ki videoda adam hükümete yardırıp ecevite adam gibi adammış diyor. Habercilik ahlakımızda yerlerde. dolar bu ülkede 30 tl olmalıdır. Bu ahlaksız toplumun helak olması için dua bile etmeliyiz.
  • Zaten kafası çalışsaydı o gün de atmazdı.
  • Haber yalan arkadaşlar kürtaj videosu yok adamın sadece kasa fırlatma videosu var birde metin uydurmuşlar. Aşağıda ki videoda adam hükümete yardırıp ecevite adam gibi adammış diyor. Habercilik ahlakımızda yerlerde. dolar bu ülkede 30 tl olmalıdır. Bu ahlaksız toplumun helak olması için dua bile etmeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gryp2100 -- 10 Ağustos 2018; 14:50:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.