Dün yerden ısıtma işi yapan bir kaç yere uğradım ve bilgi aldım. Mevcut kombinin dubleks evde yerden ısıtma sisteminde yetersiz kalacağını belirttiler. Sirkülasyon pompası ve denge kabı ile verim alınacağını belirtiler. |
** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (67. sayfa)

-
-
3 sene oldu alalı ben depişman olmaya başladım sürekli bir arıza çeşidi çıkarır oldu
-
daha yeni aldığımda iç aksamının farklı çıkması canımı sıkmıştı, kullanmaya başlar başlamaz e03 arızası verdi, sonra teknisyen hatalarından dolayı bayağı uğraştırdı, en son gelen servis arızaların hepsini giderdi, yaklaşık 20 gündür sorunsuz kullanıyorum, inşallah uzun yıllar daha sorun çıkarmaz.
-
-
arkadaşlar selamlar proteus premix cihazım 2020 üretim. Soğuklar geldi malum bugün kalorifer butonuna bastım harekete geçmiyor petekler çalışmıyor. Sıcak suda problem yok düzgünce çalışıyor. Kalorifer açmak için bastığımda eskiden yanıp sönüp harekete geçerdi şimdi simge sürekli ekranda gösteriyor ama harekete geçmiyor. Herhangi bir hata kodu da yok neden olabilir.
-
termostat derecesi düşüktür ya da petek ısısı çok düşüktür.
-
Bende geçen sene aldım bi hafta içinde arızalandı 😁
neyse sıcak suyu ısıtmıyordu parçası değişti şimdi sıkıntı yok 4 sene daha kafa rahat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Honeywell y87rf2008 termostat ve RFG100 ağ geçidini aldım. Kombi sıcaklığını 60derece yaptım. Ama ekranda comfort modu gözüküyor. Kombi ise hiç 60 dereceye ulaşmıyor. Modulasyonlu bu mu?
Termostat kaç dereceye ayarlı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
22
Oda sıcaklığı bu degerdeysw kombi alevi çok yukseltmiyor bildiğim kadarıyla
Ben de honeywell 2008 kullanıyorum , kazan sıcaklığını kendi ayarlıyor , 50 de ayarlı ama 70 dereceye çıktığını da gördüm , ekranda re yazısı yanıp sönmesi lazım
Arkadaşlar kombiyi Eco modda kullandığım da petekler buz gibi oluyor sizdede öyle mi bu Eco modun bir mantığı yok sanırım ?
Eco mod sıcağı sevmeyenler için
Comfort modu kullanın
Termostat varsa eco modda belirli sıcaklığa kadar ısıtıp sonra peteklere pompalıyor sıcak su 30 yada 28 altına düşünce tekrar ısıtmaya başlıyor
comfort modda ayarladığın sıcaklıkta sabit ısıtıyor t
-
bar 3'ü geçtiyse fazla suyu ordan tahliye eder
-
Hocam bar 2.5 oldu ama hemen kendi kendine 2'ye döndü. Şu an 2 ama saatlerdir damlatıyor mübarek. Servis mi çağırsam?
Ayrıca hiç dikkat etmemiştim. Sıcak suyu açınca bar 2'den 2.5'a çıkıyor. Kapatınca eski haline dönüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 18 Aralık 2023; 18:0:25 >
Merhaba
Eca premix kombimde eca marka kablolu oda termostati takili vaziyette.
Bu termostati wifi destekli bir termostatla degistirmek istiyorum. Mevcut kablolunun kablo baglantilarini kullanarak bu degisimi yapabilirmiyim yoksa mutlaka teknik servis gerekir mi?
2. Den sonra damlatmaya başlıyor
peteklerden suyu boşaltabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X