Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Ebuy7 Hangi Kargo Şirketini kullanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Ebuy7 sitesinden alışveriş yapmayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla ürünler Çin den gönderiliyor. Ürünü satın alma sayfasında teslimat seçeniklerinin en üst kısmında kargo ücretini sonradan öde (0TL) seçeneği var. Bu seçeneği seçip ürünü almak istiyorum. Sitede bu seçeneğe ait kargo şirketi belirtilmemiş acaba ürün Türkiye ye geldiğinde hangi kargo şirketi ile gönderiliyordur? Bu siteden alışveriş yapmış olan kişiler bilgilendirirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakın.şimdi 0 ama paket gelince kargo ödeyip alacaksınız, listede yazan diğer bin 2 bin

tl bile ucuz kalır. Sol üstte kargo hesaplayıcı butonu var. Ben 1 kg için hesaplattım 940 TL ile 16 bin (DHL icin arası sıralama çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dts03 -- 28 Kasım 2024; 3:11:2 >
  • dts03 D kullanıcısına yanıt

Evet hocam ürün gelince kargo ücreti ödeyeceğim bu konuda haberim var. Ama benim anlamadığım nokta hangi kargo şirketiyle geliyor ve 0TL seçeneğini seçtiğimde ne kadar ücret çıkacağı konusunda. Benim alacağım ürün 1kg bile değil 1 veya 2gram olan termal macunlardan almayı düşünüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazelle555 -- 28 Kasım 2024; 11:54:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.