Şimdi Ara

ebrar bilgisayar güvenilir mi bugün alacağım yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar z500 alacağım en uygun ebrar bilgisayarda buldum sizce güvenilir midir garantisi nasıldır.. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hebsan

arkadaşlar z500 alacağım en uygun ebrar bilgisayarda buldum sizce güvenilir midir garantisi nasıldır.. ?

1.5 Hafta önce ebrar bilgisayardan asus notebook aldım gerçekten çok ilgililer tavsiye ederim ister kargoyla al istersen ofisleri var ben yerine gidip ofisinden aldım..
  • Bir asus n56v bilgisayar almıştım,memnundum. Daha sonra dell inpiron 5521 aldım, arızalı çıktı, dell i aradım arızayı tespit etti mail göndericez dedi,arife olmasından dolayı gelmedi mail iş bayram sonrasına kaldı.ebrarbilgisayar online destek hattında yetersiz, telefonla arayınca daha iyi sonuç alıyorsunuz. sabah teknik servisteki eleman gönderin dedi öğleden sonra göndercektim bi arayayım dedim önce dell e iletişime geçin onlar değişim raporu göndersinler,ondan sonra bilgisayarla birlikte raporu gönderin dediler. firmalarla çözüm ortaklığımız var dediler, süreci hızlandırabiliriz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak1709 -- 14 Ekim 2013; 14:14:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir bilgisayar alıcağım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.