Şimdi Ara

Ebayde açık arttırmayı kazanıp almamak.??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ebayde açık arttırma kazanıp almasak ne olur? Bilgisi olan varsa lütfen cevap verebilir mi?

• Yok mu bilen?
  • bir şey olmaz satıcı sana - puan ve yorum verir
  • aynı şeyi 3-4 kere yaparsan hesabın engellenir, - puanla kurtaramazsın yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

bir şey olmaz satıcı sana - puan ve yorum verir

Herhangi bi olayi yok yani bir tek yorumsa hic problem degil
  • Birden fazla olursa o almadığın teklifler ebayden direk banlanıyorsun. Ve bir daha asla aynı isimle, aynı adresle, aynı kredi kartınla, aynı maille siteye üye olamıyorsun. Daha önceki bilgilerinden bir tanesi aynı olduğu anda anlayıp hemen tekrar banlıyorlar. Uyarayım da bir daha yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Birden fazla olursa o almadığın teklifler ebayden direk banlanıyorsun. Ve bir daha asla aynı isimle, aynı adresle, aynı kredi kartınla, aynı maille siteye üye olamıyorsun. Daha önceki bilgilerinden bir tanesi aynı olduğu anda anlayıp hemen tekrar banlıyorlar. Uyarayım da bir daha yapma.

Tamam bir kaç kere almayınca banlanıyorsun ama biraz abartmışsın, eBay ve PayPal ayrı sistemler, sahibi eBay olabilir ama kullanımını engellemez. Önceki hesabım bir açık artırmayı kazanıp almadığım için banlandı. Yeni bir hesap açıp aynı isimle, aynı adresle, aynı kredi kartıyla alışverişimi yapıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Birden fazla olursa o almadığın teklifler ebayden direk banlanıyorsun. Ve bir daha asla aynı isimle, aynı adresle, aynı kredi kartınla, aynı maille siteye üye olamıyorsun. Daha önceki bilgilerinden bir tanesi aynı olduğu anda anlayıp hemen tekrar banlıyorlar. Uyarayım da bir daha yapma.

Eyvallah hocam sagolasin. Valla yapicagimdanda degilde, urune hemen atladik sonra anladik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

quote:

Tamam bir kaç kere almayınca banlanıyorsun ama biraz abartmışsın, eBay ve PayPal ayrı sistemler, sahibi eBay olabilir ama kullanımını engellemez. Önceki hesabım bir açık artırmayı kazanıp almadığım için banlandı. Yeni bir hesap açıp aynı isimle, aynı adresle, aynı kredi kartıyla alışverişimi yapıyorum.

Almaya devam et hocam yakında onunda banlanması muhtemeldir Çünkü ben banlandıktan sonra ikinci aldığım hesapla 20'ye yakın alışveriş yapmıştım. Ama eninde sonunda anladılar. Yani üye olur olmaz banlamıyorlar. Üye olduğun gibi zaten hemen kullanmaya başlıyorsun hesabını ama bunların rutin kontrolleri oluyor herhalde. Orada takılıyorsun sisteme. Üçüncü aldığım hesapta paypal adresimi de değiştirdim. Diğer herşey aynı. 6 aydır bir sorun yok. Umarım böyle devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 14 Şubat 2012; 18:32:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

quote:

Almaya devam et hocam yakında onunda banlanması muhtemeldir Çünkü ben banlandıktan sonra ikinci aldığım hesapla 20'ye yakın alışveriş yapmıştım. Ama eninde sonunda anladılar. Yani üye olur olmaz banlamıyorlar. Üye olduğun gibi zaten hemen kullanmaya başlıyorsun hesabını ama bunların rutin kontrolleri oluyor herhalde. Orada takılıyorsun sisteme. Üçüncü aldığım hesapta paypal adresimi de değiştirdim. Diğer herşey aynı. 6 aydır bir sorun yok. Umarım böyle devam eder

Yeni hesabı neredeyse 1senedir sürekli kullanıyorum banlanmayacağını garanti edebilirim. Eğer öyle bir sistemi olsaydı, paypaldan kredi kartını banlardı.

• case açılırsa, kaç kere olursa olsun fark etmez direk banlanırsın ödemezsen, satıcıya mail at, olumlu yanıt vermezse ebaye mail at, banlanırsın söylemedi deme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-gen-x

case açılırsa, kaç kere olursa olsun fark etmez direk banlanırsın ödemezsen, satıcıya mail at, olumlu yanıt vermezse ebaye mail at, banlanırsın söylemedi deme.

Ne diye mail aticam ki adama piskin piskin olucak biraz:)
  • açık arttırma bitmeden teklifini geri çekebilirsin. (Retract deniyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 15 Şubat 2012; 14:11:44 >
  • Arkadaslar hic bi problem olmadi adama mail attim, dedim boyle boyle kazandik ama istemiyorum, kusura bakma. Adamda tamam deyip iptal etti. Yorum yazip bilgilerini paylasan tum arkadaslara tekrar cok tesekkur ediyorum.
  • Konu hort olacak beyler kusura bakmayın .

Açık artırmayı kazandım ama almaktan vazgeçtim , satıcıya durumu anlatan bi mail attim . 4.25 iptal ücreti istiyor . Varmı böyle bi ücret.

Satıcı yerel , bireysel 2. El bisiklet satıyordu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgw7

Konu hort olacak beyler kusura bakmayın .

Açık artırmayı kazandım ama almaktan vazgeçtim , satıcıya durumu anlatan bi mail attim . 4.25 iptal ücreti istiyor . Varmı böyle bi ücret.

Satıcı yerel , bireysel 2. El bisiklet satıyordu .

Verme parayı bence bir şey olmaz en kötü - verir. Ama işi bilenler varsa onların da cevabını bekleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.