Şimdi Ara

ebay den anlayan gelebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kargo takip numarası nerede yazacak biliyor musunuz? bulamadım ben.gelme tarihi de çok açık.

• bu forumda neden kimse takmıyor beni
  • kendimi en çok takılmayan insan olarak onurlandırıyorum.
  • Puss in Boots kullanıcısına yanıt
    Burda gözükmüyor. Tracking number diye bir ibare olması lazım o numarayı araştıracaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

Burda gözükmüyor. Tracking number diye bir ibare olması lazım o numarayı araştıracaksın

biraz daha geç gelsen konuda kendi kendime türküler söyleyecektim.
  • satıcı sana takip no vereceğim dedi mi? demediyse 5 dolarlık ürün için takip no bekleme posta ile gelir takipsiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

satıcı sana takip no vereceğim dedi mi? demediyse 5 dolarlık ürün için takip no bekleme posta ile gelir takipsiz.

iyi de evde yokum,hangi gün gelecek de ne zaman gidip alacağım şubeden nasıl haberim olacak? kargo evde yoktun kağıdı bıraksa o bile kaybolur şansıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puss in Boots

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

satıcı sana takip no vereceğim dedi mi? demediyse 5 dolarlık ürün için takip no bekleme posta ile gelir takipsiz.

iyi de evde yokum,hangi gün gelecek de ne zaman gidip alacağım şubeden nasıl haberim olacak? kargo evde yoktun kağıdı bıraksa o bile kaybolur şansıma.

elektrik faturası gibi kapına koyup gider postacı. çalınırsada bulamazsın
  • Satıcıya mesaj atıp takip numarası iste (tracking number). Verirse eğer bu linkten takibini yapabilirsin.

Vermezse bekleyeceksin, gelirse senindir, gelmezse zaten hiç senin olmamıştır
  • Sağ üstde Leave feedback'in altında View order details var gir oraya sonra Show shipping details'da takip no varsa vardır.

eBay'de takip no. zorunluluğu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

Sağ üstde Leave feedback'in altında View order details var gir oraya sonra Show shipping details'da takip no varsa vardır.

eBay'de takip no. zorunluluğu yok.

order details de show shipping details bile yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.