Şimdi Ara

Ebay'den Alışveriş ve Gümrük Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum bir çok kez açıldı bu konu çok araştırdım aynı zamanda ama hiç bir şekilde sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım..

Ebay'den bir kaç ürün almak istiyorum kota varmış gümrüklerde belli bir fiyatın üzerinde olunca gümrüğe tabii oluyormuş mallar..

Öncelikle benim almak istediğim ürünler iphone kılıfları ve tanesi 0.99 , 1.50 . 3.99 $ şeklinde yani hiç bir şekilde kotaya tabi olmayacam toplasanız 10 dolar tutacak alacağım ürünler.

Herhangi bir sorun yaşarmıyım ?

Veya 0.99 $ üründen 10 adet alsam toplamda 10 dolar tutsa 10 adet olduğu için sorun yaşarmıyım ? İşleyiş nasıldır , bu konuda görüşlerinizi bekliyorum

• takılabilir kıl bi adam görürse ticaret niyetine bekletir adam dersen moda ayagına bırakabilir varsa daha tecrübelisi buyursun bu benim düşüncem. 150 dolarlık olsun 1 tane olsun ama çift olmasın üç olmasın ticarete girer.
    "Allah'ı arayan kalbim ölüm korkusuyla sarsılmaz. Ne yazık; biraz düşünüp benim soyuma dikkat etseydiniz, teslim olmamı beklemezdiniz. Ben Ali'nin oğluyum ve bilin ki Allah'a tevekkül eden yürek ölümden korkmaz." Ebulfazl Abbas
  • Peki farklı tarihlerde farklı satıcılardan alınmış ürünler ticarete girer mi buna ne diyorsunuz ?

Bu gun 0.99 a bir ürün aldım yarın 5.99 a bir ürün aldım farklı bir kullanıcıdan gibi ne derler ?

Aslında kota neyse kotayı aşmadığım sürece sorun olmaması lazım değil mi sizce de ?

Bu gun 0.99 a bir ürün aldım yarın 5.99 a bir ürün aldım farklı bir kullanıcıdan gibi ne derler ?

Aslında kota neyse kotayı aşmadığım sürece sorun olmaması lazım değil mi sizce de ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.