Şimdi Ara

Ebay de neden satın almış gibi gözüküyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir ürünlere bakıyordum izlemeye alıryordum falan.Bugün paypal hesabı açıp onu ebay ile eşleştirdim.Bunu yaptıktan sonra daha önceden bakmış olduğum bir ürünü satın almış gibi gözüküyorum.Ama ben herhangi bir ödeme ve onaylama yapmadım.Bankayı aradım zaten onlarda herhangi satın alımı gerçekleşmemiş dedi.Neden böyle gözüküyor olabilir ? Uyuz oldum. Purchase history e bakınca orada gözüküyor. ürüne tıklayınca You bought this.Pay now.

• Sepete eklediğin için olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Bir süredir ürünlere bakıyordum izlemeye alıryordum falan.Bugün paypal hesabı açıp onu ebay ile eşleştirdim.Bunu yaptıktan sonra daha önceden bakmış olduğum bir ürünü satın almış gibi gözüküyorum.Ama ben herhangi bir ödeme ve onaylama yapmadım.Bankayı aradım zaten onlarda herhangi satın alımı gerçekleşmemiş dedi.Neden böyle gözüküyor olabilir ? Uyuz oldum. Purchase history e bakınca orada gözüküyor. ürüne tıklayınca You bought this.Pay now.

Sepete eklemişsin ödeme işlemini yapmamışsın, satıcıda o eşya senin tarafından talep edilmiş görünüyor başkası almak isterse senin yüzünden alamayabilir, verilen süre içinde ödeme yapmazsan satıcı kıl biri çıkıp talep edebilir ücreti.
    Sepetten ürün çıkartmak yok, sepete ekleme mantığı almakla eş değer sadece parasını "henüz" ödemiyorsun.

Tüm bu saydıklarımın yanında ürün ucuz bişeyse yada çok satılan, satıcıda çok olan bir ürünse(ör:zippo çakmak) kimse meseleyi uzatmaz, sen süreyi aşınca seni alıcı listesinden düşürür satıcı.
    Ama nadir bir eşya ise o zaman kıl bi satıcı kombinasyonu gereksiz canını sıkar.
    2ncisi gibiyse ebay ile iletişime geçip yanlışlıkla tıkladığını belirten bi ticket atıyorsun ve onlar da bu yanlış anlaşılmayı sonlandırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Bir süredir ürünlere bakıyordum izlemeye alıryordum falan.Bugün paypal hesabı açıp onu ebay ile eşleştirdim.Bunu yaptıktan sonra daha önceden bakmış olduğum bir ürünü satın almış gibi gözüküyorum.Ama ben herhangi bir ödeme ve onaylama yapmadım.Bankayı aradım zaten onlarda herhangi satın alımı gerçekleşmemiş dedi.Neden böyle gözüküyor olabilir ? Uyuz oldum. Purchase history e bakınca orada gözüküyor. ürüne tıklayınca You bought this.Pay now.

Sepete eklemişsin ödeme işlemini yapmamışsın, satıcıda o eşya senin tarafından talep edilmiş görünüyor başkası almak isterse senin yüzünden alamayabilir, verilen süre içinde ödeme yapmazsan satıcı kıl biri çıkıp talep edebilir ücreti.
    Sepetten ürün çıkartmak yok, sepete ekleme mantığı almakla eş değer sadece parasını "henüz" ödemiyorsun.

Tüm bu saydıklarımın yanında ürün ucuz bişeyse yada çok satılan, satıcıda çok olan bir ürünse(ör:zippo çakmak) kimse meseleyi uzatmaz, sen süreyi aşınca seni alıcı listesinden düşürür satıcı.
    Ama nadir bir eşya ise o zaman kıl bi satıcı kombinasyonu gereksiz canını sıkar.
    2ncisi gibiyse ebay ile iletişime geçip yanlışlıkla tıkladığını belirten bi ticket atıyorsun ve onlar da bu yanlış anlaşılmayı sonlandırıyor.

Aynen benim kesin böyle oldu. Nasıl iletişime geçebilirim :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.