Şimdi Ara

Ebay'de aynı üründen yanlışlıkla 2 tane seçtim!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar biri Shopping Cart'da diğeri Your Saved items de duruyor. Henüz ödeme yapmadım. Sizce hesabı kapatırsam bu işten kurtulur muyum?

Intel i7-6700 | MSI H170A GAMING PRO | Cooler Master Hyper 212 EVO | HyperX FURY 16GB (2x8GB) 2133MHz DDR4 | EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | EVGA SuperNOVA 650 G2 | 2 x WD Caviar Blue 1TB |
    Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III | Zalman Z11 NEO | 5 x Noctua NF-S12A PWM | DELL U2414H | Logitech G533 | Logitech G710+ | Logitech G900 | Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Extended | Xbox One Wireless Controller
  • Evet henüz satın almadım ama Cart bölümündeki listeden de kaldıramıyorum. Vazgeçme seçeneğini bulamayınca gözüm korktu. Hesabı dondursam yada silsem olur mu?

Orijinalden alıntı: Génésis

Evet henüz satın almadım ama Cart bölümündeki listeden de kaldıramıyorum. Vazgeçme seçeneğini bulamayınca gözüm korktu. Hesabı dondursam yada silsem olur mu?

Bildiğim kadarıyla paypal hesabını kapatıyor. Ayrıca ebay hesabında gıdıyor.
    Ayrıca paypal dava açma hakkıda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.