arkadaşlar ebaydan 2 adet ürün alıcam satıcıyla msg laştık. fiyatta ortada biyerde anlaştık yani 2 tane alacagım için onada cazip geldi..f
fakat adam ebaydan deilde. ben sana paypal teklifi göndereym dedi. paypal eposta mı verdım teklifi göndermiş. şimdi ödemeyi yaparsam bu adama nasıl güvenebilirim bu işte bi sorun çıkar mı acaba??? adama nasıl güvenebilirim
Not: Adam 3bine yakın ürün satmış %100 platinium power seller yani....
yaw hiç bilen yokmu para uçmasın bide
hocam yüzde 100 ise güvenip alabilirsin.anlaştığın fiyata paypalden alabileceğin için öyle demiştir yani ilanda anlaştığın fiyat değişmeyeceği için.
bir sorun olmaz sanırım adam sana ebayden invoice yolluyacak mail olarak gelir sana sende onun ödemesini yapacaksın bir sorun olursa dispute açarsın ebay üzerinden para iadesi istersin ürün eline ulaşmazsa bu arada link varmı ne alacaksın ebayden
yalnız invoice ebay üzerinden değilde paypaldan geldi... bende o yüzden tereddüt ettim :S:S napcam şaşırdım mg
yaw bilen yokmu paypaldaki invoice davasını :S:S
zaten ebay üzerinden değil paypal üzerinden gelir bir sorun olsada paypal üzerinden halledeceksin zaten ebay sadece alıcı dediğim gibi linki yollarsan bi bakayım bende ne alacaksın
ebay ile paypal üzerinden ödeme yapmanın pek farklı olacağını sanmıyorum ama baya yüksek fiyatlı bir ürün bırak türkiyede gümrüğü iki tane alırsan paypalda ödemede bile sorun çıkabilir
yok hayır ayrı ayrı 2 tane göndericek..
kutu üzerine saat yazar ve ücretini 30 40$ gösterirse bi sorun olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme