Şimdi Ara

Ebay'dan Dreamcast

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Getiren varmı? Sega Saturn,Dreamcast vs alsam gümrükten geçermi?

• tr de 2. el rahatlıkla bulursun yanında bir yığın oyunla ne gerek varki ordan getirtmeye
  • TR'de 100 150 den aşağı bulman imkansız normal fiyatı 20-25$ olan şeye gidipte 100 200 tl veremem
    4 kol + memory unit li konsollar 20$ a zor alıcı buluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 22 Temmuz 2010; 21:59:30 >
  • Ebayden 20 dolara bulacağın Dreamcast'ten birşey bekleme Muhtemelen elinde patlar.
    Türkiye'de; yüksek kondisyonda koleksiyonerlik özelliği arz eden,Dreamcastler minimum 250 tl'dir.

Bende,koleksiyonumda fazlalık olan ve belki meraklısına,Sega fanına satarım dediğim; Japan üretim sıfır Dreamcast vardı ve geçen sene 1-2 aksesuarı ile birlikte olan paketime 400 veren oldu, ama meblayı az bulduğum için doğal olarak vermedim,iyiki de vermemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 22 Temmuz 2010; 22:49:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Ebayden 20 dolara bulacağın Dreamcast'ten birşey bekleme Muhtemelen elinde patlar.
    Türkiye'de; yüksek kondisyonda koleksiyonerlik özelliği arz eden,Dreamcastler minimum 250 tl'dir.

Bende,koleksiyonumda fazlalık olan ve belki meraklısına,Sega fanına satarım dediğim; Japan üretim sıfır Dreamcast vardı ve geçen sene 1-2 aksesuarı ile birlikte olan paketime 400 veren oldu, ama meblayı az bulduğum için doğal olarak vermedim,iyiki de vermemişim.

Çok şanslısın

Benim elimde de,Amerika'da 80-100$ yapan oyunlar ama burada 50-60 TL veren çıkmıyor.

Ninja Gaiden serisi
    Splinter Cell serisi
    Halo 1
    Halo 2-Limited Edition

Bu oyunlar sıfır jelatininde ama dediğim gibi alan yok.Türkiye'de oyun ya da konsol koleksiyonerliği diye birşey yok.Varsa da çok çok az.

• quote:

Ebayden 20 dolara bulacağın Dreamcast'ten birşey bekleme Muhtemelen elinde patlar.

20 dolara bulacağım dreamcast ten nası bişey beklemeyim ya ? şaka amaçlımı söyledin bunu 0 kutusu açılmamış Dreamcast 70 $ a satılıyor 2.el bırakta 20 etsin
    400 veren kimse senin DC'ye iyi safmış ha

• kimse elindeki cihazı o paraya satmas

satsada satma z gider çöpe atar ama 20 dolara satmaz bozuk değilse

alda gör..
  • Ebay'den al bence burda kazıkçı çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

quote:

20 dolara bulacağım dreamcast ten nası bişey beklemeyim ya ? şaka amaçlımı söyledin bunu 0 kutusu açılmamış Dreamcast 70 $ a satılıyor 2.el bırakta 20 etsin

Senin 70 dolar dedğin konsol Ntsc U ve Endonezya,Malezya üretimi;belliki Dreamcastler hakkında pek bir bilgin yok.
    Bilen pekala neyin ne olduğunu ve ederini,giderini iyi biliyor.

Ayrıca,elimde fazlalık olan ve 400 tl teklif edilen olan paketimin içinde;Japan konsola ilaveten 2 orijinal şeffaf controller,2 orijinal vibration pack,1 orijinal vga box(sadece bu 100 dolar civarı ve bulmak çok zor),1 orijinal olta controllörü mevcut idi.

• quote:

müzeye mi kaldırıcan?

• quote:

quote:

quote:

Senin 70 dolar dedğin konsol Ntsc U ve Endonezya,Malezya üretimi;belliki Dreamcastler hakkında pek bir bilgin yok.
    Bilen pekala neyin ne olduğunu ve ederini,giderini iyi biliyor.

Ayrıca,elimde fazlalık olan ve 400 tl teklif edilen olan paketimin içinde;Japan konsola ilaveten 2 orijinal şeffaf controller,2 orijinal vibration pack,1 orijinal vga box(sadece bu 100 dolar civarı ve bulmak çok zor),1 orijinal olta controllörü mevcut idi.

Dostum bende sega master system var alet çok eski biraz iyi bişi olsa 30 40 tl verene satardım.Ebay da bu civarda zaten fiyatları..Sen ise dreamcast ten bahsediyorsunki daha yeni bi konsol dc..Neyse senin konsolun altın kaplama ise orasını bilemem..,
    http://www.amazon.com/Sega-Dreamcast-Console/dp/B00000K2R4
    http://www.gamequestdirect.com/01008650000.html

Seninkisinin kutusu turuncumu?

Al buda Saturn
    http://www.amazon.com/Sega-Saturn-System-Video-Game-Console/dp/B00005CDR8/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1279876412&sr=1-1
    Genesis..
    http://www.amazon.com/Genesis-System-Sega-16-bit-NES-8-bit/dp/B00126P8EO/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1279876353&sr=1-1

DC den eski olmalarına rağmen 500tl üstü 1000 tl gibi fiyat göremiyorum
    HEMDE SIFIR !!!!!!
    Sen diyorsan benimkisi Hello Kity yada Biohazar Special Edition NTSC-J o zaman 200 tl eder derim
    Kullanılmamışların fiyatları senin söylediğin civarda zaten
    Meblayı az bulmuşmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 23 Temmuz 2010; 12:16:24 >

• Biohazard Special Edition NTSC-J bana 200tl'den bul,yarın 5 adet alayım.

Bu forumda bilgi sahibi olmadam fikir sahibi olan çok üye var maalesef.

Belliki bilmiyorsun bari üste çıkmaya çalışma,sana reel örmeklerini veriyorum,ara bakayım global sitelerde orijinal japan vga boxu ve kaç paraymış öğren,öyle ebayden dolaşmayla ve referans olmayan fiyatlarla olmuyor bu işler. Yine de sana yola çıktığın ebayden örnekleri ile fiyat vereyim öğrenmiş ol

Bak bu orijinal Vga box:http://cgi.ebay.com/Sega-Dreamcast-DC-Japan-Official-VGA-Adapter-Box-w-Box-/350350023609?cmd=ViewItem&pt=Video_Games_Accessories&hash=item51927d1bb9

Bak bu Biohazard Limitied Edition Dreamcast:http://cgi.ebay.com/Limited-Edition-Biohazard-Sega-Dreamcast-System-NEW-/310229059778?cmd=ViewItem&pt=Video_Games&hash=item483b17c8c2

Açıklayıcı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 23 Temmuz 2010; 12:34:28 >

• Yaklaşık 1 yıl önce sıfır bir Gamecube bulup 170 lira vermiştim. Az para değil.
    Ama hem bulunması zor hemde yedek parça, oyun vs. sıkıntılı cihazlar bunlar.
    Dreamcast daha da beter. Şahsen aklımda almak olsa, abuk sabuk rakamlar olmadıkça hatırı sayılır meblaları gözden çıkarırdım ben olsam.
    Sadece Gamecube' e bir ton para ödediğim gibi.
  • Ben sadece oynamak için alıcağım bana sıfır açılmamış lazım değil
    @faho
    ebay da referans diyorsun da verdiğin link teki alet '' 0 '' seninkisi sıfırmıydı? artı kimse ona o parayı vermez gel bi yıl sonra o hala orada durur...Neyse ben sana dreamcast fiyatlarını belirttim gördüğün üzerede heryerde aynı..Konunun başına bakarsan zaten ben SIFIR SPECIAL EDITION DREAMCAST arıyorum demedim..Ben fiyat belirttim sen ise o 20 $lık dc ler elinde patlar dedin..Neden patlıyorsa artık :) Special edition lar daha mı sağlam oluyormu
  • quote:

Ben sadece oynamak için alıcağım bana sıfır açılmamış lazım değil
    @faho
    ebay da referans diyorsun da verdiğin link teki alet '' 0 '' seninkisi sıfırmıydı? artı kimse ona o parayı vermez gel bi yıl sonra o hala orada durur...Neyse ben sana dreamcast fiyatlarını belirttim gördüğün üzerede heryerde aynı..Konunun başına bakarsan zaten ben SIFIR SPECIAL EDITION DREAMCAST arıyorum demedim..Ben fiyat belirttim sen ise o 20 $lık dc ler elinde patlar dedin..Neden patlıyorsa artık :) Special edition lar daha mı sağlam oluyormu

Bellki anlamak istemiyorsun ve verdiğim reel örneklere rağmen ve bir şekilde kendi doğruların ile kendini tatmin ediyorsun. Üstte ne yazmışım ne yazmamışım onu bile idrak edememişsin.Hala sendeki alet sıfır mıydı diyorsun Üstteki mesajımda yazıyor ne olup ne olmadığı.

Satisfaction mode:on

• @kevinsert

Konuyla ilgili öncelikle bilgili olman gerekiyor. Bilmiyorum daha önce eBay'den alışveriş yaptın mı, fakat çok kolay işler değildir.

İlk olarak eBay'den 25$'a sağlam Dreamcast alman biraz zor. Alacağın cihaz yüksek ihtimalle tamir görmüş ve pek temiz olmayan bir konsol olacaktır.

Kaldı ki Dreamcast'i takipli posta ile alman gerekecek, aksi taktirde postanın evine ulaşması sıkıntılı bir süreç olacak, postan yollarda kaybolacak veya saçların beyazlayacaktır (: Takipli kargo ile minimum 3 Kg ağırlığındaki bu konsolu 40-60$ arası bir posta masrafı ödeyerek alabilirsin. Netice itibariyle 25$'a konsolu bulsan bile, sana gelişi minimum 65-80$ arası olacak ve TL karşılığı 100-140 TL olacaktır. Bu varsayımlar en iyi senaryoya ait, şayet gümrükte takılması durumunda ekstra vergi ödeme durumun da olur.

Tavsiyem sadece oynamak için bu konsolu alacaksan, yerli piyasada araştırma yapman olur. Sahibinden ve GG'de araştır, sonuç çıkmıyorsa seni yönlendirebileceğim tanıdıklarım mevcut. PM atman yeterli.

Öner.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeVeRaL

@kevinsert

Konuyla ilgili öncelikle bilgili olman gerekiyor. Bilmiyorum daha önce eBay'den alışveriş yaptın mı, fakat çok kolay işler değildir.

İlk olarak eBay'den 25$'a sağlam Dreamcast alman biraz zor. Alacağın cihaz yüksek ihtimalle tamir görmüş ve pek temiz olmayan bir konsol olacaktır.

Kaldı ki Dreamcast'i takipli posta ile alman gerekecek, aksi taktirde postanın evine ulaşması sıkıntılı bir süreç olacak, postan yollarda kaybolacak veya saçların beyazlayacaktır (: Takipli kargo ile minimum 3 Kg ağırlığındaki bu konsolu 40-60$ arası bir posta masrafı ödeyerek alabilirsin. Netice itibariyle 25$'a konsolu bulsan bile, sana gelişi minimum 65-80$ arası olacak ve TL karşılığı 100-140 TL olacaktır. Bu varsayımlar en iyi senaryoya ait, şayet gümrükte takılması durumunda ekstra vergi ödeme durumun da olur.

Tavsiyem sadece oynamak için bu konsolu alacaksan, yerli piyasada araştırma yapman olur. Sahibinden ve GG'de araştır, sonuç çıkmıyorsa seni yönlendirebileceğim tanıdıklarım mevcut. PM atman yeterli.

Öner.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: SeVeRaL

@kevinsert

Öner.

53$ a Dreamcast aldım North Carolina'dan kutusu açılmamış SIFIR !!! Arkadaşımın evine kargolıyacaklar o da bana getiricek eylül ekim gibi..

• İyi aferin büyüksün
  • kafayı takmış la bu

len dc ne arar la bazarda pardon nort karolayna da :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.