Şimdi Ara

ebay,amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ebay'dan usb bellek getirtmek istiyorum ne yapmam gerekiyo ? nasıl sipariş veriyoruz bileniniz varsa...

Orijinalden alıntı: kmvolkan

Ne kadarlık bir şey düşünüyorsun, alacağın ürünün linkini filan yaz istersen yardımcı olayım. Çinden honkongdan filan sakın Bellek filan alma %90 ı çalışmıyor.

200liraya kadar bi flash bellek almayı planlıyorum tabi hızı çok iyi olmalı fakat model bilmiyorum işte :)32gb bile olabilir fakat okuma yazma hızı en az 250ye 150 olması gerekiyo
  • yurtdışından alım yaparsan çok karlı olmazsın. Birincisi garantisiz. ikincisi neredeyse aynı fiyata, hatta bazen daha pahalıya geliyor flash bellek gibi ürünler. Çünkü kargo pahalı. Bazılarında bedava kargo seçeneği oluyor. Fakat bedava kargo ile aldığın ürünün sana ulaşma şansı %10 bilemedin %20 :) bu yüzden gir vatana, hepsiburadaya ya da güvendiğin herhangi bir online elektronik mağazaya, garantili ürünün eline ulaşsın :)
    - Amazon - itunes
    4 ay önce açıldı
    Amazon.co.uk 25£ Hediye Kartı
    6 yıl önce açıldı
    satici amazon ama ürün sahte
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.