Şimdi Ara

Ebay Acil Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar Benim Bir problemim Var Dün Ebaydan ürün Sattım Alıcı Ürünü Onayladı Hesabımda Para Görünüyor Ebaydaki Bu Parayı Paypal hesabıma Nasıl Çekebilirim Lütfen Yardımcı Olurmusunuz. Şimdiden Teşekkürler

• Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olurmusunuz?
  • Yardımcı Olacak Bir Arkadaş Yokmu Koskoca Forumda?
  • Herkes gibi bende Ebay'den genelde ürün aldığımız için satış prosedürleri ve bu konuda karşımıza çıkacak problemler konusunda acemi olduğumuzdan bu hususta ancak orada satış yapmış birilerinin yardımı dokunabilir. Yinede yaptığım araştırmada aşağıdaki linkten ürünü göndermeden önce size paypay dan ödeme onayının gelmesi gerektiği yazıyor. İşte bundan sonrası bizim için muamma çünkü anladığım kadarıyla size paypal ödeme onayı gelmeden siz gönderiyi yapmışsınız. Demek ki ödemeyi yapan eleman paypal'dan değil direk kredi kartından ödeme yapmış açıkçası bu sorunun yanıtını bende merak ettim.

https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/webscr?cmd=_auction-outside

• ebay hesabina para gelmez,paypal hesabina gelir.Ebay'de sadece odeme yapildi mesaji gorursun para ise paypalda gorulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Teşekkür Ederim Msjınız İçin Ama Paypalda Görünmüyor Para Nasıl Halledebiliriz Bu Durumu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon Hakkında Yardım Lütfen
    8 yıl önce açıldı
    Beyler acil yardım
    2 hafta önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.