Şimdi Ara

eastta olan? nedir bu saçmalık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yeni lig sistemi her ne haltsa bilmiyorum ama saçma sapan şeyler oluyor. 2 maç attım dianaya karşı ap yi alıyorlar günün bonusunu kullanamadım daha! Supp olarak jax mid champları vs... Ne değişti de böyle yapıyorlar? bilen biri yardım edebilir mi? teşekkürler.

Edit: ap yi modası çıktığından beri nefret ediyorum oyundan takımda resmen apc yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeRMeDoN -- 1 Şubat 2013; 19:08:28 >

Orijinalden alıntı: CeRMeDoN

Bu yeni lig sistemi her ne haltsa bilmiyorum ama saçma sapan şeyler oluyor. 2 maç attım dianaya karşı ap yi alıyorlar günün bonusunu kullanamadım daha! Supp olarak jax mid champları vs... Ne değişti de böyle yapıyorlar? bilen biri yardım edebilir mi? teşekkürler.

Edit: ap yi modası çıktığından beri nefret ediyorum oyundan takımda resmen apc yok gibi

Oyun kendini yeniliyor.

Başından beri böyle şeyler olacağını biliyordum ben. DH lol' e ilk geldiğimde de yazmıştım her karakter farklı görevler alacak diye. S3 ile birlikte herhangi bir karakter istediği herhangi bir görevde oynayabiliyor. Bence bu çok eğlenceli, çok dinamik bir sistem.
    Düşünsene 1 karakter için 1 yapılanma şansı var. 1 tane lane' e gidebilir falan... Ne kadar sıkıcı olurdu. Bu şekilde oyun oynadığında yarattığın her kreasyon farklı bir yapılanma çıkarıyor ortaya.

Yani düşündüklerimi anlatabildim mi, dilim yetti mi bilmiyorum ama söyleyebileceğim şu; riot yönetimi çok güzel bir iş başarıyor bence.

Ekleme: Haa evet, bence s3' te olan apclere oldu. Ben mid apc oyuncusuydum. Earlyde çok iyi ama late game' de çok squishy kalabiliyorsun. Bir zaman sonra adc' nin önünü kesmek MÜMKÜN OLMUYOR zaten yeteri kadar koruyabiliyorlarsa. Yaklaşık 15 saniyede 1900 damage atabiliyor ezreal bana lategame' de sağ tık ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cayaith -- 1 Şubat 2013; 20:13:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nedir arkadaş ya.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.