Şimdi Ara

Eastern Kingdoms'dan Kalimdor'a ilk yolculuk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lvl 38 oldum ve bir görevimde kalimdor da ama oraya nasıl gideceğimi bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Araştırma yaptım ama bir bilgi bulamadım bu konu hakkında yeni başalyanlara anlatılanlar genelde class lar ve özellikleri.

• Horde isen Undercity şehrinin kapısından dışarı çıkınca, tam karşında zeplin kuleleri göreceksin. O kulelere çık. Oradan birkaç yere zeplin gidiyor. Hangi zeplinin nereye gideceğini bulmak içinse orada zeplin bekleyen Goblin NPCler var, onlarla konuş. Doğru goblin'in orada zeplin gelmesini bekle.
  • Alliance isen Stormwind'in arkasında Stormwind Harbor var.Ordan gemi kalkıyor.
  • Aliance'ım ben.yardımlarınız için teşekkürler.Hemen deniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Alliance isen Stormwind'in arkasında Stormwind Harbor var.Ordan gemi kalkıyor.

Limana geldim ama bundan sonra napıcağımı bulamadım 4 tane iskele var hangisinden gemiye binicez yada kiminle konuşmamız gerekiyor acaba?
  • 2 tane yanyana duran var bıde onlardan ayrı bıtane olan 3. var ona sor gorursun zaten yazar nereye gıttıgını yine bulamadıysan 3 unede tek tek tıkla
  • yardımlar için teşekkürler elflerin mekanına ulaştım.Gitmek istediğim noktaya biraz uzak kaldı ama ömeli olan kalimdora ulaşmaktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

yardımlar için teşekkürler elflerin mekanına ulaştım.Gitmek istediğim noktaya biraz uzak kaldı ama ömeli olan kalimdora ulaşmaktı

Bize de bir yemek ısmarlarsın artık
  • rica ederim
  • bunları oyundaki oyunculara sorsana arkadaşım. her sorun yaşayan buraya konu açarsa forum kalmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samanasuke23

bunları oyundaki oyunculara sorsana arkadaşım. her sorun yaşayan buraya konu açarsa forum kalmaz...

Ne alakası var kardeşim.Belki adamın ingilizcesi yeterince iyi değil.Hem sen kirlilik görmemişin.Burası WoW bölümü.Oyuncular oyunla ilgili bilgi edinip konussunlar paylaşım yapsınlar diye açılmış.Post kasmak için mesaj yazmayın şuraya.
  • quote:

quote:

bunları oyundaki oyunculara sorsana arkadaşım. her sorun yaşayan buraya konu açarsa forum kalmaz...

Ne alakası var kardeşim.Belki adamın ingilizcesi yeterince iyi değil.Hem sen kirlilik görmemişin.Burası WoW bölümü.Oyuncular oyunla ilgili bilgi edinip konussunlar paylaşım yapsınlar diye açılmış.Post kasmak için mesaj yazmayın şuraya.

bır de boyle tıpler var tabi
  • ingilizcesi olmayan adamın mmorpg oyunda ne işi var?? bisürü wowla ilgili forum+site var. hadi oyunda sormadın araştır o zaman. ben ilk wowa başladığımda vanilla nın ilk zamanları idi .kimseye muhtaç olmadan araştıra araştıra öğrendim oyunu zamanla. artık pro. olduk. ancak yeni nesil gençler alışmışlar hazıra konmaya. okumantan üşenen tonla insan var bu forumda. ben zamanında kalimdordan eatesrn kingdoms a gemiler olduğunu bilmiyordum. deniz kenarına gidip denizde yüzerdim karşıya geçmek için bunları zamanla araştıra araştıra öğrendim.kimse anasının karnından pro.oyuncu olrak doğmaz. eskiden bende yardımcı olurdum herkese her konuda. ama baktım bu insanların ardı arkası kesilmiyor en sonunda bıraktım cevap vermeyi. siz ne isterseniz yapın...

ayrıca mesal sayıma bakarsanız anlarsınız o zaman kim post kasmak için yazıyormuş kim yazmıyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samanasuke23 -- 16 Aralık 2010; 23:57:43 >

• quote:

ingilizcesi olmayan adamın mmorpg oyunda ne işi var?? bisürü wowla ilgili forum+site var. hadi oyunda sormadın araştır o zaman. ben ilk wowa başladığımda vanilla nın ilk zamanları idi .kimseye muhtaç olmadan araştıra araştıra öğrendim oyunu zamanla. artık pro. olduk. ancak yeni nesil gençler alışmışlar hazıra konmaya. okumantan üşenen tonla insan var bu forumda. ben zamanında kalimdordan eatesrn kingdoms a gemiler olduğunu bilmiyordum. deniz kenarına gidip denizde yüzerdim karşıya geçmek için bunları zamanla araştıra araştıra öğrendim.kimse anasının karnından pro.oyuncu olrak doğmaz. eskiden bende yardımcı olurdum herkese her konuda. ama baktım bu insanların ardı arkası kesilmiyor en sonunda bıraktım cevap vermeyi. siz ne isterseniz yapın...

ayrıca mesal sayıma bakarsanız anlarsınız o zaman kim post kasmak için yazıyormuş kim yazmıyormuş...

Arkadaşım oyundaki oyuncular hiçbirşeye cevap vermiyorlar(hepsi için konuşmiyim tabi-kaldıki ingilizcemde az ama sizin dediğiniz gibi her mmorpg oyuncusu ingilziceyi iyi bilecek diye bir kural da yok bu sadece zevk meseles böyle oyunlardan keyif alıyorum.).Araştırma konusuna gelince araştırdım tabiki ama bulamadım, elbet dahada aransa bulunur ama zaman kaybetmemk adına konu açtım zaten kısıtlı zamlarda oynayabiliyoruz.yaklaşık 5 yıllık donanımhaber üyesi olarak forumun nasıl kullanıcağını öğrenmişimdir diye düşünüyorum.Kirlilik nedir ne değildir biliyorum yani.Diğer yeni başlayan oyuncularda bu konudan faydalanacaktır.

• arkadaşım bak eğer ingilizcen yeterli değilse ya geliştir yada türkçe mmorpg leri oyna. ayrıca yerli ve yabancı bi sürü site var wow la ilgili wowhead+thotbott+yerli wow forumları. sen bunları araştırmadan iyice ve burda topic açtıysan kimse sana yardım etmek zorunda değil. zamanım az diyorsun pat diye konu açıyorsun burda. burdan yardım istediklerin kişiler sabahtan akşama kadar boş beleş mi oturuyorlar evde?? herkesin işi gücü var.bazıları okuyor+bazıları çalışıyor. boş zamanlarında da oyun oynuyorlar.
  • quote:

arkadaşım bak eğer ingilizcen yeterli değilse ya geliştir yada türkçe mmorpg leri oyna. ayrıca yerli ve yabancı bi sürü site var wow la ilgili wowhead+thotbott+yerli wow forumları. sen bunları araştırmadan iyice ve burda topic açtıysan kimse sana yardım etmek zorunda değil. zamanım az diyorsun pat diye konu açıyorsun burda. burdan yardım istediklerin kişiler sabahtan akşama kadar boş beleş mi oturuyorlar evde?? herkesin işi gücü var.bazıları okuyor+bazıları çalışıyor. boş zamanlarında da oyun oynuyorlar.

arkadaşım haklısın ama söyleyiş tarzın yanlış,
    hem milletin oynadığına karışamazsın,
    sanane millet istediğini oynar, istediği yere konu açar, bunun dogrulugu tartışılır ama bunu yapabilir,görmek istemiyorsan engellersin mesajlarını olur biter, olayı büyütme

• sen istediğin yere araştırmadan etmeden konu açarsan herkeste istediğini yazar
  • Adam gidip ünde on defa açılan sadece cataclysm alsam oynayabilirmiyim gibi bir konu açmamışki bu kadar saçma konusuyorsunuz.Burası WoW bölümü ya istediği soruyu sorar.Bu onun hakkı.Cevap vermek istemiyorsan vermezsin kardeşim.Zorla dayatmamışlar sana cevap vericeksin diye.Cevap veren verir.

quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

quote:

bır de boyle tıpler var tabi

Muhattap bile olmuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 17 Aralık 2010; 17:13:55 >

• quote:

sen istediğin yere araştırmadan etmeden konu açarsan herkeste istediğini yazar

Çok merak ettiğim bu soruyu cevaplarsanız sevinirim. Konu açmamız için ne olması lazım, başımıza ne gelmesi lazım, nasıl bir sorun yaşamış olmamaız lazım. Bize bir örnek verin bundan sonra konularımızı ona göre açalım istersein.Araştırmadığımı nereden çıkardın araştırdığımı belirmiştim ben.Konu açma olayını neden bu kadar büyüttüğünüde anlamadım.Donanımhaber üyeliğim boyunca zamanımın büyük bir kısmını ses sistemi bölümünde geçirdim.Orada açılan konuların %90'ı "şu kadar param var ne alabilirim" gibi konulardı.Biz her böyle konu açan arkadaşa git araştır bul deseydik ses sistemi bölümü kalmazdı bu forumda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık bilgimiz dahilinde.Cevap vermek istemeyen de vermiyordu bu kadar da uzamıyordu bu iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John PHILIPS -- 17 Aralık 2010; 17:36:18 >

• quote:

sen istediğin yere araştırmadan etmeden konu açarsan herkeste istediğini yazar

sana ne oluyor anlamadım, buranın ağası mısın admini misin? soru sorulmuş, cevabı da verilmiş, gereksiz söylemlerinle niye meşgul ediyorsun konuyu?

ek olarak sakıncalı olsaydı, yönetim tarafından tutum alınırdı. alınmadığına göre bir sorun yok ama sen de bir sorun var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.