Hangi akılla aldım bilmiyorum ama Türkiye'ye de bir bakayım diyip East'te ki ID im ile gidip Türkiyede yeni hesap açtım. Sorun şu ki mağazadan server değiştirme şeysine tıkladığımız da eğer geçeceğeniz serverda aynı ID ' li biri varsa geçemezsiniz diyor.
O server değiştirme kağıdına tıkladığımız zamanda böyle kalıyor
Şimdi iki hesapta benim olduğuma göre ikisinden birinin id sini değiştirme gibi bir şey söz konusu olabilir mi ?
Geçmiş olsun
Nick değiştirip geçebilirsin.
supporta mesaj at. sıfırdan bir hesap açıyorsun geçmek istediğin serverda hesabını o yeni hesap üzerine taşıyorlar. satın aldıgın herşey aynen duruyor ancan Win Lose oranın falan sıfırlanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: bangez
supporta mesaj at. sıfırdan bir hesap açıyorsun geçmek istediğin serverda hesabını o yeni hesap üzerine taşıyorlar. satın aldıgın herşey aynen duruyor ancan Win Lose oranın falan sıfırlanıyor.
Hocam şimdi benim aynı ID li diğer hesap 14 level falan onun üstüne taşıyamazlarmı peki. Bu arada ticket attım 4 saattir cevap yok
quote:
Orijinalden alıntı: Drummer
quote:
Hocam şimdi benim aynı ID li diğer hesap 14 level falan onun üstüne taşıyamazlarmı peki. Bu arada ticket attım 4 saattir cevap yok
hayır öyle bi uygulama yok ticket içinde acele etme bazen 2-3 gün sürebiliyor geri dönmeleri
quote:
Orijinalden alıntı: xzicdR
quote:
quote:
hayır öyle bi uygulama yok ticket içinde acele etme bazen 2-3 gün sürebiliyor geri dönmeleri
O zaman 2-3 güne dönseler ben yeni hesap açıp yeniden ticket atsam o da 2-3 güne yaklaşık 1 haftayı bulur mu yani geçmem ?
Mail at, yeni bir hesap açmanı ve o hesabın ID ve Summoner nameini göndermeni istiycekler. Manuel olarak şimdiki hesabını yeni açtığın hesaba aktarıcaklar.
quote:
Orijinalden alıntı: Vikernes
Mail at, yeni bir hesap açmanı ve o hesabın ID ve Summoner nameini göndermeni istiycekler. Manuel olarak şimdiki hesabını yeni açtığın hesaba aktarıcaklar.
Hocam peki East'teki summonername mi burdada alsam problem çıkar mı ?
quote:
quote:
Farklı bir summoner name almanı isteyecekler.
quote:
quote:
quote:
Durum nasıl tr serverda ? bende geçmeyi düşünüyorum arkadaşlarla
Olanı söyleyeyim mesela türkiye'de 15 level hesabın var. -aynı id- Bu hesabın statları falan aynen kalıp 30 level oluyor. Rune, champ, skin, rp, ip vb. diğer her şeyi o hesaba taşıyolar. TR'deki hesabının win/lose ve ismi kalıyor yeni hesabın olarak
-Bu arada sezon'u goldla falan bitirdiysen onun da çerçevesiyle ikonu gidiyor diye biliyorum-
quote:
Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo
quote:
quote:
quote:
Durum nasıl tr serverda ? bende geçmeyi düşünüyorum arkadaşlarla
East'teyim ben ama yorumlara göre konuşacak olursam kötü sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Abyss
Olanı söyleyeyim mesela türkiye'de 15 level hesabın var. -aynı id- Bu hesabın statları falan aynen kalıp 30 level oluyor. Rune, champ, skin, rp, ip vb. diğer her şeyi o hesaba taşıyolar. TR'deki hesabının win/lose ve ismi kalıyor yeni hesabın olarak
-Bu arada sezon'u goldla falan bitirdiysen onun da çerçevesiyle ikonu gidiyor diye biliyorum-
Yukarıda birisi o aynı hesaba olmuyo ayrı bi hesap açman lazım demişti
Bir de bu adamların cevap vermesi kaç gün sürücek daha gidip bide yabancılara ticket attım artık hangisi daha çabuk dönerse
Nick değiştir geç başka türlü olurmu bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BlitzCrank
Nick değiştir geç başka türlü olurmu bilmiyorum
Nick aynı değil zaten ID'leri aynı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme