Şimdi Ara

East'ten Türkiye'ye geçeceğim ama Türkiye'de de aynı ID li hesabım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi akılla aldım bilmiyorum ama Türkiye'ye de bir bakayım diyip East'te ki ID im ile gidip Türkiyede yeni hesap açtım. Sorun şu ki mağazadan server değiştirme şeysine tıkladığımız da eğer geçeceğeniz serverda aynı ID ' li biri varsa geçemezsiniz diyor.

O server değiştirme kağıdına tıkladığımız zamanda böyle kalıyor

East'ten Türkiye'ye geçeceğim ama Türkiye'de de aynı ID li hesabım var

Şimdi iki hesapta benim olduğuma göre ikisinden birinin id sini değiştirme gibi bir şey söz konusu olabilir mi ?

• Geçmiş olsun
  • Nick değiştirip geçebilirsin.
  • supporta mesaj at. sıfırdan bir hesap açıyorsun geçmek istediğin serverda hesabını o yeni hesap üzerine taşıyorlar. satın aldıgın herşey aynen duruyor ancan Win Lose oranın falan sıfırlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

supporta mesaj at. sıfırdan bir hesap açıyorsun geçmek istediğin serverda hesabını o yeni hesap üzerine taşıyorlar. satın aldıgın herşey aynen duruyor ancan Win Lose oranın falan sıfırlanıyor.

Hocam şimdi benim aynı ID li diğer hesap 14 level falan onun üstüne taşıyamazlarmı peki. Bu arada ticket attım 4 saattir cevap yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

quote:

supporta mesaj at. sıfırdan bir hesap açıyorsun geçmek istediğin serverda hesabını o yeni hesap üzerine taşıyorlar. satın aldıgın herşey aynen duruyor ancan Win Lose oranın falan sıfırlanıyor.

Hocam şimdi benim aynı ID li diğer hesap 14 level falan onun üstüne taşıyamazlarmı peki. Bu arada ticket attım 4 saattir cevap yok

hayır öyle bi uygulama yok ticket içinde acele etme bazen 2-3 gün sürebiliyor geri dönmeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzicdR

quote:

quote:

hayır öyle bi uygulama yok ticket içinde acele etme bazen 2-3 gün sürebiliyor geri dönmeleri

O zaman 2-3 güne dönseler ben yeni hesap açıp yeniden ticket atsam o da 2-3 güne yaklaşık 1 haftayı bulur mu yani geçmem ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mail at, yeni bir hesap açmanı ve o hesabın ID ve Summoner nameini göndermeni istiycekler. Manuel olarak şimdiki hesabını yeni açtığın hesaba aktarıcaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Mail at, yeni bir hesap açmanı ve o hesabın ID ve Summoner nameini göndermeni istiycekler. Manuel olarak şimdiki hesabını yeni açtığın hesaba aktarıcaklar.

Hocam peki East'teki summonername mi burdada alsam problem çıkar mı ?
  • quote:

quote:

Mail at, yeni bir hesap açmanı ve o hesabın ID ve Summoner nameini göndermeni istiycekler. Manuel olarak şimdiki hesabını yeni açtığın hesaba aktarıcaklar.

Farklı bir summoner name almanı isteyecekler.
  • quote:

quote:

quote:

Durum nasıl tr serverda ? bende geçmeyi düşünüyorum arkadaşlarla
  • Olanı söyleyeyim mesela türkiye'de 15 level hesabın var. -aynı id- Bu hesabın statları falan aynen kalıp 30 level oluyor. Rune, champ, skin, rp, ip vb. diğer her şeyi o hesaba taşıyolar. TR'deki hesabının win/lose ve ismi kalıyor yeni hesabın olarak

-Bu arada sezon'u goldla falan bitirdiysen onun da çerçevesiyle ikonu gidiyor diye biliyorum-
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

quote:

quote:

quote:

Durum nasıl tr serverda ? bende geçmeyi düşünüyorum arkadaşlarla

East'teyim ben ama yorumlara göre konuşacak olursam kötü sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Olanı söyleyeyim mesela türkiye'de 15 level hesabın var. -aynı id- Bu hesabın statları falan aynen kalıp 30 level oluyor. Rune, champ, skin, rp, ip vb. diğer her şeyi o hesaba taşıyolar. TR'deki hesabının win/lose ve ismi kalıyor yeni hesabın olarak

-Bu arada sezon'u goldla falan bitirdiysen onun da çerçevesiyle ikonu gidiyor diye biliyorum-

Yukarıda birisi o aynı hesaba olmuyo ayrı bi hesap açman lazım demişti

Bir de bu adamların cevap vermesi kaç gün sürücek daha gidip bide yabancılara ticket attım artık hangisi daha çabuk dönerse

• Nick değiştir geç başka türlü olurmu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlitzCrank

Nick değiştir geç başka türlü olurmu bilmiyorum

Nick aynı değil zaten ID'leri aynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.