Bildirim
earpods alınırmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
82 değil de 75'e filan bulunuyordu, DH'de 50'ye veren vardı hem de ilk çıktığı zamanlarda..
Ona benzer mikrofonlu Urbanears Medis veya Bagis alabilirsin kabloları çok çok daha kalitelidir ancak Bagis kulağa tam oturmayabilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ iyte kimya müh.
'89 Şahin -
quote:
Orijinalden alıntı: brian heriot
kutudan çıkan earpods tam rahmetli olmus durumda arkadaslar sizce 82 tl edicek kulaklık mı ? 100 liraya kadar kulaklık tavsiyesi olan varmı bide
300verip aldığın beatslerden (kulak içi) farkı yok. Basslar çok güzel hatta Capricio ile kullanmanı öneririm özel eq ayaları indirirsen süper olur._____________________________ ODTÜ-Elektirik Elektronik----MSI B85M Gaming Anakart,MSI GTX 970 Gaming 4G,İntel Core i5 4590,Hyperx Savage 8GB DDR3 Ram,WD Blue 1TB HDD,Samsung 850 Evo 120GB SSD,Cooler Master Silencio 352 mATX Kasa,Cooler Master G650M 80 Bronze Modüler PSU -
Bence alınır, alınmalı. Bu fiyata bu performans yok bence.quote:
Orijinalden alıntı: reachthetopquote:
kutudan çıkan earpods tam rahmetli olmus durumda arkadaslar sizce 82 tl edicek kulaklık mı ? 100 liraya kadar kulaklık tavsiyesi olan varmı bide
300verip aldığın beatslerden (kulak içi) farkı yok. Basslar çok güzel hatta Capricio ile kullanmanı öneririm özel eq ayaları indirirsen süper olur._____________________________ -
Teknosalar da tum philips kulakliklarda %50 indirim var kacirma derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kulaklık konusunda tecrübeli sayılırım. Tiz ve bass dengesi fena değil. Ergonomi 10/9. Kablo kalitesi 10/8. Kablo kırılmasına dayanıklı. Dışarıdan sesi izole etme 10/6. Ayrıca alternative rock,hard rock,metal gibi distortion'un ağır bastığı türlerde diğer enstrumanlarla sesler çok fazla karışıp çorba olmuyor. Orkestra veya kalabalık enstrumanlardan sesleri ayırabilirsin. Basslar çok şişirme ve yapay değil. Naturel keyfi verebiliyor. Fiyat performans olarak 10/8,5
Dinledigin muzik tarzina gore yönel. Tiz mi bass mı dengeli mi? Apple earpods kulakliklar daha çok denge ve bass arasında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PS4 PSN: First_Gamer_Boss -
quote:
Apple kulak içi kulaklığı da var, Apple Store'da 199 TL Vatan'da ise 99TL bir incele istersen.
http://www.vatanbilgisayar.com/me186tu_a-ma850g_b-apple-in-ear-headphones-kumandali-kulakici-kulaklik.html_____________________________
-
Bugün elime bir hafta kullanılmış tertemiz bir Apple earpods kulaklık geçecek ilgilenirsen haber edersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 24 Haziran 2014; 10:09:51 >_____________________________ Bizi edepsizler değil, edebimiz susturur. -
quote:
Orijinalden alıntı: AkidTurk
Bugün elime bir hafta kullanılmış tertemiz bir Apple earpods kulaklık geçecek ilgilenirsen haber edersin
tessekkürler 2. el düsünmüyorum
_____________________________ -
quote:
Zig Zag arkadasima dun ayni soruyu sordum.Bass lari yogun muzikler seviyorsaniz alinir.Yarin alacagim ben :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
Hangisini alsan aklın öbüründe kalır. -
Hocam earpods kullanmadim ama sana sadece sennheiser diyorum hem bozuluyor gonderiyorsun sıfırı falan geliyor garantisi de çok iyi butcene gore bak cx200 yada cx300 e bakabilirsin
6 aydir 5s kutusunda duruyordu bu kulaklik. Gecen gun denedim. İnanilmaz kaliteli. Oneririm.
Yapısı itibariyle kulağıma olmuyor, bu aralar ben de adam gibi kulakiçi kulaklık arıyorum. Urbanears ile Denonları incelemeye aldım bakalım. Hepsiburada Sennheiser CX175'in parasını iade etmektense yenisini gönderseydi iyiydi.quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
6 aydir 5s kutusunda duruyordu bu kulaklik. Gecen gun denedim. İnanilmaz kaliteli. Oneririm.
10 numara çöp bir kulakliktir kendisi. Muzik icin asla kullanilmamali. Her yerde soyluyorum burda da soyleyeyim. Kulaklik alacaksaniz, sadece kulakliga yogunlasan firmalara yonelin. Audio technica,sennheiser,creative,beats gibi.
100tl ye audio technica cks 55 var tavsiye ederim ben kullaniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I'm a start up a rioting, try to stop it or silence it. -
iphone 5 ilk cıktığında benim 4s'e kutudan çıkma 75e almıştım hala taş gibi kullanıyorum pc telefon farketmiyor iyi bir kulaklık bence 50e bulursun forumdanquote:
Orijinalden alıntı: Peregrino
10 numara çöp bir kulakliktir kendisi. Muzik icin asla kullanilmamali. Her yerde soyluyorum burda da soyleyeyim. Kulaklik alacaksaniz, sadece kulakliga yogunlasan firmalara yonelin. Audio technica,sennheiser,creative,beats gibi.
100tl ye audio technica cks 55 var tavsiye ederim ben kullaniyorum.
note: sünger takarsanız baslar 2x artar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 24 Haziran 2014; 13:01:28 >_____________________________ -
Earpods + spotify en yüksek kalitede müziğin keyfini başka hiç bir ikiliden alamadım. Htc one + beats kulaklık dahi onun verdiği kaliteyi veremiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bi ben beğenmemişim demek şu kulaklığıquote:
Orijinalden alıntı: 0tyldrm0
Earpods + spotify en yüksek kalitede müziğin keyfini başka hiç bir ikiliden alamadım. Htc one + beats kulaklık dahi onun verdiği kaliteyi veremiyor
benim g2 nin kulaklığı bozulunca earpods aldım memnunum tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
bi ben beğenmemişim demek şu kulaklığı
Alıntıları Göster_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kungfukid
benim g2 nin kulaklığı bozulunca earpods aldım memnunum tavsiye ederim
http://www.vatanbilgisayar.com/me186tu_a-ma850g_b-apple-in-ear-headphones-kumandali-kulakici-kulaklik.html
Nasıl bu ?
Apple store da 199 lira
Arasında ne fark var .?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Kacan
quote:
Orijinalden alıntı: kungfukid
benim g2 nin kulaklığı bozulunca earpods aldım memnunum tavsiye ederim
http://www.vatanbilgisayar.com/me186tu_a-ma850g_b-apple-in-ear-headphones-kumandali-kulakici-kulaklik.html
Nasıl bu ?
Apple store da 199 lira
Arasında ne fark var .?
elma store dan kazık yemeyegerek yok hatta 99 bile pahalı
ben teknosada 75-85 gibi bir fiyata aldım bir kaç ay oldu_____________________________
Benzer içerikler
- icloud numara değiştirme
- whatsapp bildirim sesi değiştirme
- halkalar bildirim sesi
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- iphone 12 mini batarya
- xiaomi 17 pro max vs iphone 17 pro max
- iphone 17 renk seçenekleri
- iphone 17 kasası nedir
- iphone 16 duvar kağıdı
- türk telekom arama bekletme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler