Şimdi Ara

Eagle Eye Converter | Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün bir konu açmıştım fakat kural dışı olduğu için kitlendi. Öncelikle bundan dolayı özür dilerim. Yakın bir tarihte PS3 almayı düşünüyorum çünkü bir PC gamer olarak çoğu oyuna hasret kaldım. Her ne kadar evdeki masaüstü bilgisayarım donanımsal olarak üst seviyede olsada sınırlı oyun kapasitesine sahip bildiğiniz üzere. Gerek burda olsun gerekse diğer forumlarda olsun, Eagle Eye adlı dönüştürücüyü inceledim. Bu ürünün satışını yapanda çok online alışveriş sitelerinde. Fakat bu ürün hakkında tam olarak sağlıklı bir bilgiye erişemedim henüz.

Online alışveriş sitelerinde satılırken pek çok değişik başlığı var. Örneğin; ''Eagle Eye Uncharted Uyumlu'' , '' Eagle Eye COD Serisi Uyumlu'' , ''Eagle Eye GTA V Uyumlu'' gibi başlıklar mevcut. Yani, ürünün bir çok farklı versiyonu mu var? Ya da bu Eagle Eye her oyun ile uyumluda bu başlıkların sebebi satış stratejisi mi? Joystick 'e pek alışık olan biri değilim ve alışabileceğimi de düşünmüyorum. Bu yüzden de Eagle Eye sorunsuz bir şekilde uygulanabilirse alacağım zaten PS3 'ü.

Eagle Eye kullanmış ya da denemiş olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Herhangi bir FPS düşüşü ya da herhangi bir bariz fark edilecek gecikmeler oluyor mu? Oynayacağım oyunlar; God of War serisi, GTA V, The Last of Us, Uncharted serisi, Gears of War serisi, Metal Gear Solid serisi ve Grand Turismo serisi.

Dediğim gibi Eagle Eye dönüştürücü sorunsuz bir şekilde uygulanabiliyorsa, 2. el bir PS3 alacağım. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum. İyi forumlar dilerim herkese.

• Eagle eye dedigin sey sacma konsolun mantigi zaten analogla oynamaktir analohla oyna bak 1 haftaya alisirsin sonra iyiki alismisim dersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajajya

Eagle eye dedigin sey sacma konsolun mantigi zaten analogla oynamaktir analohla oyna bak 1 haftaya alisirsin sonra iyiki alismisim dersin.

Bende daha önceden XBox 360 vardı hocam. Alışamadığım içinde aldıktan 1 ay sonra sattım. Bende düz mantık var, oyun dediğin klavye ve mouse ile oynanır.

Konu günceldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymph()maniac -- 8 Şubat 2014; 16:51:27 >
  • Çok yanlış düşünüyorsunuz ben bilgisayarda oyun oynamaktan nefret ediyorum.ilk başta nişan alma üzerine kurulu oyunlar çok zor gelecektir fakat alıştıkça bilgisayardan daha seri ve tüm tuşların elinizin altında ve hakimiyetinizde olduğunu anlayacaksınız.Ayrıca her sonradan dönüştürülen orijinal olmayan aletler gibi bu alet de size bazı oyunlarda sorunlar çıkartabilir,uyumsuzluk gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz ki zaten konsolun esprisi de analog.
  • 1 ayda satıp bırakırsan tabi alışamazsın arkadaşım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nm0

Çok yanlış düşünüyorsunuz ben bilgisayarda oyun oynamaktan nefret ediyorum.ilk başta nişan alma üzerine kurulu oyunlar çok zor gelecektir fakat alıştıkça bilgisayardan daha seri ve tüm tuşların elinizin altında ve hakimiyetinizde olduğunu anlayacaksınız.Ayrıca her sonradan dönüştürülen orijinal olmayan aletler gibi bu alet de size bazı oyunlarda sorunlar çıkartabilir,uyumsuzluk gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz ki zaten konsolun esprisi de analog.

Ne demek istediğinizi anladım hocam. Fakat işte işin aslı XBox'ta dediğiniz gibi FPS oyunları ilk başlarda zor gelince beni oynamaya pek teşvik etmedi. Baktım olmuyor çokta zorlamadım şansımı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.